RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

I onda ce opet potpisat na godinu pa cemo na zimu imat istu situaciju
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
03.02.2025, 09:16 #8911 Last Edit: 03.02.2025, 09:19 by Zelko Maler
inače Istra je dovela jako dobro krilo Vinka Rozića iz BiH. Mali se odma prilagodio na ligu.
Podsijeća na Lončar tip transfera.

Mislim samo usporedba da se besplatno moglo dovest Rozića 21 godina, umjesto Menala.

Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 09:16inače Istra je dovela jako dobro krilo Vinka Rozića iz BiH. Mali se odma prilagodio na ligu.
Podsijeća na Lončar tip transfera.

Mislim samo usporedba da se besplatno moglo dovest Rozića 21 godina, umjesto Menala.

Ali Menalo je bio u tekici vec 3 godine.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 08:28Kad stize Moharrami  8) ? Ili ce nas ipak ugodno iznenadit?  Da mi je zavirit u Vulkanizerovu tekicu  :).

KMD Babić

Vulkal

Mrak

Vulkanizer Kantrida

Magaš...

:bo:

Z
Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 07:01zaledilo me za vikend pa nisam mogao pisati  8)

vidim da se najavljuje Leon Grgić pa samo kratko o njemu, jedan članak.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/austrijanci-se-boje-gubitka-velikog-talenta-on-zeli-medu-vatrene-kad-god-mogu-gledam-dinamo-15512734

Naravno da pratim HNL, svi u obitelji smo veliki dinamovci i kad god mogu pratim utakmice Dinama - rekao je Grgić u siječnju prošle godine.  :svakacast:

inače. čovjek je odigrao jednu (1) utakmicu an desnom krilu pa je logična zamjena za Pašalića.

A ne vidim zašto bi nas trebali čuditi da dijete gastarbajtera navija za jednog od blizanaca... pa neće za nas ili Belupo

Z
Desni bek treba već danas biti na treningu sve ostalo je prekasno

Quote from: Zaggy Rijeka on 03.02.2025, 09:27Desni bek treba već danas biti na treningu sve ostalo je prekasno
Imamo unutarnje rezerve a ako se što pojavi na tržištu znat ćemo reagirati.

Moramo biti svjesni da je u zimskom roku teško naći pojačanje osim ako nisi npr. Dinamo, Orlando ili Como.

Z
Quote from: Zaggy Rijeka on 03.02.2025, 09:27Desni bek treba već danas biti na treningu sve ostalo je prekasno

rješavaju se papiri za Moharramija ili Ristovskog.

Moharrami

Main position:Right-Back
Other positions: Right Midfield, Right Winger

Presidente likes this. Pokriva cijelu desnu stranu pa moze pojacat konkurenciju i na krilu ako bas zatreba 🤗.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 09:47Moharrami

Presidente likes this. Pokriva cijelu desnu stranu pa moze pojacat konkurenciju i na krilu ako bas zatreba 🤗.

Krenut će to Bogojević tražiti po gradu.  :neretljak:
A on može igrati i lijevo krilo/beka
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Postavke za trazilicu:

Dinamo i/ili Istra u CVu

Govori HR ili pseudo-HR

Mala ili nepostojeća odšteta

Quote from: Zaggy Rijeka on 03.02.2025, 09:26
Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 07:01zaledilo me za vikend pa nisam mogao pisati  8)

vidim da se najavljuje Leon Grgić pa samo kratko o njemu, jedan članak.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/austrijanci-se-boje-gubitka-velikog-talenta-on-zeli-medu-vatrene-kad-god-mogu-gledam-dinamo-15512734

Naravno da pratim HNL, svi u obitelji smo veliki dinamovci i kad god mogu pratim utakmice Dinama - rekao je Grgić u siječnju prošle godine.  :svakacast:

inače. čovjek je odigrao jednu (1) utakmicu an desnom krilu pa je logična zamjena za Pašalića.

A ne vidim zašto bi nas trebali čuditi da dijete gastarbajtera navija za jednog od blizanaca... pa neće za nas ili Belupo

Franjo Ivanović je isto dijete gastarbajtera i u onih par intervju-a tokom nekoliko godina prije njegovog dolaska u Rijeku -
Svaki put kad su ga pitali ako prati ili navija za koji klub iz Hrvatske,
on bi rekao da za Cibaliu kao i njegov tata i djed
🫶🏼

03.02.2025, 10:28 #8922 Last Edit: 03.02.2025, 10:29 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: aahzinho on 03.02.2025, 09:49
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 09:47Moharrami

Krenut će to Bogojević tražiti po gradu.  :neretljak:
A on može igrati i lijevo krilo/beka
Neka me potrazi u Zg-u 🤗.
Da, Bogija moze Djale prebacit i na lijevu stranu 🙂. Sta nisu on i Pjaca napravili dar-mar na jednoj tekmi 🙂?

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 08:28Kad stize Moharrami  8) ? Ili ce nas ipak ugodno iznenadit?  Da mi je zavirit u Vulkanizerovu tekicu  :).

Ono što me ne bi niti malo iznenadilo
da vidim u Vulkanizerovoj tekici,
Zaokruženo crvenom kemijskom kao prioritet za dovođenja na ljeto je
Stefan Ristovski koji ako mu ne ponudi u  Mordoru novi ugovor - od 30.06. postaje slobodan igrač a svi znamo tko najviše voli takve 🤢

@IvyFiume  i onda napokon pada tetovaza  :neretljak: .