Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jos su veci idijoti oni koji mu daju medijski prostor.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Zašto nema imena onih koji su uništili istok, panele s slikama i si. na finalu kupa.

Poklonit će ga Westerlo ipak je to Dinamet

19.09.2023, 14:57 #349 Last Edit: 19.09.2023, 14:58 by Uzaludni
Quote from: Marabunt Campetto on 19.09.2023, 13:54😂😂😂😂😂

Samo neznam kako će Frigana dovest?

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/evo-zasto-dinamo-nije-vratio-marka-pjacu-moze-ga-dovesti-za-malu-odstetnu-klauzulu/2496583.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

hr/uzaludni/sere-mi-se-od-hrvatskih-medija/

hr/uzaludni/evo-zasto-trenutno-pratim-rugby-a-ne-nogomet/

Pa nek se vise skinu s one stvari svima, na kraju ce ispast da svi nasi igraci imaju kaluzulu koja paše smećarima iz metropole, ako vec nije s njima i ugovorena 😂.

Kako je Goebbels rekao - ponavljaj laž dovoljno puta i postat će istina 🤮

Sve pet, fudbal je biznis, i moraju se vrtit klikovi i novci, ali brate, bas je iritantno.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

T
Quote from: Uzaludni on 19.09.2023, 14:57
Quote from: Marabunt Campetto on 19.09.2023, 13:54😂😂😂😂😂

Samo neznam kako će Frigana dovest?

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/evo-zasto-dinamo-nije-vratio-marka-pjacu-moze-ga-dovesti-za-malu-odstetnu-klauzulu/2496583.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

hr/uzaludni/sere-mi-se-od-hrvatskih-medija/

hr/uzaludni/evo-zasto-trenutno-pratim-rugby-a-ne-nogomet/

Pa nek se vise skinu s one stvari svima, na kraju ce ispast da svi nasi igraci imaju kaluzulu koja paše smećarima iz metropole, ako vec nije s njima i ugovorena 😂.

Kako je Goebbels rekao - ponavljaj laž dovoljno puta i postat će istina 🤮

Sve pet, fudbal je biznis, i moraju se vrtit klikovi i novci, ali brate, bas je iritantno.

Nebi ovakvih članaka bilo, da ne znaju od kuda dolazi opasnost. Da da strah je vrag, dobri smo.

Kako ide ona ljetošnja uspješnica za Stjepana "državni interes je da Frigan pređe u pinamo"?

Oj Stjepane Mati,
nemoj tugovati.
Već će Vlatka tebi pare dati...

:vijesti:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Podcast Tribina, kažu da smo odradili naj prijelazni rok a nije da nismo znali  8).

Kome se da gledat, do 49.min, prvo tekma ri vs bezlicni, pa analiza nekih nasih igraca i zatim prijelazni rok Rijeke.

Tir, Pitur i Goginho su sigurno gledali  :)

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.09.2023, 21:57Podcast Tribina, kažu da smo odradili naj prijelazni rok a nije da nismo znali  8).

Kome se da gledat, do 49.min, prvo tekma ri vs bezlicni, pa analiza nekih nasih igraca i zatim prijelazni rok Rijeke.

Staviš na 1,5x i da se pogledati brže. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja volim sporo 🙂.

20.09.2023, 07:55 #355 Last Edit: 20.09.2023, 07:57 by D2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.09.2023, 00:29Ja volim sporo 🙂.
Ma to ti dođe s godinama ovako i onako.
Zato je Rijeka i prešla ove godine na mlađe igrače jer su brži i direktniji.
  ;)  8)  ;D  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da sam napisao i potentniji svi bi imali pokvarene misli pa nisam namjerno i to napisao.

8)

Quote from: D2 on 20.09.2023, 08:50Da sam napisao i potentniji svi bi imali pokvarene misli pa nisam namjerno i to napisao.

8)
Ne brini, znamo citati izmedju redaka 😁😁.

A

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.09.2023, 21:57Podcast Tribina, kažu da smo odradili naj prijelazni rok a nije da nismo znali  8).

još nisam, malo me opteretili poslom, ali da, ide Ofenziva, Tribina pa Utakmica po utakmicu, u svakom mi ima pluseva i minusa, od zanimljivih opažanja ali iritantnih likova , tako da nema idealnog.. 
jednostavno postao mi je zanimljiviji koncept podcasta koji je ipak 'otvoreniji' od politički korektnog Stadiona i sličnih analiza.. jedino su malo predugi dijelovi koji se ne bave Rijekom  ;D