SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

deo123, Fiume e basta, ričan, sale1987, Brzina92 and 2 Guests are viewing this topic.

Odvratno. Momčad koju sam nekada respektirao na razini Tuđmanovog/Mamićevog dinama.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

G
Kakav predivan gol su sada poništili im. UEFA sudac. Francuz. I nepostojeći penal. Sve je pokvareno. I nebo je plavo da. Ali možda ima Alaha...

D
Today at 19:29 #257 Last Edit: Today at 19:31 by deo123
Jbt sto mržnja ljude kvari.. faul je bio, povlačenje cisto. Jednako kao sto je Vlasic napravio penal.. svi nesto kroz emocije gledaju prvenstvo. Prolaze sve neke kontra ekipe, ocito su našli nacin kako igrati na posjed, ali meni cijelo ovo SP izgleda da je kvaliteta totalno u banani..

G
Ima , ima! AI bez emocija na aparatima.

Ima Boga
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Sudjenje odlično, penal čist, var ispravio propust glavnog suca kod poništenog gola Egipta.

D
Ne znam za koga navijati od ovih sta su ostali..Maroko je nekako simpa igraju se nogometa

G
Penal nije postojao, pao preko lopte napadač, a kontakt nikakav, a faul mogao je vratiti neki u prvome poluvremenu. Sve utječe pa i krila leptira.

G
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on Today at 19:32Ima Boga

Da, ima, vuče gore negdje bijelo, dok svira Live is Life i smije se ljudima piput mene koji su pomislili da je bilo moguće :(

D
Vanzemaljac jebiga, čim ga je majmun od trenera stavio na krilo

Quote from: Goca Bez Lica on Today at 19:47
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on Today at 19:32Ima Boga

Da, ima, vuče gore negdje bijelo, dok svira Live is Life i smije se ljudima piput mene koji su pomislili da je bilo moguće :(
Nadat se da će Kolumbija dobit Švicu i Argentinu  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nadam se polufinalu Spanjolska-Maroko i Norveska-Kolumbija. Pa neka pobijedi najbolji.

Nisam gledao sve danas, ali sam vidio da Martinez ispucava loptu tako da je ispusta iz ruke na 20 metara i nitko nista  :svakacast:

Quote from: deo123 on Today at 19:29Jbt sto mržnja ljude kvari.. faul je bio, povlačenje cisto. Jednako kao sto je Vlasic napravio penal.. svi nesto kroz emocije gledaju prvenstvo. Prolaze sve neke kontra ekipe, ocito su našli nacin kako igrati na posjed, ali meni cijelo ovo SP izgleda da je kvaliteta totalno u banani..

Znači emotivno me vec deset godina boli kurac za repku al ako je tebi onaj intenzitet Vlasica za penal nemamo sta dalje raspravljat.
Davno je pokojni Orlando izjavio za stansu stadioni a za sta crkve/kazalista.
Nogomet je postao igra za elite a takvo baletno sudjenje je samo nusprodukt onoga sto je namijenjeno takvim mimozicama.

D
Today at 20:38 #268 Last Edit: Today at 20:39 by deo123
Pravila su takva kakva su, živjeti u prošlosti je potpuno besmisleno. Nogomet o kojem mastas vise ne postoji, ovaj novi je ovakav kakav je, ali to ne znaci da nesto nije penal jer se to sjećaš boljih dana kad su muškarci trčali za loptom..jebiga
To je ono kao kad dođemo mi u KL i EL i cudimo se kad nam sude ruke i dobijemo 11 kartona..to je tako

Quote from: deo123 on Today at 20:38Pravila su takva kakva su, živjeti u prošlosti je potpuno besmisleno. Nogomet o kojem mastas vise ne postoji, ovaj novi je ovakav kakav je, ali to ne znaci da nesto nije penal jer se to sjećaš boljih dana kad su muškarci trčali za loptom..jebiga
To je ono kao kad dođemo mi u KL i EL i cudimo se kad nam sude ruke i dobijemo 11 kartona..to je tako

Pa nije da mastam, otpustio sam to. Nisam aktivan u pracenju utakmica ni preko tv-a a kamoli uzivo.
Cisto prokometiram na forumu s romanticarima iz nekih davnih vremena.