Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Aaaa koja idila, idemo svi zajedno Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska s njim se ponosi samo ona krezuba Hrvatska..... 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S jedne strane mi je čak i drago što im nismo lieblich, ali s druge stalno ispadamo mone.
#zajednosmohrvatska
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Koliko ono para vracamo svake godine Volpiju za Ruju + odrzavanje? Oko 2m eura? Dakle svake sezone Rijeka ima 2m eura manje za transfere i place igraca. A neki bi da im drzava financira izgradnju/obnovu stadiona i da izbjegnu tako uteg oko vrata. Drzava na taj nacin direktno utjece na natjecanje jer stavlja dinahaj u povoljniju situaciju. Ionako imaju privilegije u svemu pa sto ne bi svaku sezonu startali sa 2m eura vise od Rijeke na poklonjenim stadionima.

Cirkus od drzave. Ali kad sutis (ovaj put ne mislim na klub) nego na gradsku vlast onda neka nas i dalje jebu. Mi cemo se zadovoljiti mrvicama odnosno krovom za ZAMJENSKI stadion.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.07.2023, 15:44Koliko ono para vracamo svake godine Volpiju za Ruju + odrzavanje? Oko 2m eura? Dakle svake sezone Rijeka ima 2m eura manje za transfere i place igraca. A neki bi da im drzava financira izgradnju/obnovu stadiona i da izbjegnu tako uteg oko vrata. Drzava na taj nacin direktno utjece na natjecanje jer stavlja dinahaj u povoljniju situaciju. Ionako imaju privilegije u svemu pa sto ne bi svaku sezonu startali sa 2m eura vise od Rijeke na poklonjenim stadionima.

Cirkus od drzave. Ali kad sutis (ovaj put ne mislim na klub) nego na gradsku vlast onda neka nas i dalje jebu. Mi cemo se zadovoljiti mrvicama odnosno krovom za ZAMJENSKI stadion.

I to šta kažeš, šutnja za krov, fer zamjena 💪
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Oleg Butković je jedini političar u povijesti države (ili bar otkad ja znam za sebe) koji je valjda otvoreno pružio ruku Rijeci pri razvoju. Jasno ima i on svoje razloge, jedina smo luka u državi koja nešto vrijedi, a odlično prometno povezani i očita meta stranih investicija. I sve je to potpuno zasluženo i opravdano.

I sad zamisli da je on jedini koji se tako ponaša prema Rijeci, a za Zagreb i Split je to pravilo.

Ne kužim se u to, a iskreno mi se ne da trošiti vrijeme - zna li tko neku drugu državu gdje je nogometni stadion proglašen nacionalnim interesom ili kulturnim dobrom?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 07.07.2023, 16:34Ne kužim se u to, a iskreno mi se ne da trošiti vrijeme - zna li tko neku drugu državu gdje je nogometni stadion proglašen nacionalnim interesom ili kulturnim dobrom?
Budući da se radi o najobičnijem skretanju pozornosti s dvije ogromne afere, paralele se itekako mogu naći.

A činjenica da se mi ovdje bavimo time znači da djeluje.
#degenerik

Ma Sroljud su još prošle godine htjeli provući kroz kulturno dobro ili nešto slično, nije to novo.

Kao što nije novo ni da će proći kako žele.
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 07.07.2023, 17:04
Quote from: TIR on 07.07.2023, 16:34Ne kužim se u to, a iskreno mi se ne da trošiti vrijeme - zna li tko neku drugu državu gdje je nogometni stadion proglašen nacionalnim interesom ili kulturnim dobrom?
Budući da se radi o najobičnijem skretanju pozornosti s dvije ogromne afere, paralele se itekako mogu naći.

A činjenica da se mi ovdje bavimo time znači da djeluje.

Lako moguce ali mene smeta sto se i u najobicnijem skretanju pozornosti spominju zg i st dok ri tretiraju kao neku selendru. Nista novo ali iritantno je da se u ovoj usranoj drzavi sve svodi na sjever i jug, na zg i st.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Ovima dole da nema politike nebi kurca imali.
Sve politički i sve džabe za njih, a ostatak države plaća. A sve što razvale traže od države da sanira.
Ovi gore oni su isti samo kulturniji, tj perfidniji,u centru moći pa se prave blesavi. Čudom se čude kako za druge gradove (klubove) nema sponzora tj kako ih nemogu naći a sve firme imaju centrale u zg.
I jedni i drugi su nas šikanirali i za vrijeme juge i sad za vrijeme hrvatske.
Nije me ni malo iznenadilo ovo za sjever i jug.

D

Dobar članak u Glasu slavonije (preuzeto sa Sportneta):
http://www.glas-slavonije.hr/526683/6/Osjecani-nisu-dali-novac-za-Opus-Arenu-a-morat-ce-davati-za-Poljud-i-Maksimir

QuoteRijeka i Osijek su svoje nove stadione, Opus Arenu i Rujevicu, gradili privatnim novcem, čak ne ni novcem stanovnika tih gradova, no sad će ti isti Osječani, Riječani, naravno i ostatak Hrvatske, svojim novcem obnavljati stadione u gradovima koji ionako imaju najveći proračun.

Uglavnom možemo se zahvaliti vladi što pomažemo Hajduku i Dinamu.  :svakacast:

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.07.2023, 17:18Lako moguce ali mene smeta sto se i u najobicnijem skretanju pozornosti spominju zg i st dok ri tretiraju kao neku selendru. Nista novo ali iritantno je da se u ovoj usranoj drzavi sve svodi na sjever i jug, na zg i st.
Kompa, pa u tome je cijela poanta. Kako najlakše skrenut pozornost ljudima s jedne teme na drugu? Tako da ih napališ jedne na druge. I sad smo mi i Osječani silno nadrkani što Purgerima i Tovarima sve, a nama ništa...

U međuvremenu, HEP i VSOA su potpuno nestali s naslovnica portala.
#degenerik