HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ekipa,ajmo ovako. Bar mi navijači imamo više iskustva u borbi za prvaka od tovara. Biće još kikseva od svo troje pretendenata na titulu. Objektivno gledajući,bar sa psihičke strane,mi smo u velikoj prednosti nad drž.projektima. Ne moramo osvojiti, a ekipa je gladna. Meni se čini da je malo što može zaustaviti.
Sjetimo se malo 2017-te i kako smo ludili na svaki izgubljeni bod 15-ak kola prije kraja,na kraju je ispalo sve ok. Tako će i ove godine. No sikiriki, izvadite najstarije vino iz hladnjaka, vrijeme je za ponovno slavlje. Dečki su postali svjesni da su najbolji,to je to.

Z
gadi mi se ovaj Belupo. Oni su u nekom periodu koji je polako prestao tamo od negdje 2017 kad smo mi osvojili, tad su i oni dali ruke, a skroz prestalo od 2020 grizli jednako i protiv nas i protiv tovara i dinama, nikog nisu jebali 5%.  Onda se sve promijenilo negdje od korone kad redovito dobijaju duple hendikepe od režimlija , a protiv nas na nož.

Quote from: bob marley on 11.02.2024, 20:24Ekipa,ajmo ovako. Bar mi navijači imamo više iskustva u borbi za prvaka od tovara. Biće još kikseva od svo troje pretendenata na titulu. Objektivno gledajući,bar sa psihičke strane,mi smo u velikoj prednosti nad drž.projektima. Ne moramo osvojiti, a ekipa je gladna. Meni se čini da je malo što može zaustaviti.
Sjetimo se malo 2017-te i kako smo ludili na svaki izgubljeni bod 15-ak kola prije kraja,na kraju je ispalo sve ok. Tako će i ove godine. No sikiriki, izvadite najstarije vino iz hladnjaka, vrijeme je za ponovno slavlje. Dečki su postali svjesni da su najbolji,to je to.
Iz tvojih usta u Božje uši,samo da nas ozljede ne zafrkne.Sv Vid povedi nas.
Volim grad koji teče

I
Quote from: bob marley on 11.02.2024, 20:24Ekipa,ajmo ovako. Bar mi navijači imamo više iskustva u borbi za prvaka od tovara. Biće još kikseva od svo troje pretendenata na titulu. Objektivno gledajući,bar sa psihičke strane,mi smo u velikoj prednosti nad drž.projektima. Ne moramo osvojiti, a ekipa je gladna. Meni se čini da je malo što može zaustaviti.

Nemam pojma. Za mene osobno je ovo sad već otišlo predaleko. Nisu slučajne ove utakmice, dobili smo gard prvaka. One 2017te sam bio psihički prazan nakon svega. Uzeo instant 10 dana GO i pobjegao sa familijom od svega.

Sada...ne znam, dogodilo se, doživio sam, ali opet sve to prolaziti ... teško bi mi bilo da ne bude happy end. Jednostavno bih nekad rađe da smo u pozicji Osijeka sada nego da tamo negdje u zadnjem kolu posrnemo.

Ali, izgleda mi ovo sa mudima i sa happy endom!

Samo čekam taj maksimir da se opustim do kraja. Da vidim kako ćemo se tamo postaviti.

Bolje se borit do kraja i držat nadu nego bit prolaznik

S
Jos je puno mina pred nama. Tovarska masinerija radi vec sada 110%. Penali za nas,Smolcic i out itd. Naravno da nam se sude penali kada smo najofezivnija ekipa lige. Ja jos niti nerazmisljam o naslovu, tekma po tekma. Iako mi se svidja pobjednicki gard ekipe. Pritisak od dole ce biti sve veci i veci,ako to prezivimo pricati cemo

Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 20:42gadi mi se ovaj Belupo. Oni su u nekom periodu koji je polako prestao tamo od negdje 2017 kad smo mi osvojili, tad su i oni dali ruke, a skroz prestalo od 2020 grizli jednako i protiv nas i protiv tovara i dinama, nikog nisu jebali 5%.  Onda se sve promijenilo negdje od korone kad redovito dobijaju duple hendikepe od režimlija , a protiv nas na nož.

