Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

Boy1da, SamoMesarskiNogomet, Marabunt Campetto and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 25.08.2025, 11:54Marabunt uz svo dužno poštovanje, a svi znaju da sam jako fin, ovaj put ću skinuti rukavice i reći bez uvijanja da brate sereš.
Kužim ja tvoju spiku i sve, ali spika ti je šuplja upravo zato jer si pravi navijač. Ideš na gostovanja radi Rijeke, išao bi radi Rijeke na kraj Svijeta, pobrao svakakva sranja i onda nama istima ili sličnima prodaješ priču sad već danima o tome kako za Rijeku u Rijeci ti moraš/smiješ/možeš navijati samo na Kantridi. Ako si nekome u nekom razgovoru rekao "mene živog nećete vidjeti na Rujevici" i to razumijem, ali nemoj nas ostale uvjeravati kako je to jedino ispravno.
Želim ti svu sreću u životu, ali brate mili nemoj molim te više o navijanju za Rijeku samo i jedino ispod stijena. Ja za razliku od tebe ne idem na gostovanja, imam svojih x objektivnih razloga i krivo mi je što ne mogu, ali uskraćivati si tu ljubav zbog nekog u ovom slučaju principa kojeg sam gaziš odlaskom na gostovanja, daljnjim praćenjem i ljubavi prema klubu zbog par tona betona koje se ne nalaze na ovom ili onom mjestu u krugu ovih naših jadnih 10km. Sorry.
Živ mi bio, nemoj što zamjeriti, ali... morao sam.

https://youtu.be/bLdWrf0iuZA?si=wfAZVrSIsudOTRrH

ZA RIJEKU NAVIJAM!

Ostalo, sve je u spotu...kad ćemo opet, skupa na Kantridu?
Rujevica je nogometni kamp sa 6 terena...
Ri Or Die

Za mene je dan danas, najbolji vođa navijanja Ž**, oni koji znaju, znaju o kome pričam...SVI KAO JEDAN! NA ZAPADU...O RIJEKA HE...

https://youtu.be/o1SwrnTI8xo?si=PNxutux9MDLGBenV

...
Ri Or Die

Ja volim kampirati
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Pravi navijač nikada ne spava. Sve su to pičke od momaka. U meni živi duh Iće purgera.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: Marabunt Campetto on 27.08.2025, 03:04Ti si pravi navijač! Pravi navijač je koji ide na domaće i gostujuće. Ja sam danas ale aleština ili Indijanac, zašto? Jer zadnjih 10 godina ne idem na tekme. Odnosno redovito... domaće slušam na Radio Rijeka ili Tv, a gostujuće kada sam u Hrvatskoj. Radi se o principu, što se mene tiče... svi uživajte na NOGOMETNOM KAMPU RUJEVICA HNK RIJEKA.

A stvarno si malo i naporan s time evo ti Kantride dok je jos u ovakvom obliku pa gledaj tamo Opatijce ili sve sto se tamo trenutno moze zanimljivo pogledati tko te drzi btw na tom smo KAMPU postigli svoje najveće rezultatske uspjehe u svojoj klupskoj povijesti i pitanje je da li bi mi to ikada postigli da smo ostali pod Kultnim stijenama (postavljam sasvim legitimno pitanje... sumljam)  :sta:
Forza Fiume ale!

J
Jebo vas kamp, dajte nam stadion koji će dostojno predstavljat zaljev!

K
Ja mislim da će novi vlasnik biti zadovoljan Rujevicom

D
Morate si ponavljati ujutro kad se probudite, mali siromašni grad u maloj siromašnoj zemlji..onda je realnost lakše prihvatiti..

J
Quote from: Kostrena on 27.08.2025, 11:11Ja mislim da će novi vlasnik biti zadovoljan Rujevicom
Neka ruje, ali onda neka ju dovrše

Quote from: Johnson on 27.08.2025, 11:08Jebo vas kamp, dajte nam stadion koji će dostojno predstavljat zaljev!
Ironično, s tribina puca predivan pogled na taj isti zaljev.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Kostrena on 27.08.2025, 11:11Ja mislim da će novi vlasnik biti zadovoljan Rujevicom
Rujevicu se bez neke velike muke može prepraviti i napraviti sasvim pristojan stadion veličine onog na kojem im trče njihove prve vedete.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Marabunt Campetto on 27.08.2025, 02:23https://youtu.be/bLdWrf0iuZA?si=wfAZVrSIsudOTRrH

ZA RIJEKU NAVIJAM!

Ostalo, sve je u spotu...kad ćemo opet, skupa na Kantridu?
Rujevica je nogometni kamp sa 6 terena...

pa spot je snimljen va rujevici...?

ma zajebavan, ali to ca je neko rekal, za pravu kantridu soldi ni, a baren rujevica kakov god kamp bila ima kvalitetu.

a i pokle 2 duple krune ima neku svoju storiju. meni ce vajka kantrida bit draza ali moran i priznat da oni ki su rojeni pokle 2005. prakticki samo znaju za rujevicu, a na njima je buducnost kluba....pa kako oni receju... ja san svoje va kantridi videl i od 10 najbojih uspomena su mi 8-9 z kantride. mislin da je nekome mlajemu obrnuto.

B
Pravi Kantrida expirence kakvog se sjećam.

Ništa ne vidim, sve polupijano, Rijeka puši, galama 90 minuta, nemam nigdje popiti nešto, pišanje po ogradi.

Ne mogu reći da nisam bar malo zadovoljan povratkom u djetinjstvo.