SHNL 32. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 26.04.2026, 16:00h

Started by Radeljic enjoyer, 25.04.2026, 12:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: tomyrijeka on 26.04.2026, 18:15Jedna od najgorih ekipa Rijeke unazad ohoho vremena  :jbg:
Najgora Rijeka u SS/Teanna eri, a da ju nije slagao Robert Palikuča.
#degenerik

Ne znaš jel veći horor bilo navijanje, atmosfera ili sama utakmica....

Žalosno i za brzi zaborav sve skupa.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

C
Od svih dovođenja moglo bi biti nešto od Pavića i Legba isključivo zbog brzine.Barco eventualno stoper.Kao zadnji vezni izuzetno spor u donošenju odluka i dosta kaše skuha.Od Vignata ništa a Barišić može biti drugi igrač nakon povrede.Ovo drugo teška boranija što je i pokazatelj lošeg skautinga i užasnog rada škole nogometa da ti ne možeš dovesti igrače bolje od ovog....Hoće li Miško imati muda i novaca za rezove na kraju sezone kao prije par godina ili ce se odigrati možda još koja euro utakmica i na ovaj način neće još dugo.

S
Quote from: deo123 on 26.04.2026, 18:32Judi moji ako je ovo dobro...crno nam se pise

Ti si još va faze negacije; Prava situacija je:

"Judi moji, ovo je najboje ča more i 100% nan se črno piše8)

Danas i protiv Varaždina smo imali ukupno 29 kornera, a ne znam jesmo li iz toga složili dvije-tri poluprilike.  :bo:
alkoholom protiv droge

26.04.2026, 18:54 #110 Last Edit: 26.04.2026, 18:56 by Mići_Boškarin
Quote from: Pesimista on 26.04.2026, 18:47Danas i protiv Varaždina smo imali ukupno 29 kornera, a ne znam jesmo li iz toga složili dvije-tri poluprilike.  :bo:

Meni ovo najveći dokaz  lošijeg runa gdje od Uskrsa imamo tipa cca 52 kornera i 0 gola iz istih što je daleko ispod prosjeka postizanja golova iz kornera

Recite mi da je bivši, recite!!

Ne znam što više reći. I od kud početi?
Jedna od najgorih Rijeka ikad. Po onoj bit će, ne zabijamo golove, ali barem ni šanse više ne stvaramo. Jezivo.
Jel moguće da je on prvu zamjenu napravio u 80. i nekoj minuti?
Jel moguće da mu je Barco odigrao cijeli susret, da u nijednom trenutku nije pokušao zariskirati spuštanjem Dantasa npr. na njegovu poziciju, a što bi ti onda dalo mogućnost da gore nešto zarotiraš, po stranama dobiješ probojnost kad ti je već sredina zagušena.
Što mi igramo uopće, koja je naša nakana, kako mi mislimo zabit gol iz igre u ovakvoj postavci? Je on normalan? I jeste li normalni vi koji još uvijek "branite" ovo?

Nemam riječi, ponavljam se i pričam s zidom. Ne mogu vjerovati da se ovo dozvoljava, da čovjek očito svojim odlukama, ja ću reći kapricima privatizira klub i vodi neke svoje bitke. Ali netko mu mora reći dosta. Da se spasi u ovih 5 preostalih utakmica što se spasiti da. Jer ovo je jezivo. Ovo ne vrijedi pišljiva boba.

Damire. Samo ti ovo možeš presjeći. Tjeraj ovog drkadžiju od kud je došao. Proklet dan bio!

B
Quote from: Silvio Dante on 26.04.2026, 18:57Recite mi da je bivši, recite!!

Jedna od najgorih Rijeka ikad. Po onoj bit će, ne zabijamo golove, ali barem ni šanse više ne stvaramo. Jezivo.
Jel moguće da mu je Barco odigrao cijeli susret, da u nijednom trenutku nije pokušao zariskirati spuštanjem Dantasa npr. na njegovu poziciju, a što bi ti onda dalo mogućnost da gore nešto zarotiraš, po stranama dobiješ probojnost kad ti je već sredina zagušena.
Što mi igramo uopće, koja je naša nakana, kako mi mislimo zabit gol iz igre u ovakvoj postavci? Je on normalan? I jeste li normalni vi koji još uvijek "branite" ovo?

Nemam riječi, ponavljam se i pričam s zidom. Ne mogu vjerovati da se ovo dozvoljava, da čovjek očito svojim odlukama, ja ću reći kapricima privatizira klub i vodi neke svoje bitke. Ali netko mu mora reći dosta. Da se spasi u ovih 5 preostalih utakmica što se spasiti da. Jer ovo je jezivo. Ovo ne vrijedi pišljiva boba.

Damire. Samo ti ovo možeš presjeći. Tjeraj ovog drkadžiju od kud je došao. Proklet dan bio!
Uzmi nešto za smirenje maznut će te srce , koga je trebao staviti gore ? Rukavinu , Lasickasa ili Jurića?

D
Gazda da nam nije pod stresom..rekao da nekad se i dogodi loša sezona.. ne briga se puno

Ova izjava da smo dominirali u svim smjerovima..a ne znam evo.. malo me podsjeća na neke nase trenere prije Misko serijala..nisu bas lijepa sjecanja.

Mene najviše muči što ekipa ne djeluje ni da ima vođu ni da ima volju a jos manje da ima želju biti četvrta a kamo li treca

Osma utakmica za redom u HNLu i dalje 1 gol iz igre...idemo dalje za iste pare

Quote from: Silvio Dante on 26.04.2026, 18:57I jeste li normalni vi koji još uvijek "branite" ovo?
Ljudi puše demagogiju.

Nevjerojatno, ali tako je.
#degenerik

K
Quote from: Silvio Dante on 26.04.2026, 18:57Recite mi da je bivši, recite!!

Ne stvaramo šanse.
Juric je fulao nemoguce, a bome i Adjei onaj otpadak u petercu je trebao pospremit.

Danas ne zamjeram uopce igri, bas se vidi da nemamo kvalitete u napadu osim fruka

Utakmica klasika ovogodisnja Rijeka. Bili smo relativno bolji, oni su krali vrijeme, ali nema tko zabit.
Bas me zanima koliko bi bodova trebali imat po famoznom xGu

Kek navodno trazi za preuzimanje da ode cijeli sportski sektor, sto mi je apsolutno logicno i jedino normalno.
Druga opcija koja se spominje je... Biscan.

K
Quote from: Snjesko on 26.04.2026, 19:12Utakmica klasika ovogodisnja Rijeka. Bili smo relativno bolji, oni su krali vrijeme, ali nema tko zabit.

Kek navodno trazi za preuzimanje da ode cijeli sportski sektor, sto mi je apsolutno logicno i jedino normalno.

Ako je ovo istina,  pozdravljam kekov dolazak

L
Quote from: Snjesko on 26.04.2026, 19:12Utakmica klasika ovogodisnja Rijeka. Bili smo relativno bolji, oni su krali vrijeme, ali nema tko zabit.

Xg tablica
https://footystats.org/croatia/prva-hnl/xpts

Imali bi 50 bodova