HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dijete dinama u Rijeci mora pokazivati da u njemu još ima vatre.

Jebo vas dinamo da vas jebo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
18.09.2023, 21:20 #1186 Last Edit: 18.09.2023, 21:21 by armada
Dao bi ne znam što, kad bi bilo moguće da ima identične dvije situacije poput onih sa tekme šarana i dinameta. Javno izjavljujem kako dajem ruku u vatru da na EU razini u njima ne bi oglasio VAR intervenciju u obje, a najvjerojatnije u nijednoj, kao što je to učinio na spomenutoj tekmi. Živi bili pa vidjeli...Bebeče, nek ti se ostvari ovo što želim pa da doznam jesam li u pravu

https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/odbojka/ostalo/ivan-bebek-postao-prvi-hrvatski-var-sudac-u-ligi-prvaka-rijecki-sudac-utakmicu-u-rotterdamu-sudi-iz-nyona

Quote from: D2 on 18.09.2023, 20:55
Quote from: ri5gile on 18.09.2023, 17:19Jezuš Marija pa koliko taj narod može biti nepismen  :(
ne moraju svi biti književnici ali brate, daj...

inače ovo baš vidiš da piše neko dijete s bujnom maštom

a ja sam u svojoj mašti, oduvijek, od kada je anonimnih komentara na internetu, sanjario da nekoga s takvim tipom komentara, nekom čudnom magijom teleportiram ispred sebe i zamolim da mi speluje napisano  :nisamja:

ps
ne zbog pismenosti nego zbog izmišljotina
A može li sricati ili slovkati?  8)

PS NHF Morao sam  ;)  ;D  ;D  ;D

nisam uvredljiv a nisam ni grammar nazi, i ja pišem na forumu svakako ali ovo je baš kao šta moreplovac kaže, kao da je taj ptar pisao

Quote from: ri5gile on 18.09.2023, 22:01nisam uvredljiv a nisam ni grammar nazi, i ja pišem na forumu svakako ali ovo je baš kao šta moreplovac kaže, kao da je taj ptar pisao
A di je tebi interpunkcija, prika?

Gospe ti...
#degenerik

(inter)punkcija koljena

Quote from: Marin_ri on 18.09.2023, 19:52

Dobro nije jedna odgojna za zapaliti kuću, ali tko je kriv glupanu kad nema vozačku da mu BMW zapale. Zapali bi mu od žene auto, ali ne može si jedna mafija dopustiti da pale roze VW Up-ove.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

19.09.2023, 08:12 #1191 Last Edit: 19.09.2023, 08:16 by Projeto
Protiv Slavena nam sudi Strukan, VAR je Bel, a na floru posvećenom 90-tima muziku će puštati DJ Šupraha. Treba pripremiti ekipu da će morati zgaziti Slaven sa 3 razlike, sve manje od toga će se moći pogurati blago rečeno.

1999. je bila preko 20 godina, a vjerujem da imamo dosta kolega na forumu koji su tada sisali prve od mnogih sisa i da iako znaju povijest kluba, ali čisto da se naglasi tko 2023. KONTROLIRA SUĐENJE umjesto da nikad više sa nogometom veze nije imao:

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Sama pomisao na tu utakmicu tjera ruke prema kalašu

M
https://www.index.hr/sport/clanak/istra-grad-ce-nam-popraviti-stadion-dosad-su-nam-govorili-da-nece/2496698.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Kad ti je gradonacelnik tovar sta ocekujes,plus dodje na utakmicuod kluba iz svog grada , doma u majci koja oznacava pripadnost suparnickom klubu uz seretsku izjavu da nema sta skrivat.

Sama utakmica kao i utakmice tjeraju ljude da i dalje ne idu na Rujevicu.
Samo je jedna Kantrida!
Ri Or Die

19.09.2023, 21:16 #1195 Last Edit: 19.09.2023, 21:26 by Silvio Dante
Quote from: moreplovac on 19.09.2023, 18:21https://www.index.hr/sport/clanak/istra-grad-ce-nam-popraviti-stadion-dosad-su-nam-govorili-da-nece/2496698.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Kad ti je gradonacelnik tovar sta ocekujes,plus dodje na utakmicuod kluba iz svog grada , doma u majci koja oznacava pripadnost suparnickom klubu uz seretsku izjavu da nema sta skrivat.

