Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Kantrida je pizdarija od projekta, mi to previse mistificiramo. Samo je stvar para i projekt se ne smije ni sanjat dok financije nisu rijesene. Purgeri ce slozit dva stadiona dok cemo se mi gubit na politickim pizdarijama. Ucjene su sastavni dio plenkoviceve vlade i dok rincicka ne poljubi prsten nema tu kruha. Nisam optimist jer svaki projekt kojemu su temelji politika nema buducnost. Jednostavno se ne radi s dobrom namjerom i nitko me nece uvjerit kako je hdz nakon 30 godina "osjetio" Kantridu.

ne znam koja je opcija ako ne Kantrida, mislim prostorno
tamo u Zg i Osijeku je sve jbno ravno a da ne govorimo da je Rijeka kada joj je Tuđman 90tih okljaštrao prsten ostala na površini od 44 km2
jbn Os ima površinu od 175km2
ne znam ako znate podatak da je Rijeka 113 grad po površini u hr, ej 113 od 128 gradova koji uopće postoje u državi, tko mi nabroji 112 gradova iz glave platim mu sendvič  s mortadelom
zajedno smo hrvatska

F
Quote"Još ne znamo. O tom projektu svi zajedno znamo premalo. Ono što smo posljednjih dana mogli vidjeti u medijima nije dovoljno da bismo mogli konkretno reći na koji ćemo se način uključiti. Svakako, kada je riječ o administrativnom dijelu pripreme projekta, tu neće biti nikakvih problema. Kantrida je svima nama na neki način u srcu. Međutim, osim same vrijednosti investicije, velikim izazovom vidim i budućnost tog objekta, odnosno način na koji će se koristiti. Ono u što ulažemo ozbiljan javni novac potrebno je kvalitetno održavati i njime odgovorno upravljati. To je velik zalogaj i za bilo kakvu konkretniju odluku potrebno nam je više informacija", poručio je Lukanović.
Šta je krivo rekao?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

R
Župan ništa. Samo mi se čini da se olako odustalo od najavljene opcije sa neboderima. Najavila je gradonačelnica drugu opciju a za sad se okvirno ne zna ništa. Najbitnije:; CIJENA gradnje takvog objekta. Što će se desit kad se shvati da grad ne može (sa županijom) isfinancirati tako nešto? Hoće molit Miškovića da uleti nazad ?

F
Quote from: robil on 08.06.2026, 18:47Što će se desit kad se shvati da grad ne može (sa županijom) isfinancirati tako nešto?
Već se dešava.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

D
Lukanovic je strasan igrac. Mislim da je taj po izbjegavanju rada nadmašio i Komadinu u zadnjim godinama "rada".

F
I jos kao SDPovac, naravno da nece podrzati projekte Rincicke i HDZa.
Za ovako nesto bi svi lokalci trebali puhati u isti rog, ali to je iluzija.

Ne mogu više izdržati bez da komentiram. Ne pričajte gluposti vas dvojica. Stadion se gradi sa županijom ili bez nje. Sve ide po planu za sada.

Quote from: Buranorth on 08.06.2026, 19:55Ne mogu više izdržati bez da komentiram. Ne pričajte gluposti vas dvojica. Stadion se gradi sa županijom ili bez nje. Sve ide po planu za sada.

Imam jedno pitanje, neću ulaziti u to tko, što, hoće li se uopće graditi, kada i s kojim sredstvima. Mene zanima postoji li ikakva šansa da se izabere sličan ili dorađen stadion kao na zadnjem renderu? Naravno, bez onih nebodera. Mora se priznati da izgleda odlično i dao bi prekrasnu vizuru gradu.
alkoholom protiv droge

F
Quote from: Buranorth on 08.06.2026, 19:55Ne mogu više izdržati bez da komentiram. Ne pričajte gluposti vas dvojica. Stadion se gradi sa županijom ili bez nje. Sve ide po planu za sada.
Screenshot  ;D

O
S obzirom da je kod nas sve javni natjecak kad radi grad onda mozemo ocekivati da ce se uzeti "najbolja ponude"koja obicno nije najbolja samo vecinom najeftinija i da ce taj proces trajati 1 do 3 poznavajuci rad nasih strucnjaka.Jebi ga danas ti studija za svaki kurac traje po godinu dana a realno je mozes napraviti u 1 mjesec samo treba vise para i ljudi raditi na projektu,a i radove ako dobiju neki klaun poput gp krka i grad se ne osigura u ugovoru s placanjem penala i to velikih u slucaju kasnjenja to bi isto moglo biti ko ceste.
Tako da ako gradi grad nema boga da ispod 2035  bude gotovo,a i iznos ce vjerovatno biti veci jer treba nahraniti razno razne uhljebe

F
Quote from: Buranorth on 08.06.2026, 19:55Ne mogu više izdržati bez da komentiram.
Mogao si od prvog dana bit uključen u diskurs pa te ljudi ne bi provocirali pišući pizdarije.

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Jel se razmislja o pomicnom krovu? To bi znatno poskupilo investiciju, ali bi se povrat i upotrebljivost mogla neusporedivo podignut.
Nadam se da ce se dobro definirat komercijalne djelatnosti u samom stadionu i oko samog stadiona kako bi cijela prica u startu bila ozbiljna i dugorocno isplativa.
Ovo je realno najveci projekt u Rijeci i ako ga se dobro definira i na kraju napravi, to bi vas moglo upisati zlatnim slovima u povijest Rijeke  ;)
Jel postoji kakav hodogram i kad bi se realno, dakle bas realno, moglo realizirat?

ha ha, smeta pričanje gluposti a baviš se politikom  :svakacast: