HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Meni su svi jednako mrski kad stoje sa druge strane terena  ;) .

Nekako su mi ako moram birati Cibalia i Šibenik najsimpatičniji. Poštujem taj lokalpatriotizam i privrženost njihovih navijača.

Gledao sam malo raspored, Dan D je 04.05. na Rujevici, tu pobjedom je jedna ruka na trofeju.
Zadnje kolo Slaven doma, nadam se da se i Liber i Lepinjica skidaju do kraja 😉

I meni isto cibalia i sibenik. Tovarske sluge nabijem na k. Prvi susjed nam je Orijent pa me isto boli kita za njih.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

20.09.2023, 05:52 #1202 Last Edit: 20.09.2023, 05:53 by Marabunt Campetto
Quote from: Basso on 19.09.2023, 22:51Najjadniji su  oni demoni njima smeta DRS i dižu mu nekakve poruke a ne smeta ima tovar načelnik kao ni torcida Pula ni dph Pula.U talu su sa tovarima i sad se nešto čude  :bo:

Ali da poslje Rijeke bi mi bili najdraži HNL klub da nije ovog tovarluka.

To je u biti, Trica Pula.
Imaš klub navijača Demoni Pula i 50 metara dalje klub Trica Pula.
U biti, ista ekipa koja ide iz kluba u klub.
To je Grad Pula, to ne znači da ostali gradovi i dijelovi Istre nisu "naši" ali taj dio koji je nekada bio Pula Staro Češko. Mi uopće nije žao da ispadnu iz lige...
Ri Or Die

Quote from: Fornax on 19.09.2023, 22:46Na lokalnim izborima nikad ne bih birao kandidata koji nije Riječanin, to sam Kati Peović rekao u lice.

Tako da, ne mogu shvatit Puležana koji je ovome dao glas. Jednostavno mi je paradoksalno.

Katu Šmajser treba izjebat!
Nije problem što đubre nije iz ovog kraja. Već, što je podmuklo ispod pojasa govorila, kako se HNK Rijeku ne smije "financirat iz državnog proračuna"
A đubre istodobno, ne vidi nikakav problem, da njen gayduk financira iz državnog proračuna od svih nas poreznih obveznika državljana RH.
Ri Or Die

I
Eno onog izbrazdanog Ljube.
Nariče kako je njegov klub gotov ako dinamu i Rijeci ne uzme 6 bodova.
Moram priznati da se slažem sa njim

Quote from: Marabunt Campetto on 20.09.2023, 06:00Katu Šmajser treba izjebat!
Nije problem što đubre nije iz ovog kraja. Već, što je podmuklo ispod pojasa govorila, kako se HNK Rijeku ne smije "financirat iz državnog proračuna"
A đubre istodobno, ne vidi nikakav problem, da njen gayduk financira iz državnog proračuna od svih nas poreznih obveznika državljana RH.

po partizanski, bez kontakta očima

Quote from: Marabunt Campetto on 20.09.2023, 06:00da njen gayduk

Nemojmo vrijeđati homoseksualce ovakvim usporedbama... :nisamja:
#navodninavijač

Z
20.09.2023, 10:01 #1207 Last Edit: 20.09.2023, 10:13 by ZZZZ7777
Quote from: ispod stijena on 20.09.2023, 09:29Eno onog izbrazdanog Ljube.
Nariče kako je njegov klub gotov ako dinamu i Rijeci ne uzme 6 bodova.
Moram priznati da se slažem sa njim
[/qu

Klubovi koji se ne zovu Rijeka spadaju u isti koš - suparnici.

Z
20.09.2023, 11:42 #1209 Last Edit: 20.09.2023, 11:45 by Zelko Maler
novinar blizak  hadjuku, Goran Antonijević aka dvanaesti novinar:

Ono što mene trenutno muči možda i više od svega su neke glasine koje su došle do mene okolnim putem i koje najradije ne bih spominjao, ali zbog njih nisam spavao kako treba noćas, a koje govore da željeno pojačanje na krilu nećemo na Poljudu sigurno gledati prije sljedećeg ljeta, a druga kaže i da nam je najbolji igrač ozlijeđen. (Daj Bože da me bude sram ovog pasusa jer sam, eto, jednom i ja prenio neprovjerene informacije)

Predivno!

Krenuli su kamioni Klečalina Forte za Dalmaciju, stižu uskoro, a do tada Antonijeviću stavi si na repeat:

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

B
Cuo sam za taj dvanesti novinar, no sad kad je spomenut isao sam prvi put pregledati par tekstova...idu cista srca u borbu protiv Mordora haha.
Nemaju srama tovari nimalo. Bore se protiv zla u hr nogometu i Mordora...Dok im prika Kustic vodi savez i namjesta kupove...Gnjk je Sauron u Mordoru, no zato su tovari jednako pokvareni Saruman u Isengardu...

E
Quote from: Bobic on 20.09.2023, 12:24Cuo sam za taj dvanesti novinar, no sad kad je spomenut isao sam prvi put pregledati par tekstova...idu cista srca u borbu protiv Mordora haha.
Nemaju srama tovari nimalo. Bore se protiv zla u hr nogometu i Mordora...Dok im prika Kustic vodi savez i namjesta kupove...Gnjk je Sauron u Mordoru, no zato su tovari jednako pokvareni Saruman u Isengardu...

Argumentacija ide otprilike ovako:

QuoteA htjeli vi to čuti ili ne, činjenica je da Hajduk nije dio visoke zajednice HNS-a. Nemamo pravo glasa, nemamo predstavnika u HNS-u, nismo u odborima. Zato nas nemojte kritizirati zbog ljudi koje NISMO BIRALI. Ni komisije, ni delegati, ni izbor i napredovanje arbitara u pojedinim rangovima, ni školovanje arbitara, ni delegiranje i ocjenjivanje arbitara pojedinaca. I dalje razvoj sudačke organizacije!

B
https://www.tottenhamhotspur.com/news/2023/september/perisic-suffers-acl-injury/

Ne likujem naravno nikad kad su ozljede u pitanju,
no mogu zatvorit i sluzbeno tovari snove o povratku Perije

Quote from: Bobic on 20.09.2023, 14:07https://www.tottenhamhotspur.com/news/2023/september/perisic-suffers-acl-injury/

Ne likujem naravno nikad kad su ozljede u pitanju,
no mogu zatvorit i sluzbeno tovari snove o povratku Perije

Meni se čini da baš naprotiv, sad ga imaju priliku dovesti na ljeto jer teško će ga jači klubovi htjeti nakon takve ozljede. No s druge strane, to vjerojatno neće biti onaj Perišić kakvom su se nadali.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj