Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

IvyFiume, Željac83 and 1 Guest are viewing this topic.

Kakav očajan, ogavan pamflet jebote pas šta se događa

Prve tri stavke

Quote– veznjaka Barca na stoperu

– krilo Morchiladzea u veznom redu

– dvometraša napadača Jurića na krilu

Barco stopera "krpa" i u reprezentaciji, u nekoliko utakmica u Emelecu otkud je doveden pred dva mjeseca, i u zadnje 3 u Rijeci zaredom. Krilo u veznom redu i napadač na krilu su vidljivi u 2 sekunde sofascore prosječne pozicije, brojevi 7 i 77, skroz prirodne pozicije.

Što mi zapravo tražimo i hoćemo? Ako je liga prioritet mogli smo odbit igrat Europu u 9. mjesecu još pa bi danas imali 10 bodova više nego što imamo, i opet bi bili još toliko udaljeni od Dinama :sta:

Dno dna Vukušiću.
#navodninavijač

D
Vukusic od prvog dana udara po Sanchezu. Dosta toga napisanog je istina, ali taj tip je toliko antipatičan da napiše da je sunce žute boje ja bi bio protiv njegovog članka..

Z
ne znam što je ovo jebote led.

što ovakav tekst donosi? Pa svi znaju da mora dobiti Belupo  i on to zna. Jebote izgubio si 4:0 pa zna da mora dobiti iduću i da se sve oko njega trese zbog poraza.

jel kućni misli da će on čitat ovaj tekst? Da će ići na Novi list pa sekcija sport i onda kliknuti na članak pa priejvod na španjolski? Evo samo što nije.

Z
23.03.2026, 12:45 #4833 Last Edit: 23.03.2026, 13:30 by Zelko Maler
Quote from: deo123 on 23.03.2026, 12:42Vukusic od prvog dana udara po Sanchezu. Dosta toga napisanog je istina, ali taj tip je toliko antipatičan da napiše da je sunce žute boje ja bi bio protiv njegovog članka..

srao je i po Đaletu kad se pobunio za pojačanja (s pravom se Đale bunio), srao je prije i po Sopiću kad je Mišković odlučio da je gotov.

što kaže Vukušić kako je veznjak Petrovič odigrao stopera protiv Omonije? Kad je zadnji put igrao stopera ono TIR zna u Aluminiju prije 10 godina? Tad nije bilo nikakvih članaka.

B
23.03.2026, 12:51 #4834 Last Edit: 23.03.2026, 12:51 by Brzina92
Ovaj supak Vukušić je rijetko viđeni ljigavac , dobro se uvukao u supak Misku i ostatku uprave

Deja vu prije isto one pauze i razvaljivanja Hajduka.
Ja samo želim da se neko izjasni, ali nikog nije briga za naš klub, neće se uopće pitanja postavljat a stvarno se trebaju.
Opet nije Darko spomenut nigdje a veliki je razlog svih ovih konfuzija na terenu, manjak kvalitete.
Sanchez ima svoje prste itekako, jer barem ako nemaš kvalitetu, imao si taj karakter na terenu kojeg je u promilima u HNLu.
Poluvrijeme drugo mi ne postojimo, zamjene trebaju 2 ili 3, Dantas, Adu i ekipa u jaknicama fino sjedaju na klupu sa onim oblačićem na glavi, idemo na ferije.
Za ovo naše stanje slova i pisanja su jednostavno prekratka da se direktno pikira u nekoga.
Ali ovo je jednostavno loše, i dok je bila pauza u Europi doma smo se isčupali protiv Belupa 2-2, pa od raspalog Osijeka izgubili 1-0 bez ispaljenog metka.
Govorim jer se previše ta Europa uzima kao alibi za lošu igru u HNLu, imam dojam ako nije puna Rujevica i atmosfera luđačka da naši igrači kao ekipa izgleda očajno.
Sad je li to do kvalitete igrača, trenera, SD-a nemam pojma više, ali zaslužili smo izjavu Miškovića pogotovo sad u vremenu kad su repke.

S
Quote from: Istegnuće kralježnice on 23.03.2026, 12:37Sumnjam da bi kucni pisao takve stvari da nema neke podloge u tome

Pisao je kućni svašta, bez ikakvih argumenata i podloge.
Ovaj članak je jedan od boljih primjera - u naslovu stoji da će Sancho dobit otkaz, a u tekstu je glavni argument da se neće zadržat više od jedne sezone, s argumentacijom da se još nigdje nije zadržao duže. Realan razlog, mogući neplasman u kvale za Europu se ne spominje.
E da, još i manipulira s PPG-om, jer mu ne računa pobjede utakmica koje je vodio Munoz (iako je i bolestan i s crvenim kartonom upravo Sancho napravio 90% pripreme utakmica).

23.03.2026, 12:58 #4837 Last Edit: 23.03.2026, 13:00 by NdockytovaLinijaKretanja
Volio bi sad kad nam je Bogi hetrik zabio da se izjasni netko na čiju preporuku su mu dani papiri.
Posložilo se lijepo da imamo čušpajz na terenu i simbolično da igrač koji je škartan zabije hetrik na utakmici.
Dakle 50/50 u dek odgovornost na pripremu na terenu (trener) i škart koji zabija hetrik (sportska politika).
Prvo odgovori na osnovna pitanja trebaju pa ćemo suditi, je li Sanchez rekao da mu on ne treba ili se Darkec na svoju ruku riješio njegove plaće jer nije bio u planovima u tom trenutku.

Btw.Bogojević je jedini igrač koji uz Lasickasa može odigrat wingbeka u našoj ekipi, ako ti je on višak plus još kao taj švicarski nožić, ja ne znam ko tu koga jebe više

B
Mene sve ovo naglo rastuzilo.. kao prvo poraz, kao drugo- neko otrijeznjenje nakon odlicne Euro-sezone i povratak u Hnl realnost..

Prerano smo postavili tezu da bi nekakv BKFC bio pogresan za Rijeku i da nam treba Misko koji igra Europu za buducnost kluba.
Iako sam veliki fan Miska, puno realnije scenarij od nekakvog uzleta kluba koji na krilima Eurokeoficijenta krece u jacanje momcadi i borbe za titulu sljedece sezone je sljedeci:
- nakon prodaje par glavnih igraca dolaze nova pojacanja tipa Jankov i Morcikadze
- nespremni docekujemo pocetak kvalifikacja
- Samchez dobiva otkaz u Rujnu(ako ga nazalost ne dobije vec sada)
-kao zamjenu dobivamo Miskovu zelju tipa Corluka ili Zekic, ili u najboljem slucaju Cabraju

Tako da za mene Strasbourg nije klub bez duse a mi jesmo. Preponosan sam na nas otpor gore, ali jesmo bili napaljeni 120 posto gore a oni ne. Ipak oni imaju kvalitetu za proci kada nisu napaljeni, a na svojih 120 posto oni su kada im dokazi PSG.

S druge strane mi nemamo kvalitetu za pobjediti kada nismo napaljeni razne Gorice ili Istre.
Nece se dogoditi uzlet kluba na temelju Eurosezone niti cemo trenera zadrzati dugorocno

O
Wing beka mogu igrati orec,a legbu i brodeticu su to prakticki i najidealnije pozicije.Vjerovatno se pricalo s njime i zakčjucilo da je bolje da ide negdje di ce igrati jer kod nas nece dobiti puno sanse.

Nemojmo se hvata umora i Europe.
Na ove tri utakmice imali smo dvije i pol šanse iz igre,
a tjedan dana za pripremu

Quote from: TIR on 23.03.2026, 12:40Kakav očajan, ogavan pamflet jebote pas šta se događa

Prve tri stavke

Quote– veznjaka Barca na stoperu

– krilo Morchiladzea u veznom redu

– dvometraša napadača Jurića na krilu

Barco stopera "krpa" i u reprezentaciji, u nekoliko utakmica u Emelecu otkud je doveden pred dva mjeseca, i u zadnje 3 u Rijeci zaredom. Krilo u veznom redu i napadač na krilu su vidljivi u 2 sekunde sofascore prosječne pozicije, brojevi 7 i 77, skroz prirodne pozicije.

Što mi zapravo tražimo i hoćemo? Ako je liga prioritet mogli smo odbit igrat Europu u 9. mjesecu još pa bi danas imali 10 bodova više nego što imamo, i opet bi bili još toliko udaljeni od Dinama :sta:

Dno dna Vukušiću.

Mislim da bi trebao jedan članak na portalu Nepresušnog.

Vukusic niti jedan jedini clanak nije napisao vodeci se cinjenicama niti ikakvim poznavanjem nogometa kao takvog.

Na stranu taj potpuni seronja, mene vise brine sto on ima brzu vezu s Miskovicem i ako u klubu misle da je ovaj roster bolji od ovog sto smo prikazali u sva 3 natjecanja, onda imamo velik problem.

Puno puta sam apostrofirao nasu losu selekciju, od rupa na pojedinim pozicijama do toga da brojem nije adekvatna za igrat na 3 kolosjeka, a ako u klubu ne vide da imaju problem, onda jao si ga nama. Cime je DRS zasluzio da bude i dalje u klubu, ja ne znam.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 23.03.2026, 12:58Volio bi sad kad nam je Bogi hetrik zabio da se izjasni netko na čiju preporuku su mu dani papiri.

sto ste se uvatili Bogojevica, pored toliko slobode kolko mu je ostavljeno i ja bi zabio 3 gola  ;D
jedna dobra utakmica njegova i odmah ga dizete u nebesa kao da je u najmanju ruku Pasalic...daleko od toga da ja ne smatram da nam je trebao ostat u rotaciji jer je bolji od lasickasa i jos nekih ali cinjenica je da ga ovdje nitko ne bi spomenuo da jucer nije odigrao kako je odigrao
Da ne bude offtopic, ne znam sto nam se pajcek uzjogunio, valjda se boji da ne uzmemo kup :bo:

L
Pa zadnje dvije sezone se je doživio brutalan rezultatski iskorak kluba, lani dvostruka kruna, ove sezone osmina konferencije i nadam se najmanje finale kupa i treće mjesto. Naša realnost sa ovim budžetom i je nekakva borba za treće, četvrto mjesto te nekakvo časno ispadanje u u kvalama europskih natjecanja, sve iznad toga je odličan rezultat.