SHNL 32. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 26.04.2026, 16:00h

Started by Radeljic enjoyer, 25.04.2026, 12:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Bez Fruka ova ekipa bi se borila za ostanak

D
Treba nam potres inace četvrto mjesto ce biti samo san. Ekipa bez krvi i zelje..mozes ne znat ali ne ginuti ne moze

K

T
Nije ovaj bod loš, ali sljedeću utakmicu MORAMO pobjediti inače je i 4. mjesto relativno nesigurno, kažem relativno jer lokomotiva ima katastrofalan raspored do kraja prvenstva.

D
Quote from: TetakMetak on 26.04.2026, 17:58Nije ovaj bod loš, ali sljedeću utakmicu MORAMO pobjediti inače je i 4. mjesto relativno nesigurno, kažem relativno jer lokomotiva ima katastrofalan raspored do kraja prvenstva.

Pogledaj formu lokomotive

S
Ovakve utakmice me iritiraju. Kao da smo u gostima igrali, jebem ti sve da ti jebem. Mreža netaknuta i naši zadovoljni.

-30 bodova iza dinama i -15 od ovakvog hajduja.. takodjer -5 0d varazdina, u borbi sa lokomotivom za 4. Mjesto..vijeme he za rastanak
Nogometni Expert

Pa meni 1. poluvrijeme dobro, 2. se Hajduk prilagodio i oba trener izgleda zadovoljni s time što je iz njihovih perspektiva čak i racionalno s nekog strateškog aspekta.
Jer Sanchezu poraz potencijalno ode klupa, remijem ostaje u igri, a Garcia bi se tresla klupa više u slučaju poraza.
Ovako mi se nabrijali kao da ćemo nešto drmati, a na kraju odlazimo izfrustirani i umorni doma jer glavne cure odlucile nema danas akcije. ;D

Jedna od najgorih ekipa Rijeke unazad ohoho vremena  :jbg:
Forza Fiume ale!

Z
Nakon ove utakmice bi dao otkaz SD, neki drugi bi mijenjali trenera, ja bi ga produzio, ali to sam samo ja.

Jedan bod u zadnje dvije utakmice su kulminacija loseg rada sportskog sektora.

Nemojte se zavaravati da Rijeka ima sirok roster.

S
Opet smo nadigrali protivnika, dominirali većinu utakmice, al nema tko zabit gol. Pogotovo kad se Silić razigra i postane igrač utakmice.
Dobro smo zatvorili i gotovo posve onemogućili suparnika koji igra smiješan nogomet, al oni imaju 18 bodova više na tablici.
Ne sjećam se ovakve krize realizacije, nema Fruka, nema golova. Situacija koja nije zbog fizičke spreme, taktike ili voljnog momenta.
Bojim se, kad Fruk i Sanchez odu na kraju sezone, da će trebat čudo za držat glavu iznad vode.

K
Cekam da vranic opet sere da je dalovic radi remia dobio otkaz :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

D
Judi moji ako je ovo dobro...crno nam se pise

J