HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kaze Sopic da se 5 od 6 njih vracaju za Lokomotivu. A da Jankovic nije nista slomljeno, da ce jos vidjet hoce li moc igrat protiv Lokomotive

Z
Janković je najbolji igrač lige !

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 12.02.2024, 10:09Janković je najbolji igrač lige !
Boro svaka ti dala !
Sad čekam ove naše pravednike da se zgroze i kažu, Pušktaš je najbolji 🤡😂

Svašta sam vidio u forumskim karijerama, ali da si netko sam quotea svoje postove, e to još nisam  :svakacast:

:D

Z

Z
😂😂😂 znao sam 😂😂😂 volim forumaše ...

Quote from: Silvio Dante on 12.02.2024, 12:03Svašta sam vidio u forumskim karijerama, ali da si netko sam quotea svoje postove, e to još nisam  :svakacast:

:D
Kad ti nema tko drugi, dudlaš sam sebi. Neki su si i rebra vadili u tu svrhu.
#degenerik

Ufff idem ća, postaje preeksplicitno :D

@fornaxe
ovo i djeca čitaju  :neretljak:

E
Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 20:42gadi mi se ovaj Belupo. Oni su u nekom periodu koji je polako prestao tamo od negdje 2017 kad smo mi osvojili, tad su i oni dali ruke, a skroz prestalo od 2020 grizli jednako i protiv nas i protiv tovara i dinama, nikog nisu jebali 5%.  Onda se sve promijenilo negdje od korone kad redovito dobijaju duple hendikepe od režimlija , a protiv nas na nož.

Baš to. Mislim da tu ima i elemenata namjernog tankiranja. U zadnjih 6 utakmica 6 poraza i niti jedan gol protiv Pravednika. Ne sjećam se da je Lokomotiva u doba filijale imala takav skor sa Dinamom.

Quote from: Silvio Dante on 12.02.2024, 12:41Ufff idem ća, postaje preeksplicitno :D

@fornaxe
ovo i djeca čitaju  :neretljak:
Ček da vidiš moj Onlyfans.

Khm, inbox.
#degenerik

12.02.2024, 15:32 #2335 Last Edit: 12.02.2024, 15:34 by tomyrijeka
Quote from: el_tiburon87 on 12.02.2024, 12:50
Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 20:42gadi mi se ovaj Belupo. Oni su u nekom periodu koji je polako prestao tamo od negdje 2017 kad smo mi osvojili, tad su i oni dali ruke, a skroz prestalo od 2020 grizli jednako i protiv nas i protiv tovara i dinama, nikog nisu jebali 5%.  Onda se sve promijenilo negdje od korone kad redovito dobijaju duple hendikepe od režimlija , a protiv nas na nož.

Baš to. Mislim da tu ima i elemenata namjernog tankiranja. U zadnjih 6 utakmica 6 poraza i niti jedan gol protiv Pravednika. Ne sjećam se da je Lokomotiva u doba filijale imala takav skor sa Dinamom.

Ma bilo je tako do zadnja dva kola kada su također Lokosi imali 6 uzastopnih poraza protiv Modrih ali sto cemo sa Varaždinom otkako su se vratili nazad imaju sve poraze od Bilih
Forza Fiume ale!

E
Quote from: tomyrijeka on 12.02.2024, 15:32
Quote from: el_tiburon87 on 12.02.2024, 12:50

Ma bilo je tako do zadnja dva kola kada su također Lokosi imali 6 uzastopnih poraza protiv Modrih ali sto cemo sa Varaždinom otkako su se vratili nazad imaju sve poraze od Bilih

Da, dvije ekipe sa sjevera Hrvatske su redovite mušterije Pravednika sa juga. Nema više Zadra pa su aktivirane sjverne filijale. Ogavno.

Manite se ćorava posla.  8)
Treba gledati samo sebe, imamo svoju sudbinu u svojim rukama i ne ovisimo trenutno o ničijim rezultatima.
Ne treba trošiti energiju i micati fokus sa svoje igre.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

SuperSport koeficijenti za titulu

Dinamo 2,60
Hajduk 2,60
Rijeka 3,00

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.02.2024, 12:36SuperSport koeficijenti za titulu
Dinamo 2,60
Hajduk 2,60
Rijeka 3,00

Kad matematički osiguramo titulu 2 kola prije kraja, valjda ćemo onda imati manji koeficijent od njih.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...