HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Prema kojem članku je kažnjen Šimija s obzirom da je prošao lišo tj. samo je novčano kažnjen.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Mislim da nema šanse da ne igra protiv nas zbog kazne...

Quote from: ZZZZ7777 on 15.02.2024, 20:20Mislim da nema šanse da ne igra protiv nas zbog kazne...
To bi bilo dobro, takav bolikurčasti igrač nam može biti samo plus protiv njih.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A može i riješit utakmicu. Bo.

Vidim nitko ne komentira jučerašnju pobjedu Dinama. S jedne strane to je dobro jer će se trošiti u tim utakmicama pa će im HNL biti sekundaran, ali s druge strane uspjesima se natjecateljski dižu.
Naravno, nikoga ne bi čudio debakl na uzvratu pa možda odu i ovce i novci.  :bo:

16.02.2024, 09:59 #2360 Last Edit: 16.02.2024, 10:01 by D2
Quote from: Vado Magnar on 16.02.2024, 09:46Vidim nitko ne komentira jučerašnju pobjedu Dinama. S jedne strane to je dobro jer će se trošiti u tim utakmicama pa će im HNL biti sekundaran, ali s druge strane uspjesima se natjecateljski dižu.
Naravno, nikoga ne bi čudio debakl na uzvratu pa možda odu i ovce i novci.  :bo:
Popušit će doma, nema potrebe nadati se nekom dužem trošenju na dva kolosijeka.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Gledao sam malo prvog poluvremena, negdledljivo, a dojam da je Betis ili brutalno potcijenio dinamo, ili ih boli ona stvar za Konferencijsku ligu.

Što se mene tiče, nek Dinamo prođe. Kapaciteta za dva fronta nemaju.
#degenerik

Na nekom od onih šrot portala je pisalo da je Betisu falilo hrpa prvotimaca. S veseljem očekujem uzvrat u kojem će ih Betis u pojačanom sastavu rastaviti na proste faktore i di će zvižduci Šupčini biti dovoljno glasni da ih čujem doma i bez upaljenog tv-a.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Slab Betis naprosto. Inertan, spor, nogomet bez dubine, okomitosti, prodornosti po krilima, konstantno sam imao dojam da gledam Jugoslaviju pod dirigentskim palicom Safeta Sušića.
Ako su namjerno išli ovako izgledat, odnosno ako im se i ne igra ovo natjecanje, onda poštujem. U svakom drugom slučaju antinogomet, žali bože milijuna utrošenih u cijeli taj pogon.

Quote from: Silvio Dante on 16.02.2024, 11:52Slab Betis naprosto. Inertan, spor, nogomet bez dubine, okomitosti, prodornosti po krilima, konstantno sam imao dojam da gledam Jugoslaviju pod dirigentskim palicom Safeta Sušića.
Ako su namjerno išli ovako izgledat, odnosno ako im se i ne igra ovo natjecanje, onda poštujem. U svakom drugom slučaju antinogomet, žali bože milijuna utrošenih u cijeli taj pogon.
Što je tu za poštivanje? Samo dokaz da jače lige nepotrebno imaju preveliki broj klubova u EURO takmičenjima.

Quote from: Silvio Dante on 16.02.2024, 11:52Slab Betis naprosto. Inertan, spor, nogomet bez dubine, okomitosti, prodornosti po krilima, konstantno sam imao dojam da gledam Jugoslaviju pod dirigentskim palicom Safeta Sušića.
Ali onda ne poštuju svoje navijače koji su došli na utakmicu,mogli su odmah i najaviti ne dolazite i ne plaćajte kartu jer će biti bolikurcina od utakmice a osim toga padne i neka lovica od UEFE sve to nije za zanemariti.
Volim grad koji teče

Jako dobar rezultat jer ce se dinamo morat dobro potrosit tri dana prije nase utakmice.
Ako ne skinemo gace imamo se cemu nadat.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Mislim da bi me od svih dosadašnjih generacija, uključujući i Kekovu šampionsku, najviše razočaralo da se u Maksimiru dogodi neki đimbus pristupom ili rezultatom kao posljedicom nekakve treme.
#navodninavijač

M
Postivanje prema nekom klubu je najbolje opisao Kek, i to poslije utakmice sa Zmajem. Ako postujes protivnika dat ces uvijek najbolje.
Znaci sa 11:0 dali smo im najvisi nivo postovanja koji mozes dat,samo tovari to ne kuze,pa su se zalili sto je Rijeka igrala na 100 posto.
Ako je Betis igrao preko kurca zato jer im se ne igra,onda nemaju moje postovanje. Ko da kupis ulaznicu za ACDC a oni dodju na pozornicu i odigraju briskulu i tresetu i zahvale se svima.

16.02.2024, 18:56 #2369 Last Edit: 16.02.2024, 19:03 by 🔵 D10S ⚪️
Ne znam sta ste svi zabrijali da Betisa ne zanima KL. Da je tako igrali bi preko kurca skupinu i ne bi ju prošli. Izgubili su jer su bili loši protiv jednako lošeg dinama. Vjerojatno su ih podcijenili. Imaju popravni na ruglomiru. Nije Betis velikan Primere pa da samo tako pucaju na LP. Peto mjesto vodi u EL a šesto u kvale za KL. Njihova realnost općenito je borba za 5. i 6. mjesto a nemalo puta završavaju prvenstvo na puno niža mjesta. Trenutno su na 6.mjestu a 5.mjesto im bježi 8 bodova. U KL su među 4 favorita da osvoje naslov i šanse da uhvate EL preko prvenstva i KL su im podjednake. Samo teški idijoti bi sada odustali od KL. Mogli su odustati puno prije.

Ugl. što se nas tiče bolji rezultat nismo mogli poželjeti.  Da je dinamo podojio sa par golova razlike čuvali bi se za nas a ovako će se potrošiti maksimalno :-).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