HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kurac radi toga što nije prekinuo utakmicu. Duje izdao si svoje tovare, nisi smio sudit čak 3 penala za Rijeku 😃.

https://www.index.hr/sport/clanak/strukan-poslan-na-hladjenje-jer-u-proslom-kolu-nije-prekinuo-utakmicu-gorice-i-rijeke/2538569.aspx
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ahahahahahahha

A Erceg za utakmicu po ledu sve pet? :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Ni spomena o drugom žutom Mitrovića i Jurića.
#navodninavijač

O
14.02.2024, 17:49 #2342 Last Edit: 14.02.2024, 17:51 by Orpat
Kako sam shvatio iz teksta , autor (očito tovar) niti ne zna zbog čega Strukan ne sudi slijedeće kolo, on samo pretpostavlja da je razlog bio loše suđenje. Za prekid utakmice osim sudaca , odgovoran je i delegat.

Z
14.02.2024, 17:52 #2343 Last Edit: 14.02.2024, 17:59 by ZZZZ7777
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sudacka-komisija-hajduk-i-istra-1961-imali-srece-dvije-teske-pogreske-na-stetu-osijeka-gorici-oprosten-crveni-karton-protiv-rije/125599

Svi penali za Rijeku su ispravni... Gorici oprošten crveni karton...
Ništa o drugim žutom za Kalika..

Inače, Krovinović je štopao prsima ...🤡

Quote from: aahzinho on 14.02.2024, 16:07
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.02.2024, 12:36SuperSport koeficijenti za titulu
Dinamo 2,60
Hajduk 2,60
Rijeka 3,00

Kad matematički osiguramo titulu 2 kola prije kraja, valjda ćemo onda imati manji koeficijent od njih.
Ni tad, Hajduku trebaju prvo odbaciti žalbu.
#degenerik

Kastrati na posudbi u Loksu taman za nas

Srijeda je već prošla (a nije još potpisao nego će tek sutra, valjda), sumnjam da ga mogu registrirati do subote.
#navodninavijač

Z
Quote from: Fiumano on 14.02.2024, 18:46Kastrati na posudbi u Loksu taman za nas

tu smo se mi trebali ubaciti. Za tranziciju odličan. Taman da uđe s klupe i zamjeni Pašalića ili Pjacu na umornu obranu.

On je luda glava, ali mislim da bi Selahi njega držao pod kontrolom.

Njega ili Tomasova da smo dovukli bio bi bingo. bit će i ozljeda i kartona.

Me ne, nipošto. Goni to ća od Rijeke, odvratan lik.

Quote from: TIR on 14.02.2024, 18:55Srijeda je već prošla (a nije još potpisao nego će tek sutra, valjda), sumnjam da ga mogu registrirati do subote.

Po novom vise nije onaj tok od utorka/cetvrtka za upis u Comet. Sad te upisuje sustav s prvim iducim danom/datumom, tako da imaju do sutra u ponoc recimo.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Nije li ovaj imbecilni niz posudbi u redove naših protivnika pred sami međusobni sraz zaslužilo barem malo pažnje u medijima, ili moramo samo mi o tome drvit ovdje? Glavno da je još uvijek Duje in ili penali... Ja takve debilane s posudbama ne pamtim...

Quote from: SandroB on 14.02.2024, 22:21Nije li ovaj imbecilni niz posudbi u redove naših protivnika pred sami međusobni sraz zaslužilo barem malo pažnje u medijima, ili moramo samo mi o tome drvit ovdje? Glavno da je još uvijek Duje in ili penali... Ja takve debilane s posudbama ne pamtim...
Samo još jedan iskaz uvažavanja ove ekipe od konkurencije.
Posudbe se mogu raditi samo u prelaznim rokovima ili možemo ovo očekivati svako kolo do tamo dva kola pred kraj prvenstva?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Pokrenut je disciplinski postupak protiv Petkovića a pravilnik kaze ako ga opale kazna je dvije do šest utakmica plus nesto eura tako da u nekom ludom scenariju bi mogao preskocit utakmicu protiv nas.. show

Me gusta. Morat će mu maznuti kaznu radi mira u kući.

Pretpostavljam da će kazna postati punomocna neposredno pred tekmu na Poljudu, kako bi cirkus bio potpun, a sigurno ne na vrijeme da fali tekmu s nama

Ako kazna dođe prije 25.02. Petković sigurno propušta Rijeku.