HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Ma kakvo ljeto... nema on 25 godina... realno ta priča je završila

Quote from: Bobic on 20.09.2023, 14:07https://www.tottenhamhotspur.com/news/2023/september/perisic-suffers-acl-injury/

Ne likujem naravno nikad kad su ozljede u pitanju,
no mogu zatvorit i sluzbeno tovari snove o povratku Perije
☹️😭
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

I
Oni su prokleti.
Sve što se veže uz njih je jedna obična psihoza.

Quote from: m on 20.09.2023, 14:46
Quote from: Bobic on 20.09.2023, 14:07https://www.tottenhamhotspur.com/news/2023/september/perisic-suffers-acl-injury/

Meni se čini da baš naprotiv, sad ga imaju priliku dovesti na ljeto jer teško će ga jači klubovi htjeti nakon takve ozljede. No s druge strane, to vjerojatno neće biti onaj Perišić kakvom su se nadali.
I neka je dopizdili su i Bogu i vragu s tim moljakanjem...vrime je a i još da vidi kakvo im je stanje u svlačionici.Neka revu sad
Volim grad koji teče

zet će oni njega na ljeto i euforija će opet krenuti....

ovakve ozljede navodno su 8-10 mjeseci pauze.....35 godina... zajebano...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

#degenerik

Quote from: ispod stijena on 20.09.2023, 14:58Oni su prokleti.
Sve što se veže uz njih je jedna obična psihoza.
Jedna cijela nacija, Argentina, je poput tovara. U biti gauchosi su jos gori 😀.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
tovari se slikali na nekom teambuildingu. Sad se kao sve izgladilo moš mislit. Slikao sam se i ja s kolegama s posla pa se nismo podnosili.

B
Sama ta slika i forsiranje njihovog PR da je sve u najboljem redu- je priznanje da stvarno imaju neka sranja u svlacionici

Quote from: Marin_ri on 20.09.2023, 15:17zet će oni njega na ljeto i euforija će opet krenuti....

Ako to odigraju pametno i ako se njemu bude dalo igrati bit će im on vrhunsko pojačanje na ljeto...a to je tip koji je i s jednom nogom u 36. godini među najboljim igračima u hnl-u
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
Perišić na ljeto ? Mislim da neće ići...nema njega na terenu godinu dana, a u njegovim godinama to je kraj priče.

Što znači ljudima kada govore povratak na teren kroz šest mjeseci ili koliko već ? Jel to znači da će tada biti tip top u pravoj formi ? Ma nemoj.... može jedino lagano trčkarati i oprezno početi sa treninzima ako mu se da. Kada se i ako vrati bit će ko Bojinov...

Quote from: Uzaludni on 21.09.2023, 11:55
Quote from: Marin_ri on 20.09.2023, 15:17zet će oni njega na ljeto i euforija će opet krenuti....

Ako to odigraju pametno i ako se njemu bude dalo igrati bit će im on vrhunsko pojačanje na ljeto...a to je tip koji je i s jednom nogom u 36. godini među najboljim igračima u hnl-u

Ako i kada dođe pisat ćemo o njemu vjerojatno u temi HNL 2024/25, a možda ni tada. Znam sigurno da će se u istoj temi tamo oko 15.8. pisati o naglom padu euforije u Splitu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
U iščekivanju gostujućih utakmica... protivnici sa začelja...hm ...trebali bi dobiti odgovore...

Quote from: Bobic on 21.09.2023, 11:12Sama ta slika i forsiranje njihovog PR da je sve u najboljem redu- je priznanje da stvarno imaju neka sranja u svlacionici
Yep.
#degenerik

22.09.2023, 19:44 #1229 Last Edit: 22.09.2023, 19:45 by Fornax
Upravo upalio Osijek - Varaždin, zvučna kulisa podsjeća na vaterpolo. Atmosfera baš totalno shit. Kohorta se uopće ne čuje, samo sporadično "kule odlazi".
#degenerik