Toni Fruk

Started by Vado Magnar, 20.04.2024, 12:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: T.T.N.Y. on 27.05.2025, 09:25
Quote from: Zaggy Rijeka on 27.05.2025, 08:57Kada je došao nisam vjerovao da je ovoliko dobar. Čudo od igrača i nadam se da kada ode da će otići za 10+ miliona

Nema šanse. Igrač koji nije igrao Europu, nema nastup za reprezentaciju i ima 24 godine. Realna cijena je 6mil E  :bo:

do zime je realno da se svi uvjeti ispune.

Quote from: Zelko Maler on 27.05.2025, 08:58ma jebeš pare. Glavno da je bio kod nas.Glavno da nam je donio titulu i veselje. Nikakve pare to ne mogu platiti. Isto kao i Franko, iako je Fruk ruku na srce kompletniji i bolji igrač.
Fruk je vjerojatno 2. najbolj iigrač Miško ere iza nedodirljivog Krame.

Što mislite ima li šanse da odigra makar prvu utakmicu kvala LP za nas?

Moguće je. Osim ako već sada nema rješen transfer. Ako nema, onda je Europa bonus za njefa i nas.

Quote from: Zelko Maler on 27.05.2025, 09:25
Quote from: Zaggy Rijeka on 27.05.2025, 08:57Kada je došao nisam vjerovao da je ovoliko dobar. Čudo od igrača i nadam se da kada ode da će otići za 10+ miliona

Nema šanse. Igrač koji nije igrao Europu, nema nastup za reprezentaciju i ima 24 godine. Realna cijena je 6mil E  :bo:

do zime je realno da se svi uvjeti ispune.

Da, šteta da neće ostati do zime

To je tako. Vrijedio bi vise jedino kad bi ga nekim cudom zadrzali do zime i da odigra europsku skupinu na visokon nivou.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nema to toliko veze..

Ako je Baturina 25-30m, onda je uvreda uopće povezat Fruka s transferom manjim od 12-15m

Je da je stariji 2-3 godine ali je duplo bolji u HNLu.. valjda vrijedi bar 50% Baturine u pm
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ne očekujem rekordan transfer, očekujem da će klub zaraditi maksimalno 4-5 milijuna eura za svoj postotak koji je nekakvih 70-80%
24 godine je puno, da ima 21 god. taj transfer počinjao bi s brojem 2
Europa je jedino mjerilo!

Piše da Dominik Prpić ide iz ajduka za 7 milijuna eura. Bit će da je to zbog velikog europskog iskustva.

Ako se Fruk proda za manje od 10 milijuna (pogotovo jer imamo manje od 50%) neka svi koji rade na tom transferu daju ostavke..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
To piše Silov. Dajte budite ozbiljni

U dvije godine u Rijeci dobro sam se izgradio kao igrač, dosta napredovao. Vjerujem i ja da je vrijeme za iskorak jer sam u 25. godini. Nećemo ništa siliti. Otići ću samo ako će to biti na obostrano zadovoljstvo Rijekino i moje. Ukoliko neće biti takve ponude, sretan sam u Rijeci.

Bravo Fruk, bravo!
Europa je jedino mjerilo!

:svakacast:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

R
Quote from: vMario87 on 27.05.2025, 19:55Piše da Dominik Prpić ide iz ajduka za 7 milijuna eura. Bit će da je to zbog velikog europskog iskustva.

Ako se Fruk proda za manje od 10 milijuna (pogotovo jer imamo manje od 50%) neka svi koji rade na tom transferu daju ostavke..

Prodat ce se za onoliko koliko su ljudi spremni platiti ...ima decko 24 godine....velika je razlika izmedu 21 i 24 ... ja cisto sumljam da ce on otici za iznos veci od 5 -7 milja 🤞 repka moze pomoci ako dobije neke minute u sljedeca dva susreta

Jučer sam spominjao prokletstva koje smo skinuli ove sezone (navijači na treningu prije utakmice, Mamićevo prokletstvo..).

Treba istaknuti još jedno - prokletstvo broja 10. Nosili su ga sve vrhunski nogometaši - Anas, Matei, Alen Halilović, ali tek je Toni Fruk opravdao desetku na leđima. Respect!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Quote from: m on 31.05.2025, 13:23Jučer sam spominjao prokletstva koje smo skinuli ove sezone (navijači na treningu prije utakmice, Mamićevo prokletstvo..).

Treba istaknuti još jedno - prokletstvo broja 10. Nosili su ga sve vrhunski nogometaši - Anas, Matei, Alen Halilović, ali tek je Toni Fruk opravdao desetku na leđima. Respect!
Dodao bi jos jedno- bolji medusobni omjer od dinama. Nismo ga imali ni u sampionskoj sezoni(jesmo ako uracunamo finale kupa), no u ligi sno bili izjednaceni...5-2, 1-1,1-1, 2-5..
Neznam kad je bilo zadnji put. Od lige 10 ne, mozda se posrecilo nekad kad bio dvokruzni sistem. Iz sjecanja sam siguran da je bilo 2001/2, doma 1-0(autogil sedloski) gosti smo ih dobili 3-2( sjecam se ulaska Rajka Vidovica za pobjednicki gol)

Treba reć i da smo u onoj 1-1 na Maksimiru bili opljačkani.

#degenerik