Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

-RIJEKA-, Franjo Tuđman, aahzinho, Arci1984 and 9 Guests are viewing this topic.

K
02.06.2026, 19:50 #690 Last Edit: 02.06.2026, 20:00 by kauzalni neksus
Zelenika bi bio prvi golman veteran koji dolazi za jedinicu u Miško-Volpi eri, vrlo neobično jer smo golmane redovno trpili i onda utopili (osim Prkija) za OK novce

Ostala dvojica koji se spominju su mi potpuna enigma

I uz sve te golmane, nije valjda da nećemo produžiti Nwolokora  :'(

EDIT; pogledao sam gdje je Domagoj Ivan Marić koji je zamijenio Zlomu na Poljudu kad mu se Livaja kurvinski postavio - posudba u Karlovcu, s nama ima ugovor do 2028...

Onda se i on ozlijedio pa je sljedeću protiv Slavena branio Niko Vučetić - njemu na kraju mjeseca ističe ugovor, još je u kadru

D
Ja vam kazem Misko i Kek spremaju last dance.. dvije godine plesa i odlazak.. kraj jedne ere Misko Kek Srecko

B
Quote from: deo123 on 02.06.2026, 20:00Ja vam kazem Misko i Kek spremaju last dance.. dvije godine plesa i odlazak.. kraj jedne ere Misko Kek Srecko
tko financira last dance 

D
A isti ovaj koji financira zadnjih x godina

O
Neznam koja nam je potreba za golmanom imamo 5 golmana od kojih s 3 mladih od 20 i svi s nekim potencijalom.
Realno svaki od njih je ili ce biti minimum prosjecan hnl golman,a realno osim zelenike ovi drugi nisu nista znatno bolji,nevidim cemo ne riskirati.
David Nwolokor
Aleksa Todorovic
Niko Vucetic
Domagoj Ivan Maric
Vito Kovac

B
Quote from: deo123 on 02.06.2026, 20:05A isti ovaj koji financira zadnjih x godina
Quote from: deo123 on 02.06.2026, 20:05A isti ovaj koji financira zadnjih x godina
Onda ništa od last dance

K
Quote from: oggy on 02.06.2026, 20:12Neznam koja nam je potreba za golmanom imamo 5 golmana od kojih s 3 mladih od 20 i svi s nekim potencijalom.
Realno svaki od njih je ili ce biti minimum prosjecan hnl golman,a realno osim zelenike ovi drugi nisu nista znatno bolji,nevidim cemo ne riskirati.
David Nwolokor
Aleksa Todorovic
Niko Vucetic
Domagoj Ivan Maric
Vito Kovac

Ja od tih 5 ne vidim kvalitetu za golmana rijeke, bar ne rijeke koja se zeli borit za trofeje.

K
Quote from: oggy on 02.06.2026, 20:12Neznam koja nam je potreba za golmanom imamo 5 golmana od kojih s 3 mladih od 20 i svi s nekim potencijalom.
David Nwolokor
Aleksa Todorovic
Niko Vucetic
Domagoj Ivan Maric
Vito Kovac

Kao što je TIR napisao gore, udice se bacaju jer se radi na drugim transferima,što više udica to je veća vjerojatnost da će se transferi na kojima se zapravo radi iza svega toga dovesti do kraja.

vučetić, ivan marić i vito kovač - za njih je plan da sjede na klupi tamo do 27,28 i onda da kao "juniori" dobiju šansu  :neretljak:
jesu to oni skuplji domaći od stranaca?
pitam za prijatelja
SPORTSKI ODLAZI!

Udice se ne bacaju, jer imat dva golmana sa tri seniorske utakmice je samoubojstvo.
A Keku zadnje što treba sa 64 godine je razvijanje igrača na najosjetljivijoj poziciji.
Nadam se da je ovo istina i da sa ovim transferom zatvaramo prozor "veteranima".

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 02.06.2026, 21:09Udice se ne bacaju, jer imat dva golmana sa tri seniorske utakmice je samoubojstvo.
A Keku zadnje što treba sa 64 godine je razvijanje igrača na najosjetljivijoj poziciji.
Nadam se da je ovo istina i da sa ovim transferom zatvaramo prozor "veteranima".

Razvijamo Zlomu cijeli sezonu... Nakon ovog tesko da moze gore cak i  s golmanom iz morcica

K
Udice se bacaju, pogotovo za ova 2 golmana.
Zelenika mi je ok ali nema smisla

Zelenika bi bio top. Da je to napisao kućni, šanse bi bile velike, ovako - čekamo.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 02.06.2026, 21:09A Keku zadnje što treba sa 64 godine je razvijanje igrača na najosjetljivijoj poziciji.

Neka se onda Kek pripazi. Zadnji trener je odlepršao jer nije davao priliku mladim igračima.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 02.06.2026, 22:39
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 02.06.2026, 21:09A Keku zadnje što treba sa 64 godine je razvijanje igrača na najosjetljivijoj poziciji.

Neka se onda Kek pripazi. Zadnji trener je odlepršao jer nije davao priliku mladim igračima.  :bo:

Lol