Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Što je sa Kantridom? Jel se riješilo to sa pomorskim dobrom na nivou grada i županije. Pol godine prođe samo tako i ništa se ne čuje.

I
Točno pred 12 godina pokušala je biti odigrana utkmica sa HDom.

Kada je cca 1000 kibica po onom pljusku čekalo na agregat i da reflektori prorade. KAd smo ostali u mraku.

Iskočila mi danas slika

Quote from: ispod stijena on 11.11.2025, 09:26Točno pred 12 godina pokušala je biti odigrana utkmica sa HDom.
Kada je cca 1000 kibica po onom pljusku čekalo na agregat i da reflektori prorade. KAd smo ostali u mraku.
Iskočila mi danas slika
Najsmješnije od svega što su jedno vrijeme taj agregat imali stalno upaljen za vrijeme utakmica, valjda za stand by i "živcirao" je onom svojom pozadinskom bukom najbliže njemu.
I onda dođe ta utakmica prva i valjda jedina gdje je trebao pokazati svoju moć i kikić. Kao zamjena s klupe koja upropasti jedinu priliku koja mu se pruži u karijeri.  ;D  ;D

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: ispod stijena on 11.11.2025, 09:26Točno pred 12 godina pokušala je biti odigrana utkmica sa HDom.

Iskočila mi danas slika

Bio !

Quote from: SandroB on 11.11.2025, 22:34

Iskočila mi danas slika

Bio !

I ja  ;)

Nekako, vjerujem kako dobar dio članstva ovog foruma ne bi izgubio centimetar kod tog sučeljavanja.  ;D  ;D  ;D  ;D  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: robil on 11.11.2025, 09:21Što je sa Kantridom? Jel se riješilo to sa pomorskim dobrom na nivou grada i županije. Pol godine prođe samo tako i ništa se ne čuje.

Rade se neke sitne preinake u elaboratu zbog lučice. Uskoro je gotov i ide u županiju.

R
Što je poslije? Ministarstvo? I onda lokacijska dozvola? To ide sporo ko u Italiji :nisamja:

Quote from: robil on 12.11.2025, 12:07Što je poslije? Ministarstvo? I onda lokacijska dozvola? To ide sporo ko u Italiji :nisamja:
Mislim da za našeg života ništa od Kantride 😉.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.11.2025, 12:15
Quote from: robil on 12.11.2025, 12:07Što je poslije? Ministarstvo? I onda lokacijska dozvola? To ide sporo ko u Italiji :nisamja:
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.11.2025, 12:15

Kroz 6 do 8 godina će bit sigurno...Toliko ćemo valjda poživit...

R
Ovo nema veze s nama ali dizajn je original

F
jučer se raspravljalo u Hrvatskom saboru o  "Bačićevom zakonu".......

kada bude izglasan ispada da će o projektu Kantrida ubuduće veći utjecaj imati Zagreb nego Rijeka....

L
Quote from: frane merikan on 11.12.2025, 09:41jučer se raspravljalo u Hrvatskom saboru o  "Bačićevom zakonu".......

kada bude izglasan ispada da će o projektu Kantrida ubuduće veći utjecaj imati Zagreb nego Rijeka....
Možda se onda napokon nešto pokrene

F
Quote from: LenRi on 11.12.2025, 09:56
Quote from: frane merikan on 11.12.2025, 09:41jučer se raspravljalo u Hrvatskom saboru o  "Bačićevom zakonu".......

Možda se onda napokon nešto pokrene

oprosti , ali onda nemam pojma čemu lokalna samouprava???.....da smetlar mete Korzo, komunalni redar naplaćuje kaznu za parking i da se zamijeni poneštra u školi.....

stoji da je SDPova vlast bila za tuki ali ovo je stvar principa i nije u bredu da Zagreb o svemu odlučuje....onda neka ukinu i općine i sve odluke donose u ZG