Jučer baš pričam s čovjekom iz Pule. I on sam iz neba pa u rebra se dotakne ove teme. Govori mi, citiram: "moš mislit lika, da se nije udostojio ma niti kurtoaznom čestitkom dati na važnosti pobjedi Istre u Splitu."
Službenom klubu, organizaciji, navijačima, građanima. Ništa, kao da se nije ni dogodilo.

Ja mu govorim pa šta se imaš čuditi, s obzirom na način na koji se lik prezentirao kroz sve ove godine. Govorim mu da mi samo ne ide u glavu kako im se uspio provući, kojim rezonima su se vodili građani Pule kad su tom kameleonu dali većinu glasova. Govori da mu se tako potrefilo, posložilo. Da je Uljanik bio na aparatima, a da u Puli de facto nema familije koja nije slaba na Uljanik. Da je bio golemi prijezir i prema lokalnom IDS-u, i logično prema centralnom HDZ-u. I tako se ovaj mačak u vreći provukao i dovukao do pozicije gradonačelnika.

A
Quote from: Silvio Dante on 19.09.2023, 21:16
Quote from: moreplovac on 19.09.2023, 18:21https://www.index.hr/sport/clanak/istra-grad-ce-nam-popraviti-stadion-dosad-su-nam-govorili-da-nece/2496698.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Jučer baš pričam s čovjekom iz Pule. I on sam iz neba pa u rebra se dotakne ove teme. Govori mi, citiram: "moš mislit lika, da se nije udostojio ma niti kurtoaznom čestitkom dati na važnosti pobjedi Istre u Splitu."
Službenom klubu, organizaciji, navijačima, građanima. Ništa, kao da se nije ni dogodilo.

Ja mu govorim pa šta se imaš čuditi, s obzirom na način na koji se lik prezentirao kroz sve ove godine. Govorim mu da mi samo ne ide u glavu kako im se uspio provući, kojim rezonima su se vodili građani Pule kad su tom kameleonu dali većinu glasova. Govori da mu se tako potrefilo, posložilo. Da je Uljanik bio na aparatima, a da u Puli de facto nema familije koja nije slaba na Uljanik. Da je bio golemi prijezir i prema lokalnom IDS-u, i logično prema centralnom HDZ-u. I tako se ovaj mačak u vreći provukao i dovukao do pozicije gradonačelnika.

Nisam iz Pule, ali jesam Istrijan. I nemam što skrivati, nakon Rijeke koja mi je način života, Istra mi je na ovim prostorima svakako drugi klub. Pratim povremeno jednim okom ta zbivanja i oko Istre i da, slažem se u potpunosti sa Silviom...ona predstava pulskog gradonačelnika zoričića, ono je bilo baš gadljivo, ogavno i sramotno od strane jednog gradonačelnika. Želim vjerovati da će zbog toga na slijedećim izborima biti kažnjen i da će poruka zašto je kažnjen biti jasno poslana. A u konačnici, ako se to i ne desi, Istra sprema novi kamp u Balama, pa neka od tamo krenu predstavljati Istrijane, a Pula nek si zadrži tog svog tovara.

Na lokalnim izborima nikad ne bih birao kandidata koji nije Riječanin, to sam Kati Peović rekao u lice.

Tako da, ne mogu shvatit Puležana koji je ovome dao glas. Jednostavno mi je paradoksalno.
#degenerik

B
Najjadniji su  oni demoni njima smeta DRS i dižu mu nekakve poruke a ne smeta ima tovar načelnik kao ni torcida Pula ni dph Pula.U talu su sa tovarima i sad se nešto čude  :bo:

Ali da poslje Rijeke bi mi bili najdraži HNL klub da nije ovog tovarluka.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Meni je Istra svejedno prva među ostalima. To su nam prvi susjedi, jbga.
#degenerik