Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Primorac, Razbibriga, kantridar, Castua, Infopoint, Indeficienter, aahzinho and 10 Guests are viewing this topic.

Z
Napokon potpise krilo i sve ukupno dva posta.... Jedan se čudi a drugi ismijava sportskog direktora.... Ma bas smo krasni😜
Inače dobro došao Kabadia i puno sreće u našem dresu

X
Quote from: Zaggy Rijeka on 09.08.2026, 12:15Napokon potpise krilo i sve ukupno dva posta.... Jedan se čudi a drugi ismijava sportskog direktora.... Ma bas smo krasni😜

Samo da je srat po svemu.

Dobro došao Kabadia!

K
Quote from: x_sin on 09.08.2026, 12:29
Quote from: Zaggy Rijeka on 09.08.2026, 12:15Napokon potpise krilo i sve ukupno dva posta.... Jedan se čudi a drugi ismijava sportskog direktora.... Ma bas smo krasni😜

Samo da je srat po svemu.

Dobro došao Kabadia!

Sere se po onom sta ne valja... a ovo je katastrofa

Ja ću isto poslat negativnu kritiku, ima na youtubeu 2 i pol minute razgovora sa Yusufom. Pošto je sve snimljeno u petak, u dva dana se nisu mogli titlovi napraviti. Ajd da je to bilo danas pa odma da objavljuješ, ok. Ali ovako teški laziness (lijenost).

Forza Yusuf

Quote from: x_sin link=msg=119564Samo da je srat po svemu.
Sori, ti si?
💙🤍

Napokon!

Šteta da se izgubilo mjesec dana, sad će hvatati formu i automatizme neko vrijeme, ali konačno imamo krilo.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 09.08.2026, 13:13Napokon!

Šteta da se izgubilo mjesec dana, sad će hvatati formu i automatizme neko vrijeme, ali konačno imamo krilo.
Je, ali pureće.  ;D
💙🤍

Quote from: Fornax on 09.08.2026, 13:01
Quote from: x_sin link=msg=119564Samo da je srat po svemu.
Sori, ti si?

Registriran jedan dan nakon tebe, pred 3 I pol godine  ;)

Sere se sere ovdje i drugdje, i kad treba, a pogotovo kad ne treba.

Rubrika dolasci ovaj rok za visoku četvorku, pod pretpostavkom da Yusuf igra obje protiv Danaca.
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 09.08.2026, 13:21
Quote from: m on 09.08.2026, 13:13Napokon!

Je, ali pureće.  ;D

Sta fali purećem krilu?  :neretljak:  :neretljak:

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

09.08.2026, 13:34 #2754 Last Edit: 09.08.2026, 13:36 by Fornax
Quote from: TIR on 09.08.2026, 13:32Rubrika dolasci ovaj rok za visoku četvorku, pod pretpostavkom da Yusuf igra obje protiv Danaca.
Ne misliš da je mrvu rano za davanje ocjena?

💙🤍

Dolasci rano za ocjenu? Ne.

Ima još manje od mjesec dana kad u pravilu dovodimo najzvučnije. Teško će ovo na kraju ispod četvorke.
#navodninavijač

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 09.08.2026, 12:54Ja ću isto poslat negativnu kritiku, ima na youtubeu 2 i pol minute razgovora sa Yusufom. Pošto je sve snimljeno u petak, u dva dana se nisu mogli titlovi napraviti. Ajd da je to bilo danas pa odma da objavljuješ, ok. Ali ovako teški laziness (lijenost).

Forza Yusuf

Ja sam rekao, još kad je Sanchez postao trener, ako u klubu nemaju čovjeka da prevede presicu onda daj ja ću potrošit pola sata ili sat i riješit. Ili nek dovedu čovjeka i plate ga za to
Ex "Radeljić enjoyer"

Miriši na dobro u svakom slučaju.
Još neki lijevi bek koji je provjeren i ofenzivan, lijevi stoper + neki kapitalac, uz prodaju samo Fruka i mogao bi ovo biti za razliku od prošle godine jako dobar prijelazni rok.
Čak su dobro odrađene i posudbe, prodaje/odlasci i riješavanja onih koji nisu u planovima zasada.
Palac gore za sportski sektor ali prvenstveno za Keka koji dirigira sve to skupa, vidi se plan, nešto što nakon titule i prošle sezone nije se vidilo ni malo.

Quote from: TIR on 09.08.2026, 13:47Dolasci rano za ocjenu? Ne.
Znači smatraš da je ovo dobar signing, iaki je Kućni rekao da je van forme, a ti ga već guraš u sastav za sraz protiv Danaca kojeg još nismo ni osigurali.

Ne serem ti po optimizmu, samo sam naučio malo dati ovim transferima zraka prije nego ih ocijenim.
💙🤍