HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dinamo nema loš kadar, samo ih vodi lik koji je prerano umislio da je trener, a tek je na početku značajnije karijere, ako je odlaskom iz dinama uopće stvori. Ovaj odlazak mu je po svemu što se dešava jedan veliki korak nazad i trebat će mu vremena i sreće opet doći u poziciju koju je stvorio prošlom sezonom kod nas.
Na kraju smo imali sreće što je otišao od nas. Pitanje je kako bi mi izgledali pod njim. Bitne utakmice se ukaki, primjer i za alarm već tada je bila naša predstava na Poljudu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Jakir je čovjek koji se napušio od vlastitog prdca.

A
27.10.2023, 21:30 #1532 Last Edit: 27.10.2023, 21:35 by armada
@Fiumano jakir se ne piše velikim slovom. za tu spodobu se eventualno velikim slovom može pisati ako ga se zove pravim imenom Smeće :)

BTW kad smo se već njega opet dotakli, moram iznijeti kako mi je smiješan onaj dio javnosti koji i dalje ne vidi njegov ograničen domet i pokušava ga "opravdati". Pri tome mi je najsmješniji argument kako je uprava mordora za to kriva i kako sa ovim rosterom, negdje je u nekim komentarima netko rekao, ne bi pomogao niti Mourinho...trla baba lan da joj prođe dan...činjenice kažu da je to Smeće na klupi mordora (izuzmemo li prijateljske i onu Kup tekmu protiv niželigaša) odigralo 12 tekmi, od čega su doživjeli 5 poraza. Bifkan nije bio ništa lošiji, dapače, po nekim statističkim parametrima i bolji, a da usput spomenemo kako je loš Bifkanov mordor ipak izgledao bolje od ovoga sada...No, pustimo sirove brojke, prezentacije i osvrnimo se na imena klubova od kojih su gubili...Sparta, Hajduk, Victoria, Gorica, Ballkani...koje se od tih "slavnih" imena može postaviti kao favorit prema, čak i trenutnom mordorovom rosteru? Ja mislim niti jedno.

I onda, pročitaš posvuda argumente kako trener nije krivac, kako je uprava kriva...što bi trebalo da uprava napravi? Da ti kupi 11 Messija jer ćeš sa njima pobijediti svakoga. Da, tada ćeš pobijediti svakoga, ali te to i dalje neće činiti dobrim trenerom. Takav najbolji trener mogu i ja biti iz mog kauča. Najbolji treneri pobjeđuju favorite i sa lošijim kadrom od favorita, dok oni osrednji treneri barem opravdavaju ulogu favorita pa pobijede kad imaju jači kadar. Ovi najlošiji, poput Smeća, gube bodove i protiv značajno lošijih od sebe i sad bi to trebalo opravdavati radom uprave...smijurija.

I da završim misao, osim što se niti u Rijeci nije dokazao pod pritiskom, i to gotovo nebitnim pritiskom, kad je trebalo dohvatiti treće mjesto, tako se niti sada pod mnogo većim pritiskom ne uspijeva dokazati da je on taj odabrani. Ja bi rekao, da je on taj ograničeni, a ne odabrani i da je dosegnuo svoje limite u trenerskom smislu...jezičina mu je i dalje jača strana, ali ne berem brigu, čitatelji su sve bliže stražnjoj korici te knjige i uskoro će on biti knjiga koju je svaki ljubitelj nogometa pročitao. Samo neka nam on preživi do 12.11. i da mu propisno pokažemo kako više nikada nije dobro došao na Kvarner...ehhh da, još nešto :)

U sklopu opravdanja trenerske bijede koju imaju, piše se i o remontima mordora, piše se i o tome kako Smećaru treba dati priliku za taj remont etc etc...opet je baba trla lan da joj prođe dan...od Smećarovog dolaska u mordor, mordoru su pristupili: Vidović, Sosa, Halilović, Kulenović, Brodić, Ademi i KTC...od toga su gotovo sigurno Vidović, Halilović, Ademi, KTC, a najvjerojatnije i Brodić i Kulenović (kojeg je upravo on povukao sa posudbe) dobili "blagoslov". Pridodamo li tome stopiranje odlaska Menala i hvalospjeve što je uspio zadržati Petka, dolazimo do nekih gotovo 40% kadra koje je upravo on blagoslovio...tko je tu lud kad kaže da Smeću treba dati priliku jer ovaj trenutni mordor kadar nije on birao?...e pa jest, birao ga je i to značajno. Naravno, nije isključivo njegov odabir, ali je velikim dijelom njegova krivnja za počinjene greške...i da, baš se veselim što u tome guštam i jedva čekam 12.11. nana nana nananana nana nana nananana jakirović pederčino 2 hours repeat :)

Z
Eto, ne raspada se samo Rijeka, raspada se i Ajax...😂
Rekli bi tovari da je to prokletstvo ajduka 😂

🤡
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Dobro je krenulo  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A vidi ove lopove 8)  8)

Leko ne odustaje od visoke otpremnine, poručio Jakobušiću: 'Javit će vam se moj odvjetnik'
Ugovor se mora ispoštovati, moguće je da će splitski klub morati platiti puno više od 700.000 eura

Nek ih odere do zadnjeg centa

Evo, počeo je Jović show.
#degenerik

29.10.2023, 18:46 #1540 Last Edit: 29.10.2023, 18:47 by 🔵 D10S ⚪️
Kakva lakrdija, izmišljen penal ljigavog Jovića, fuj. Čudi me da je VAR reagirao pa je klaun poništio penal.

Hahaha - 9 min dodatka 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

29.10.2023, 19:01 #1542 Last Edit: 29.10.2023, 19:03 by 🔵 D10S ⚪️
9 min nadoknade  ;D

A Loksa kakvu priliku imala malo prije, mogla je pokopat Pederčinu.

Hoće li ljudsko smeće izvući živu glavu ako uzme bod?

9 minuta nadoknade, neću si to raditi pa gledati 8)
#navodninavijač

Majku im jebem