Protiv Dinama se nisu proslavili, ali Hajduku su itekako znali zapapriti, pogotovo u Koprivnici. Sjećam se prije dvije sezone kad im je trebala pobjeda ali su Livaja i Kalinic obojica dobili nepotrebne žute kartone utakmicu prije i tamo su remijem praktički izgubili prvenstvo. Sad sam išao i statistiku pogledati - 2022. dva remija doma, 2021., pobjeda i remi doma. Tako da, nemojmo biti kao južnjaci i u svemu vidjeti urotu, sami smo si krivi što smo onako protiv njih odigrali doma, ali dogodi se i takva utakmica. Vratit ćemo im s kamatama :)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

O
Quote from: m on 11.02.2024, 21:53
Quote from: Zelko Maler on 11.02.2024, 20:42gadi mi se ovaj Belupo. Oni su u nekom periodu koji je polako prestao tamo od negdje 2017 kad smo mi osvojili, tad su i oni dali ruke, a skroz prestalo od 2020 grizli jednako i protiv nas i protiv tovara i dinama, nikog nisu jebali 5%.  Onda se sve promijenilo negdje od korone kad redovito dobijaju duple hendikepe od režimlija , a protiv nas na nož.

Protiv Dinama se nisu proslavili, ali Hajduku su itekako znali zapapriti, pogotovo u Koprivnici. Sjećam se prije dvije sezone kad im je trebala pobjeda ali su Livaja i Kalinic obojica dobili nepotrebne žute kartone utakmicu prije i tamo su remijem praktički izgubili prvenstvo. Sad sam išao i statistiku pogledati - 2022. dva remija doma, 2021., pobjeda i remi doma. Tako da, nemojmo biti kao južnjaci i u svemu vidjeti urotu, sami smo si krivi što smo onako protiv njih odigrali doma, ali dogodi se i takva utakmica. Vratit ćemo im s kamatama :)

Iskreno da kažem da mi je ova utakmica jako sumnjiva, protiv nas na 100 posto i 4 komada uvalili,danas ništa,lagani trening. Katastrofa, a kmeče na suđenje u Gorici.

https://x.com/statzone23/status/1756761988913369596?s=20

Prvi favorit za naslov prvaka - RIJEKA  8)
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

T
11.02.2024, 22:35 #2319 Last Edit: 11.02.2024, 22:38 by toñito
Potpuno mi puca kurac, za ostatak lige. Danas po onoj kiši, ovo dobit. Nitko na tribini ne žali zbog ni jedne kapi kiše koju je upio.

Ova momčad ima onaj gard koji Tomićeva nije imala, ova momčad ima i sreće koju ona Rožmanova nije imala, ova ekipa ima nekog Keka u nekom potpuno drukčijem izdanju. Ova momčad ima Pjacu.

Ne znam hoćemo li uspjeti, ali ono šta je danas dokazano, a to je da:
OVA RIJEKA, itekako MOŽE!

Quote from: vMario87 on 11.02.2024, 22:34https://x.com/statzone23/status/1756761988913369596?s=20
Odakle ti tog izvukao, account otvoren prije par mjeseci, ne prati ga čak ni Vukušić, a taj prati sve živo i neživo.

Ima neku čudnu metodologiju, Istra mu je zakucana za deveto mjesto s 67%, a samo su na -10 bodova od četvrtog.
#degenerik

To su Globanovi studenti, njegove kalkulacije.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 11.02.2024, 23:09To su Globanovi studenti, njegove kalkulacije.

Znači, manje kvalitetne kopije šrot originala?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Svi mekušci su odradili pripreme u toplijim krajevima sa blagom klimom... jedino je Rijeka zimske pripreme odradila u Sloveniji ! Rambo Boysi...i sada se svi čude kako gazimo 😂...luzerima ostaje samo matematika... samo vi zbrajajte i oduzimajte... Rijeka gazi do kraja 💪

Kako stojimo s ozlijedama? Stvar baš i nije jasna.

Janković se izgleda gadnije ozlijedio i valja vidjeti koliko dugo ga neće biti.
Goda je i dalje out.
Čabraja? Čini se duže vrijeme out.
Fruk? Valjda se vraća.
Bogojević - crijevna viroza. Do subote bi trebao biti ok.
Mitrović igra.
Dilaver i dalje out. Ali ionako se čini da je on korisniji u svlačionici nego li u samoj igri.
Hodža je dobio dosta batina. Pitanje u kojem je stanju.

Ostali? Je to - to?  :bo:
Ne zvuči baš sjajno. A i imamo dosta igrača na drugom žutom.