KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Quote from: sthlm1987 on 05.03.2026, 15:34Pozdrav. Evo jedno pitanje. Zanima me mozete li se u podkastu osvrnuti na "fantome pirotehnike".
Konkretno me zanima Damir Misković, Ivica Vrbaslija, interventna policija i nereagiranje istih na orgijanje u kavezu.
Zna se kako je pokrivena Rujevica kamerama i za kakve banalne stvari se dobivaju visegodisnje zabrane a nekima je sve dozvoljeno.
Negdje se mora povuci crta.

Prvo, ful mi je drago da si se autoodbanirao.
Drugo, policija nikada ne ide u eskalaciju ako nisu životi u pitanju.
Naknadna kažnjavanja, identifikacije i sl. ako nije bilo veće štete ili žrtava se ne rade ili su ispod radara.

M
Jel ima gdje kakav gif ili snimka situacije sa Rebicevim startovima, može pojedinacne snimke također. Đon, lakat i tako.

Ipak kažu da je ono bio DOSGO i da je crveni. Zanimljivo jer ako se ne varam, Valinčić nije isključen protiv Belupa za sličnu pizdariju početkom sezone.

Ja bi volio vidjeti drugi Rebićev lakat nakon kojeg je nastala šljiva na lijevom oku Oreča, a to nitko ne spominje!
Europa je jedino mjerilo!

M
Hvala TIR

MaČaĆeToMane koji drugi lakat, ja sam mislio da je šljiva od ovog.

Garcia da je rekao Kolaricu da ide slavit sa Rijekom. Mene zanima zašto Toplak ili Valentina dok je ovaj onako vruć nisu pitali što misli o startovima Rebica, ili ono na centru Racija, pa da ako može prokomentirat. I da, kad god su naši vukli nekog za dres ili tako nešto su i bili sankcionirani.

Quote from: Pesimista on 05.03.2026, 16:44evo sve situacije  :jbg:
 https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/layec-analiza-rijeka-hajduk-sudacke-pogreske-var-odluke-15686000

Jbmti pa oni sami sebe dovedu u situaciju da im ljudi ne vjeruju i jedino očito je namjerna krađa ..
Kod lakta Rebića na Oreču , lik iz Var sobe uzdahne i kaže uhh .. i potvrdi žuti .
Nevjerojatno ! :jbg:

Tek sad kad gledaš te situacije nemaš riječi. Meni je onaj prvi start od Rebića (džon) možda i najgori. Pa jebote, mi smo ove sezone par crvenih na tu šemu dobili bez pardona... Dobro da smo dobili jer da nismo bi tek bila pizdarija.

I
Quote from: Iqteam on 05.03.2026, 15:47
Quote from: sthlm1987 on 05.03.2026, 15:34Pozdrav. Evo jedno pitanje. Zanima me mozete li se u podkastu osvrnuti na "fantome pirotehnike".
Konkretno me zanima Damir Misković, Ivica Vrbaslija, interventna policija i nereagiranje istih na orgijanje u kavezu.
Zna se kako je pokrivena Rujevica kamerama i za kakve banalne stvari se dobivaju visegodisnje zabrane a nekima je sve dozvoljeno.
Negdje se mora povuci crta.

Prvo, ful mi je drago da si se autoodbanirao.
Drugo, policija nikada ne ide u eskalaciju ako nisu životi u pitanju.
Naknadna kažnjavanja, identifikacije i sl. ako nije bilo veće štete ili žrtava se ne rade ili su ispod radara.
Kako gdje. U ljubljani je protiv nas policija ispraznila tribinu

Quote from: bitagno on 05.03.2026, 18:03Tek sad kad gledaš te situacije nemaš riječi. Meni je onaj prvi start od Rebića (džon) možda i najgori. Pa jebote, mi smo ove sezone par crvenih na tu šemu dobili bez pardona... Dobro da smo dobili jer da nismo bi tek bila pizdarija.

Slažem se. Ako onaj đon malo izmanipuliraš s kamerom u VAR sobi – ubrzaš, zumiraš – direktni udarac izgleda duplo gore nego Petrovičev start na Poljudu, koji je bio "slučajan" za razliku od ovoga .
alkoholom protiv droge

..srušilo se sve.. 8)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
Tiago polako pretvara (ako vec i nije) u novog lidera ekipe... Bodri svih, podize svih, presing cijele ekipe podize :svakacast:

Jedan od kandidata za kapetana

Od kud krenuti?!
Luksuz je uživo bilo prisustvovati jučerašnjoj utakmici. Svi naši golovi i situacije k tome iz drugog poluvremena odigrali su mi se ispred očiju jer sam s I1 baš imalo lijep uvid u događanja. Ta atmosfera, te emocije po svemu odigranom i nakon što je sudac odsvirao kraj, ne znam. Nedoživljeno. Erupcija. Ljudi plaču, grle se, padaju, stariji se ponašaju poput male djece, djeca se ponašaju poput ostrašćenih ultrasa i vode "bitke" s jugom, jednostavno kočnice potpuno popuštene i emocije samo teku.

