HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
25.02.2024, 06:50 #2445 Last Edit: 25.02.2024, 06:54 by moreplovac
Gledao sam snimku Istra Rudes,Erceg opet pokazao klasu ali Pavlovic takodjer pokazao zasto smo ga skartali,, cak sam se i malo nasmijao. Svaka cast Zebecu da je za simuliranje u napadu dao zuti,nazalost po Cuica, iskljucujuci,ali takodjer bi volio vidjet u istoj ulozi Krovinovica,Livaju ili nekog treceg,u bilom ili modrom dresu,kako bi reagirao. Da citiram Sopu : "tesko,jako tesko".

A onda sam i pogledao snimku Vz hajd, cisto da vidim taj famozni faul na Livaju prije gola Varazdina. Mogu reci da takve stvari nasim igracima redovno ne sude. Druga stvar je hvatanje lopte Sarlije dok je u igri nije prikazano,srecom internet majka pa se odmah proculo,cisti zuti za prekidanje i namjerno igranje rukom. Druga stvar uz ovo sto je postao Fornax (zar su toliko nisko), gledam na You tubeu odmah uradak da se kao (za hajdukov ponisteni pogodak) ne svira zaledje ako se nije sigurno. Povucene su linije,jasno se vidi,ali eto sad bi primjenjivali pravila ali kod Sarlije (njegovog slucaja) nebi. Slika i prilika njihovog licemjerja.

SuperSport kladionica

Dinamo 2,50
Rijeka 2,70
Fritula 3,00

Ajmo veceras dodatno smanjit koeficijent 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Fiumano on 24.02.2024, 23:35Trizan biti
Vodu piti
Tovara mlatiti
Bas sam si mislio neki dan kako bi se neku navijacku varijantu dalo slozit  ;)

Tovari će se, zapravo i jesu, sami zapalili, kao i uvijek.
Nama voda ide na mlin, ta njihova medijska propaganda je došla preko glave i ostatku države pa smo mi opet "simpatični" ostatku države

A o njihovoj objektivnosti ne treba trošiti riječi, mogla bi se napisati dobra knjiga, sabrana djela njihovog pogleda na pravdu.

U ovom moru kmečanja naletio sam negdje na trenutnog mog favorita, a ide otprilike ovako:

Šarlija ISPRAVNO nije dobio žuti karton jer igranjem rukom NIJE donio nikakvu prednost Hajduku ili time oštetio Varaždin, samo je pomogao da se igra ubrza, tj. lopta prije vrati u igru. S druge strane, teško je oštećen Hajduk jer kod onog natezanja sa Livajom, svi su stali i očekivali faul i nisu uopće igrali.

👏

Quote from: Monarh on 25.02.2024, 08:28Tovari će se, zapravo i jesu, sami zapalili, kao i uvijek.
Nama voda ide na mlin, ta njihova medijska propaganda je došla preko glave i ostatku države pa smo mi opet "simpatični" ostatku države

A o njihovoj objektivnosti ne treba trošiti riječi, mogla bi se napisati dobra knjiga, sabrana djela njihovog pogleda na pravdu.

U ovom moru kmečanja naletio sam negdje na trenutnog mog favorita, a ide otprilike ovako:

Šarlija ISPRAVNO nije dobio žuti karton jer igranjem rukom NIJE donio nikakvu prednost Hajduku ili time oštetio Varaždin, samo je pomogao da se igra ubrza, tj. lopta prije vrati u igru. S druge strane, teško je oštećen Hajduk jer kod onog natezanja sa Livajom, svi su stali i očekivali faul i nisu uopće igrali.

👏

Drago mi je da su jučer izgubili 2 boda, ali stanimo malo na loptu, znamo gdje živimo, puno je još bodova u igri, biti će tu još svega.

Nama je bitno da na pravi način uđemo u tekmu, da dečki znaju da mogu i din kazniti, nitko nam neće ništa pokloniti, moramo to samo izboriti

Ovo je onaj dio svakog Hollywoodskog filma kad junacima priče ide sve od ruke, ali...obruši se nepravda, zlikovac ubire zlato i ostavlja junake u blatu, odlazi sa širokim osmijehom od uha do uha. Siguran je u svoju pobjedu. Slavi.

Ali do kraja filma je ostalo još pol sata. Zastor se nije spustio. Junaci ce se podići, doživjeti katarzu, vratiti se jači nego ikad. Pokazat će od čega su satkani.

Doći će oni nama doma.

Koliko god ne volio Hajduk, nadam se da se nisu do kraja raspali, jer ako ih Dinamo dobije na Poljudu to je vjerojatno rješenje prvenstva.
#degenerik

Nadam se da se jesu raspali.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Fornax on 26.02.2024, 09:33Koliko god ne volio Hajduk, nadam se da se nisu do kraja raspali, jer ako ih Dinamo dobije na Poljudu to je vjerojatno rješenje prvenstva.
Lol. Ne kmeci.

Jer slinamu je samo kondot bitan. Osim njih nemaju još 3 derbija i 9 drugih tekmi za bodove. Plus EKL, plus HK. Ma njima je to sve pickin dim jer oni su ubermeschi i samo ih drugi ubermenschi poput tovara mogu zaustaviti. 🤮🤮🤮 jer šuge ne dolaze i na Ruju.

Fakn defetizam.

Ajde ubij se, uopće ne znaš šta riječ defetizam znači.

Nit znaš mene ni šta sve nosim na leđima umjesto da dignem ruke kao mnogi prije mene.

Lako je biti Mišković. Volio bih da Mišković na jedan dan proba biti ja.

#degenerik

Quote from: Fornax on 26.02.2024, 10:27Ajde ubij se, uopće ne znaš šta riječ defetizam znači.

...
Svaka čast. Učinio si da odem ponovo provjeriti definiciju defetizma i zaključio sam da sam pravilnu riječ upotrijebio. 🤷

A o ostatku tvog posta nisam debatirao pa nemam potrebu komentirati. Moj post stoji. 👍🏻

Ajmo malo vjere u Rijeku, čemu defetizam(TM)? Budimo mi čvrsti kao svlačionica. Bitka tek kreće. Nismo valjda mislili da ćemo u 23. kolu osigurati titulu?

Ne znam odakle ti ideja da itko ovdje nema vjere u Rijeku. Jedino što mi pada na pamet je da projiciraš vlastite sumnje.
#degenerik

Ne da mi se natezati kao da smo djeca i prepucavati se na nivou tinejdžera. Šta bih ja sad trebao ići gore i quotati gdje je netko izražavao sumnje u nas naslov i mogućnost da ga osvojimo.

Stoj ti meni dobro, vjeruj u naše dečke i sve 5 i da se radujemo krajem 5.

B
Evo i Petko saznao kaznu za vrijedanje clana HNSa...samo novcano, niti utakmicu da je dobio...puj

Pusti smrada 3 utakmice
Klaun ništa