SHNL 9. kolo: Slaven Belupo - Rijeka, subota 05.10.2024, 18:30h

Started by MaČaĆeToMane, 03.10.2024, 20:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: LenRi on 05.10.2024, 22:11Kaže Đalović da ćemo u stanci raditi na realizaciji, već u kranjči možemo očekivati napadačku rapsodiju.
kojoj realizaciji, imali smo jednu šansu  moguće iz ofsajda. Belupo je zabio gol koji je poništen bez razloga.  Devetak je opet bio igrač više za protivnika. Ekipa je slična kao prošle godine - Pjaca. I gore Rijeke bez para imale su više ambicija za zabit gol. Problem je je jer Đalović čuva sebi radno mjesto, dok je u prva 4 bit će trener. Da ga nema i da Gasho vodi ekipu bili bi u 4.

M
Pošto se uvijek nađe pravednika koji opravdaju protivnike, kao što se opravdalo penal u Gode nad Spikicem ( nula od penala).
Tako isto, Pesimista je objavio fotografiju faula na Smolcicu prije gola, očito potezanje, tako da ako je ono penal,ovo je faul i gola nije ni bilo.
To nije alibi za lošu igru, ali je to što je.

M

Evo još jednom, igrač Slavena drži za dres igrača Rijeke i onemogućuje ga u obrambenoj akciji.

R
9 utakmica, 1 gol smo primili i od sutra nismo 1. Presedan

Nemojte udarati po Andriću, pa nije čovjek kriv šta igra ulogu koja on nije. Igrač šesnaesterca, igrač koji zabija glavom, ali sve u 16 na malom prostoru i na crti. Pa nismo očekivali ni od Ahmada Sharbinija da stišće i igra pressing forwarda, a onda da se spusti, zagradi i razigra suigrača. Andrić to nije, ALI izgleda mi Perica kao da mu paše više taj stil. Pitanje je samo zašto se ne mijenja formacija (ovu mi ne možemo igrat očito) ili zašto se dovode igrači koji nam ne trebaju. Kažem, nije Andrić kriv jer ima krivu ulogu, a on nije taj...

Makar sam ja sad otišao u napredne postavke, a nama trener na akademiji nije savladao štivo "zamjene s klupe"
Europa je jedino mjerilo!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 05.10.2024, 23:04Nemojte udarati po Andriću, pa nije čovjek kriv šta igra ulogu koja on nije. Igrač šesnaesterca, igrač koji zabija glavom, ali sve u 16 na malom prostoru i na crti. Pa nismo očekivali ni od Ahmada Sharbinija da stišće i igra pressing forwarda, a onda da se spusti, zagradi i razigra suigrača. Andrić to nije, ALI izgleda mi Perica kao da mu paše više taj stil. Pitanje je samo zašto se ne mijenja formacija (ovu mi ne možemo igrat očito) ili zašto se dovode igrači koji nam ne trebaju. Kažem, nije Andrić kriv jer ima krivu ulogu, a on nije taj...

Makar sam ja sad otišao u napredne postavke, a nama trener na akademiji nije savladao štivo "zamjene s klupe"

točno.
trener treba vidjeti kakve igrače ima i onda implementirati takav sustav. Ovi igrači s izuzetkom Devetaka su kvalitetni i mogu pod pravim trenerom igrati dobar nogomet u ovom jadu od lige.
pogledam na rezultatima danas pod trener Rijeke piše Darko Raić Sudar jer ovaj nema licencu. koja bruka btj.
Moćo nije stigao pogledati i analizirati Belupo valjda bude sad vremena ima 2 tjedna do Lokse za analize.

K
Lako je bilo srat svima dok nisi imao nikakve odgovornosti, naravno uvijek nakon bitke.
Pokazuješ sada svoje "znanje", nikad nećeš biti trener, nikad.
Kao prvo ni ne izgledaš kao trener nego skupljač lopti iza gola.
Volio sam ga kao igrača, jako, ali...

L
Quote from: Kostrena on 05.10.2024, 23:09Lako je bilo srat svima dok nisi imao nikakve odgovornosti, naravno uvijek nakon bitke.
Volio sam ga kao igrača, jako, ali prijatelju moj odjebat ćeš brzo
Previše se spuštaš na osobnu razinu vrijeđanja. Nije se on sam postavio za trenera.

K
Quote from: LenRi on 05.10.2024, 23:18
Quote from: Kostrena on 05.10.2024, 23:09Lako je bilo srat svima dok nisi imao nikakve odgovornosti, naravno uvijek nakon bitke.
Previše se spuštaš na osobnu razinu vrijeđanja. Nije se on sam postavio za trenera.
Imaš pravo, ispričavam se...
Ajde imamo svi u firmi "kolegu" koji svih druka, liže se sa šefovima, laže, gazi i mulja da bi došao na poziciju, dali se taj sam postavio za tu poziciju?

E, samo a propos Devetka, jer ispada da je on sad jedini Pedro...

Je li dobar? Ne.
Je li los? Da.
Je li ocajan? Rubno.

Ali svi odmah u ekstrem i karikiranje. Odmah je NAJgori i to IKAD. Meštar je jaje teško, al nije najgori LB ni u Miško-eri.

U biti, samo oću reć da se od 46. zagrijavao i Čabraja. A vidjeli smo u ovo malo što je igrao zadnjih 14-15 mjeseci da može biti i gori od Duge Devetke. Tj. ne nužno gori, ali nepokretniji.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

-
Ne vidim problem, prvi smo na tablici, bez poraza, najbolja obrana, drugi najbolji napad, jeftin trener, jeftin stručni stožer,jeftina ekipa. I vi bi mijenjali?
Pozdravlja vas dida  ;)

R
"Bez pobjednika u Koprivnici, Riječani opet nisu primili pogodak" :)  :)

Koji naslov.

B
Općenito se rijetko kad pruža ovakva prilika promijeniti nešto dok nije kasno, dok si na vrhu.

Znaš i vidiš da nije dobro i da nece ici na bolje i nije ti za to trebala serija od 4-5 poraza nego već ti se ovako relativno bezbolno ukazuje da treba promjena stručnong stožera.

Naravno, mi cemo čekati opaku seriju losih rezultata i onda šok terapija - Landeka novi trener, prvi pomocnik Đale.

Nadam se da sam totalno u krivu i da se iza kulisa vec dogovara stručniji i ozbiljniji stožer

O
Quote from: LenRi on 05.10.2024, 23:18

Da točno, ali nije morao prihvatit, to ga nitko nije prisiljavao, Miško mu je ponudio,a on prihvatio.

R
Točno tako. Ako si vidio da nisi za to mogao si prihvatit kolo dva dok se ne nađe novi. Sad eto puno više cijenim Fausta koji je molio da se dovede "pravi" trener prije nego on i još jedan vojnik kluba sjebu situaciju.Nekako mi se čini da će i sad gazda sjebat.