Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/obnova-ili-novi-stadion--poljud-ceka-studiju-koja-ce-odluciti-njegovu-sudbinu--tri-scenarija-i-150-milijuna-eura-u-igri/247959

https://www.index.hr/sport/clanak/otkriveni-detalji-novog-maksimira-evo-sto-ce-sve-imati-stadion-od-175-milijuna-eura/2710226.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Znaci kroacija dobiva "minimalno" 90 milijuna od vlade , vjerojatno će i tovari dobiti toliko jer bi zapalili pola države ako ne dobiju ništa . Jebem ja mater klubovima od nacionalnog interesa i ovom kupovanju glasova od vlade . Zamisli kada bi te pare sami klubovi financirali kao u normalnom svijetu putem kredita koliko bi im pao "buđet" . Mi naravno opet kurčinu dobivamo kao i uvijek .  :jbg:
alkoholom protiv droge

Mi dobivamo tapšanje po leđima.
Očekujem da Bura i ekipa reagiraju. Neće to pomoć, ali treba pokazat malo kičme.

D
90 miliona nasih novaca, mi smo tu za njih...evo danas su smanjili subvencije na struju i plin i time napokon priznali losu sezonu i da im fali para za ove kretenske povisice koje su dali..a skupit ce se i za stadione..kruha i igara

F
sa današnje pressice gradonačelnice IR o prvih sto dana mandata...

"Vezano uz projekt gradnje novog stadiona na Kantridi, Rinčić je izvijestila da je odabran izvođač za izradu geodetskog projekta, s ciljem pomicanja granica pomorskog dobra. Nakon toga će se taj prijedlog uputiti županijskim tijelima i resornom ministarstvu, a potom s PGŽ i državom počinjemo razgovore o modelu financiranja gradnje novog stadiona", rekla je Rinčić.

A
Quote from: frane merikan on 17.09.2025, 13:06sa današnje pressice gradonačelnice IR o prvih sto dana mandata...

"Vezano uz projekt gradnje novog stadiona na Kantridi, Rinčić je izvijestila da je odabran izvođač za izradu geodetskog projekta, s ciljem pomicanja granica pomorskog dobra. Nakon toga će se taj prijedlog uputiti županijskim tijelima i resornom ministarstvu, a potom s PGŽ i državom počinjemo razgovore o modelu financiranja gradnje novog stadiona", rekla je Rinčić.
Jel to dogovorila na hodu koji podržava ubojstvo nerođene djece?

A eto, ja pobrišem jednom, al ti budi pametan pa napiši dvaput. ;)

2 dana out, još si dobro i prošlo jer sreća tvoja nisam ulovio vremena da vam i službeno objavim novo kažnjavanje politikanstva.
#navodninavijač

B
Jučer sam vidio geodete kod stadiona, pretpostavljam da je vezano za projekt nove Kantride.

Mjerenje pomorskog dobra. Ako se ne varam tako što je bilo najavljeno.

Quote from: Vado Magnar on 20.09.2025, 13:45Mjerenje pomorskog dobra. Ako se ne varam tako što je bilo najavljeno.

Tako je.

K
"Kad su bile one obilne kiše neka je bakterija ušla duboko u podlogu i počela 'jesti' korijene travnjaka. Radi se na tome da se teren sanira u sljedeća cca. tri tjedna. Ako ne uspijemo zamijenit ćemo ga potpuno novim".
- D.Mišković

M
Quote from: KadOkrenemSe on 28.09.2025, 19:55"Kad su bile one obilne kiše neka je bakterija ušla duboko u podlogu i počela 'jesti' korijene travnjaka. Radi se na tome da se teren sanira u sljedeća cca. tri tjedna. Ako ne uspijemo zamijenit ćemo ga potpuno novim".
- D.Mišković

Zamjeniti boljim ili jednako dobrim.

;D  sorry nisam izdrzao

Quote from: moreplovac on 28.09.2025, 21:14Zamjeniti boljim ili jednako dobrim.

Ako će se DRS i tim baviti onda ne očekujem zamjenu prije zimskog prijelaznog roka.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ako DRS najavi da će zamjenit travnjak na Rujevici očekujemo novi travnjak na Ininom igralištu

Pa koliko treba vremena za zamijeniti travnjak pa dok se on "uhvati"? Imamo li praznog hoda na Ruji za to ili ćemo mijenjati domaćinstva?
Vidim da su Osijek i Gorica mijenjali domaćinstva.

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 08:13Pa koliko treba vremena za zamijeniti travnjak pa dok se on "uhvati"? Imamo li praznog hoda na Ruji za to ili ćemo mijenjati domaćinstva?
Vidim da su Osijek i Gorica mijenjali domaćinstva.

Šalu na stranu, mislim da su spominjali da kreću u potencijalnu zamjenu nakon ove utakmice. Nemamo domaćih utakmica do Sparte 23.10, pa bi to sad mogli odraditi.
Koliko im je ljetos trebalo za zamjenu travnjaka na pomoćnom igralištu?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...