O utakmici bih ipak malo. Koju. Iako i tu treba krenuti s ogradom. Jer po svemu sudeći gost je morao već i poluvrijeme okončati s osjetnim igračkim deficitom. E onda što i kako bi tu bilo, ostaje da nagađamo. Ovako imamo to što imamo.
Reći ću da nisam nikako zadovoljan jučerašnjom predstavom. U globalu od prve do posljednje minute. Za moj ukus preneusklađeno, preraštimano, nedefinirano i s puno previše kritičnih točaka.
Ono što me je najviše razočaralo je količina obavezne trke, odgovornosti u ovim defanzivnim postavkama igre di se nikako nismo snalazili i imali odgovora na njihovu kombinatoriku. Prelako su nam izlazili iz pritiska ove navalne linije, i onda im se otvaralo more prostora. Što su obilato koristili pogotovo preko njihove desne, a naše lijeve strane. Tu je Brajković konstantno radio dar-mar i nismo nikako uspijevali pronaći odgovor na to pitanje. Curilo je i s druge strane, logično jer Rebić je i u ovim godinama igračka klasa. Ali netipično za ovu Rijeku, pogotovo na domaćem terenu da su u ovi u golemim periodima utakmice meni izgledali bolje. Svježije, kombinatornije od nas, da im je pas lijepo klizio iz čega su uostalom i zabili svoja dva gola. Oba nakon izrađenih akcija i viškova di je taj pas lijepo i brzo išao i strijelcima na kraju ni nije bilo teško realizirati te situacije.
Nekih naših izrađenih i suvislih akcija jučer se eto i ne sjećam.
Golove smo dali iz penala, odbijanca nakon penala i onog ludog raspleta na kraju. Za mene premalo na uzorku od skoro 120 minuta igre na domaćem terenu. Da li nas umor sustiže, da li se već sad i osjeća i na terenu reflektira izostanak prvog trenera, da li je jednostavno previše igrača van forme ne znam. Ali ponavljam, nisam zadovoljan s igrom jučer. Iz glavnog razloga što mi je Hajduk izgledao zrelije na terenu, lepršavije i napadački konkretnije. Toliko o tome.

Zlomislić i dalje neuvjerljiv. Kuhane ruke kod poništenog gola Rebića. Onaj odbijanac na noge Brajkoviću kod njihova drugog gola. Slabo, preskromno, nesigurno po meni za prvog vratara Rijeke. Nadam se razlazu na ljeto, neka mi oprosti.
Devetak? Nemam riječi zaista. Vrlo loša predstava, tu ću stati.
Lasickas? Nije mi se dopala njegova uloga jučer. Koji je kao igrao neku Vignatovu reći ćemo ulogu i poziciju. Di je pozicijski bio više u sredini i otvarao prostor za Oreča. Ali realno je bio nigdje. Limit.
Gojak? Ništa, malo, spor, preteratan i u konačnici nekonkretan je ponekad do razine neugode.
I Fruk na kraju? Opet isti ili sličan uzorak kao na par utakmica ranije tj. tokom sad već i čitave ove polusezone. Grč, tegoba, neki loš osjećaj. Penale ima više ne pucati, to nakon jučer i nakon promašaja protiv VŽ-a mora postati jasno. Nije ih ni lani pucao ako ćemo pošteno, to je u gro navrata činio Janković. Imaš jučer Dantasa koji i jučer, kao i u Puli to čini savršeno precizno, moćno, autoritativno. I imaš njega koji to onako kilavo, onako nesigurno izvede. Ne može, i ne treba to tako da bude. Neka mi oprosti i on. Ali ja to tako moram izreći.

I to je to. U principu. Zadržao sam se moguće i nezasluženo samo na stvarima i detaljima koji mi se jučer nisu dopali. A o kojima ako nam je stalo do budućnosti moramo razgovarati. Je se jučer na kraju izašlo sa štitom, ali pitanje bi li se isto desilo u sljedećih 5 ili 10 utakmica s istim protivnikom i u istom kontekstu događanja. A ulog je bio golem.
Bilo je tu jasno i super  detalja, dionica i sekvenci ali bit će prilike da i o njima malo detaljnije. Obrana, uža obrana igra i konstantno nastavlja igrati dobro, Barco mi defanzivno sve bolje izgleda, Dantas je poezija, oba naša mlada napadača su mi tako dobri, samozatajni, uravnoteženi i tako se lijepo izmjenjuju u doprinosu momčadi. Jučer je Jurić npr. odradio savršenu partituru. Drago mi je konačnici i da se Rukavina naočigled polagano budi i donosi nešto.

Bravo. Jedna od "onih" utakmica. Idem je sad pogledati malo i u snimci da vidim di sam i jesam li omanuo u nekim krtikama  ;D