Franjo Ivanović

Started by 🔵 D10S ⚪️, 05.08.2023, 19:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Najmlađi strijelac Rijeke u Europi (19 godina  i 10 mjeseci), dovoljno je dobar razlog da zasluži temu. Nije zabio jedan ili dva gola nego odmah hat-trick. 

Mislio sam da će se odlučiti za Austriju jer je rođen tamo, bili su konkretni, ali odbio je. Javio se poslije i Feyenoord, no on je samo rekao: "Ne, idem u Rijeku."

https://www.vecernji.hr/sport/bili-smo-osobno-na-razgovoru-u-borussiji-javio-se-i-feyenoord-ali-franjo-je-zelio-samo-u-rijeku-1700097
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.08.2023, 19:14Najmlađi strijelac Rijeke u Europi (19 godina  i 10 mjeseci), dovoljno je dobar razlog da zasluži temu. Nije zabio jedan ili dva gola nego odmah hat-trick. 

Mislio sam da će se odlučiti za Austriju jer je rođen tamo, bili su konkretni, ali odbio je. Javio se poslije i Feyenoord, no on je samo rekao: "Ne, idem u Rijeku."

https://www.vecernji.hr/sport/bili-smo-osobno-na-razgovoru-u-borussiji-javio-se-i-feyenoord-ali-franjo-je-zelio-samo-u-rijeku-1700097

I vjerojatno najmlađi strijelac hat-tricka u Europskoj konferencijskoj ligi! :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Najmlađi je, tj. jedini ispod 20 godina sa postignutim hattrickom.

Koliko vidim na stranicama UEFA-e debili statistički dio vode tek od grupne faze...

06.08.2023, 10:01 #5 Last Edit: 06.08.2023, 10:02 by Projeto
Zanimljiv razgovor.

QuotePrivukla ga je valjda ta atmosfera, ljudi, a vjerojatno si je to i prije odlučio kada smo bili pozvani na zadnje kolo HNL-a. Tada se oduševio.

Quote– On je jako staložen i smiren tip. Čuli smo se nakon utakmice, teško je iz njega izvući emociju. On se raduje, presretan je, ali ne iskazuje to. Rođen je i odrastao je u Austriji, do 12. godine bio je tamo, a zatim u Njemačkoj. Ima ugrađen taj njemački sistem, odgoj, disciplinu i rad. Ne glumi on sad frajera, jednostavno je smiren

Quote– Rođeni je dešnjak, ali 95 posto igra i lijevom nogom. Prije pet-šest godina igrao je na poziciji veznjaka i dao loptu naprijed, davao u prazan prostor... i nakon toga je išao na stručna ispitivanja psiholozima. Tamo su ustvrdili da je bio ispred svojih vršnjaka, imao je svoju logiku. No, najbolje se snalazi kada je točno iza napadača, kada je slobodan, gdje ima prostor. Svejedno mu je hoće li pucati lijevom ili desnom nogom ili pak glavom.

Znači Ivanović je komplet. Imamo dva igrača sa obje noge u vrhu napada! Krcato discipline i radne etike.

Nije ni čudo da se Kek počeo sam gurati natrag :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Glava Njemacka , srce Hrvatsko,dres Rijecki.
Nova uzdanica Rijeckog napada, pit bull koji neumorno goni protivnicke zadnje linije poput Mike Myersa svoje zrtve.
Cvrst u duelu, veoma startan i brz kao njegov mentor Ivica Olic a uporan kao Mario Mandzukic.
Ono sto je Rijeka odmah vidjela a najbolji izbornik Hrvatske svih vremena i bivsi trener Rijeke tek sa zadrskom,ovaj  hibrid dva hrvatska mustanga je buducnost napada reprezentacije.
Uvjereni smo da Franjo nece poletjeti u bahatosti nego jos vise zapeti u radu i kako je naveo u intervuju : "...kad se umorim, onda samo nastavim trcati.."
 "... Jedva cekam da pocne..." njegove rijeci iz prvog intervjua kao igraca Rijeke, skromne ali cvrsto usmjerene ka tome da ostavi duboki trag u Rijeci kojeg je pomalo vec utabao svojim trudom i zalaganjem a i rezervirao posebno mjesto u srcima vjernih navijaca.

Dame i gospodo,buduci visemilionski transfer,obarac rekorda i dijamntna igla na Rijeckoj kravati pobjede; Franjo Ivanovic.

A to sto Skoko ne vidi pored zdravih ociju , citirat cemo Rhetta Butlera: "Frankly, my dear, I don't give a damn."

Spojena dupla tema iz 8. mjeseca.
#navodninavijač

M
Jebiga, nisam vidio da je tema već otvorena

Quote from: moreplovac on 03.11.2023, 10:35Jebiga, nisam vidio da je tema već otvorena
Da, da, nisam vidio. Mo'š mislit.  8)  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Franjo zabija gol Osijeku!

26.11.2023, 20:41 #12 Last Edit: 26.11.2023, 20:43 by D2
Svaka mu čast i drago mi je da mu se daje zaista prava prilika i treba, ali ne mogu se oteti dojmu da je kojim slučajem rođen u Rijeci i ponikao iz naše škole da bi imao isti tretman na tribinama i forumima, a o terenu da ni ne pričamo.
BTW ovo što sada uživa Franjo je pružena šansa, a ne kad se igraču daju minute na kapaljku i bez par utakmica u kontinuitetu. Koji na kraju skupe godinu dvije u prvom i statistički dobar broj utakmica, a zapravo su bili profesionalni grijači klupe.
Ovo pruženu šansu on će jednostavno prije ili kasnije višestruko vratiti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Franjo nije panj, Franjo zna nogomet...način igre naše ekipe ne ide mu u prilog...a malo ga zasad neće gol, ali nije to problem...bit će

26.11.2023, 21:13 #14 Last Edit: 26.11.2023, 21:27 by Silvio Dante
Quote from: D2 on 26.11.2023, 20:41Svaka mu čast i drago mi je da mu se daje zaista prava prilika i treba, ali ne mogu se oteti dojmu da je kojim slučajem rođen u Rijeci i ponikao iz naše škole da bi imao isti tretman na tribinama i forumima, a o terenu da ni ne pričamo.
Razlog je taj što je naprosto i golim okom vidljivo da je Franjo u nekim elementima nogometne igre, elitan.
Kad kažem elitan, mislim visoka europska klasa. Ako ne trenutna, onda u nastajanju.
Neka mi oprosti, ali kad već pričamo o izdancima naše škole i našem odnosu prema njima, recimo Matija Frigan mi u niti jednom segmentu nije elitan.

Ono štopanje jučer, one duge i visoke lopte u dubinu, i onda udarac efejem, to naprosto u našim uvjetima može malotko. Pogotovo te dobi. Zato takav tretman kod ljudi. Na stranu što ga gol neće. Ali taj momak trči na drukčiji način, drukčijim intenzitetom, njegova sama pojava je drukčija. Igra s obje noge, jak je na nogama, voli ući u duel, moguće da mu je igra u zraku malo slabija strana, tu ima puno prostora za napredak. To će biti igrač visoke europske klase. Nikako ne recimo dionik hrvatske nogometne lige u dobi sa 28 ili 30 godina kao što su to trenutno najjači navalni igrači naših konkurenata: Livaja, Petković, Mierez. Igrač jednostavno za puno veće domete.