Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: kircipijanci on 29.09.2025, 08:08Ako DRS najavi da će zamjenit travnjak na Rujevici očekujemo novi travnjak na Ininom igralištu

Ali ako se dovede novi travnjak onda na tom novom treba igrati, i sta cemo onda sa starim travnjakom?

O
Di se stalo sa papirima za Kantridu? Odnosno do kuda se doguralo.
Dali je izglasana podrška grada (jesu li nadglasani ovi koji su protiv ili su oni nadglasali ove koji su za) za gradnju ili je to faza nakon pripreme dokumentacije?

Koja se dokumentacija čeka a koja je pripremljena do sada?

jel samo meni niš nije jasno ili netko zna ovo?

F
Quote from: orlando on 29.09.2025, 12:52Di se stalo sa papirima za Kantridu? Odnosno do kuda se doguralo.
Dali je izglasana podrška grada (jesu li nadglasani ovi koji su protiv ili su oni nadglasali ove koji su za) za gradnju ili je to faza nakon pripreme dokumentacije?

trenutno je u fazi geodetska izmjera pomorskog dobra i to je pokrenula nova gradonačelnica sa suradnicima jer prethodnik nije ništa napravio....dalek je put do, eventualne izgradnje  nove Kantride.....od papira, projekta, modela financiranja....

M
Samo geodeti i sva priprema dokumentacije traje najmanje godinu dana od prvog dana, a nisam siguran jesu li uopće krenuli. Kad kuću gradiš ako nemaš debele veze računaš 2 godine dok bager ne dođe.
Dakle, za ovakav projekt zbog lokacije, broja čestica, pomorskog dobra, države itd. po mojem skromnom mišljenju iziskuje 3 do 5 godina do građevinske dozvole.
Ajmo reć da je danas Dan prvi (ako je gradonačelnica išta pokrenula).
Europa je jedino mjerilo!

O
Ali s obzirom da se  išla pripremat dokumentacija, dali to znači da je podrška grada / javnosti progurala te hotele?
Ili to ide nakon dokumentacije?

Quote from: MaČaĆeToMane on 29.09.2025, 13:02Samo geodeti i sva priprema dokumentacije traje najmanje godinu dana od prvog dana, a nisam siguran jesu li uopće krenuli. Kad kuću gradiš ako nemaš debele veze računaš 2 godine dok bager ne dođe.
Dakle, za ovakav projekt zbog lokacije, broja čestica, pomorskog dobra, države itd. po mojem skromnom mišljenju iziskuje 3 do 5 godina do građevinske dozvole.
Ajmo reć da je danas Dan prvi (ako je gradonačelnica išta pokrenula).
Nije li onda bilo u najmanju ruku neozbiljno od Miška kad je prilikom prve prezentacije (ove zadnje ideje) rekao kako se nada da će izgradnja započeti za neke 2 godine, a samo za građevinsku dozvolu (gdje i nije sam sve do vlasti nego i do investitora) recimo spominješ 3 do 5 g. BTW nije ovo pitanje tebi direktno samo se nadovezujem na post. Ljudi čuju to i onda su svi krivi, isto će se sutra desiti ovoj vlasti ako jasno i glasno ne iskomunicira tko, što, zašto i do kada.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Deni323 on 29.09.2025, 12:35
Quote from: kircipijanci on 29.09.2025, 08:08Ako DRS najavi da će zamjenit travnjak na Rujevici očekujemo novi travnjak na Ininom igralištu
Ali ako se dovede novi travnjak onda na tom novom treba igrati, i sta cemo onda sa starim travnjakom?
Ekološki ga zbrinuti. Ako se travnjak mijenja zbog lošeg stanja uzrokovanog gljivičnom bolesti. Nema logike te stare "travnate tepihe" uvaliti na neko drugo igralište, samo će se napraviti veća šteta.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 29.09.2025, 14:20Ekološki ga zbrinuti. Ako se travnjak mijenja zbog lošeg stanja uzrokovanog gljivičnom bolesti. Nema logike te stare "travnate tepihe" uvaliti na neko drugo igralište, samo će se napraviti veća šteta.

Proslijediti ga našim sportskim prijateljima u Splitu.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 12:58
Quote from: orlando on 29.09.2025, 12:52Di se stalo sa papirima za Kantridu? Odnosno do kuda se doguralo.

trenutno je u fazi geodetska izmjera pomorskog dobra i to je pokrenula nova gradonačelnica sa suradnicima jer prethodnik nije ništa napravio....dalek je put do, eventualne izgradnje  nove Kantride.....od papira, projekta, modela financiranja....

I onda ima obraza na proslavu titule donijeti sliku Kantride. Mah

Quote from: aahzinho on 29.09.2025, 14:53
Quote from: D2 on 29.09.2025, 14:20Ekološki ga zbrinuti. Ako se travnjak mijenja zbog lošeg stanja uzrokovanog gljivičnom bolesti. Nema logike te stare "travnate tepihe" uvaliti na neko drugo igralište, samo će se napraviti veća šteta.
Proslijediti ga našim sportskim prijateljima u Splitu.  :nisamja:
Oni su prošle ili je to bilo pretprošle sezone imali isti problem. Tada se po forumu pričalo kako je dole prešao naš stručnjak za travnjak. Isto su sve sredili u nekoj reprezentativnoj stanci i par gostovanja.
E sad samo da nam ne ulete nepovoljne vremenske prilike kad se to bude planiralo napraviti.

O
Nakon toliko godina, da mi nemamo papire niti znamo kad ni dal ćemo ih dobiti.

To je pre strašno.

Mišku kapa do poda da nije još odustao nakon toliko godina crtanja raznih verzija i guranja te priče.
Pa makar imao i jedan hotel koristi od toga, sa ovim nesposobnim i tromim gradskim vodstvom ima da čovjek poludi.
A to je i odraz ljudi u gradu - tromi, pasivni pitanje je dali zasluzju novi gradski stadion.

Quote from: Krkan on 30.09.2025, 08:00https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/rujevicki-teren-je-u-nikad-losijem-stanju-bakterija-je-usla-u-korijen-travnjaka/
Sad ga neće mijenjati , već će ga probat spasiti. Ako ne ide, mijenjati će ga u nekom drugom terminu.
Znaju ljudi što rade, treba im vjerovati.
Šteta da se to desilo baš sada jer ovo je doba godine kad bi trava trebala biti u dobroj fazi.

ufff...nadajmo se da će izdržati. Ako ne uspiju, slijedi 2 mjeseca utakmica na lošem travnjaku. Ne znam hoće li prije zimske pauze uopće imati neki dulji period za zamjenu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 30.09.2025, 11:38ufff...nadajmo se da će izdržati. Ako ne uspiju, slijedi 2 mjeseca utakmica na lošem travnjaku. Ne znam hoće li prije zimske pauze uopće imati neki dulji period za zamjenu.
Zamjena po zimi baš i nije neka sreća.