SHNL 9. kolo: Slaven Belupo - Rijeka, subota 05.10.2024, 18:30h

Started by MaČaĆeToMane, 03.10.2024, 20:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Quote from: Starless on 05.10.2024, 20:31
Quote from: Zaggy Rijeka on 05.10.2024, 20:25Jednostavno pogledajmo istini u oci i recimo da mi nemamo kvalitetu za nešto vise od 3 mjesta...previše je tu limitiranih igrača a i ove nazovi zvijezde tipa Pasa i Fruk igraju zakurac....
Limitiran nam je i trener.

Apsolutno, trener sa iskustvom bi ovo drzao bare 40% bolje. Ako vidiš da nemaš kvalitetu onda radiš automatizme, citaj. Matjaž Kek. Pa on je da limitiranim ekipama drobio po Europi samo zato jer svako drvo je znalo gdje točno stoji i što mora napraviti. Time im je smanjio prostor za razmišljanje i napravio ih 50% boljom ekipom. Sjetimo se samo ponavljanja Vesovicevih, uvijek na isti način u isti prostor...samo automatizam.. ja to u Rijeci od Biscana vidio nisam

Ako ne najgora, onda definitivno najbezveznija i najbezličnija Rijeka ikad.
Žali Bože svakog centa utrošenog u ovo nedonošče.

Cekaj, pa ovo je gotovo ista ekipa od lani kako su nas uvjeravali, onaj jedan nick pogotovo, kako ce da cveta cvece u nase poduzece kad ode ovaj koji ih ponizava i nema nijednu uigranu akciju, kako ce Fruk u PSG, a Pasalic u Real kad ih se stavi na pravu poziciju.

Realnost je da je ova ekipa 3 u prvenstvu i to je sasvim jasno. Kao sto je realnost i lani bila 3 mjesto. Samo smo imali Trenera na klupi pa smo debelo overachivali.

Sad jebiga imamo neke uigrane akcije iz kornera... za protivnika.
O taktici mi se uopce neda, jer nitko nije pokazao ni zelju ni volju da se utakmica dobije, od ovih na terenu, do ovih odgovornih pored terena.

Z
Quote from: deo123 on 05.10.2024, 20:34
Quote from: Starless on 05.10.2024, 20:31
Quote from: Zaggy Rijeka on 05.10.2024, 20:25Jednostavno pogledajmo istini u oci i recimo da mi nemamo kvalitetu za nešto vise od 3 mjesta...previše je tu limitiranih igrača a i ove nazovi zvijezde tipa Pasa i Fruk igraju zakurac....
Limitiran nam je i trener.

Apsolutno, trener sa iskustvom bi ovo drzao bare 40% bolje. Ako vidiš da nemaš kvalitetu onda radiš automatizme, citaj. Matjaž Kek. Pa on je da limitiranim ekipama drobio po Europi samo zato jer svako drvo je znalo gdje točno stoji i što mora napraviti. Time im je smanjio prostor za razmišljanje i napravio ih 50% boljom ekipom. Sjetimo se samo ponavljanja Vesovicevih, uvijek na isti način u isti prostor...samo automatizam.. ja to u Rijeci od Biscana vidio nisam

Kek je imao bolju igru s Jugovićem, Moćom i D.Zlomislićem u sredini  koji su od tehnike imali doma frižider, a ovaj ne zna sa Frukom,  Petrovičem, Selahijem,  Jankovićem...

F
Uvijek kad smo islo gore rekao bih sebi i svima oko sebe da je teren tezak, igra nije bitna i samo da se vratimo s 3 boda pa makar na guzove. Danas je neka druga prica i to vise ne moze biti opravdanje. Dobro koji je ovo kurac bio veceras ??

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.10.2024, 20:14Ako završi 0-0 Đale će biti zadovoljan jer nastavljamo s clean sheetom. Inače Tadiću je clean sheet fetiš  ;D.
To je korijen naseg problema. Mi i krenemo u utakmicu zadovoljavajuci se nulom sa slavenom. Jer eto Gazda je rekao cilj je biti "u vrhu hnla"...prevedeno osigurati europu u kojoj cemo provesti dva pretkola. I zato ce Djale biti presretan danas.

Nek se jebu svi. Pun mi kurac ovog kluba. Neznam kad su mi isli tolko nakurac svi al bas svi, od vodstva, stozera i igraca. Ni u najgorim danima borbe za ostanak. Amaterizam na svim nivoima je ovo. Vec 3 puta sam poslao mail da mi posalju kartice od pretplate i clanstva, svaki put kazu evo bit ce poslano iduci tjedan- ne dolazi. A iz inata necu sam pokupit na kucicama.
U fan shopu svaki put kad prodem korzom pitam za onu hoodicu RI- nema, doc ce iduci mjesec svaki put. No nemoze se rezevirat, nemoze se narucit preko interneta- nista.

Da je rijec o bilo kojoj drugoj usluzi koju placa i da dobivam ovoliko zauzvrat-odavno bi dignuo ruke i odjebao ih svih-automehanicara, doktora, pekara, mljekara..Ovdje placam samo ljubav prema klubu- jer kvaliteta svega sto ovaj klub pruza- od nogometa do proiizvoda nije ni blizu cijene.

Inace ne govori ovo alkohol iz mene, nisam ni standardno pivo popio uz utakmicu danas. Jednostavno sam isao gledat usput- bez ikakavih ocekivanja no i uz to su me uspijeli razocarati. Nek se srame svi. Ovo nije Rijeka.

K
Danas se čudimo a protiv Dinama i Hajduka smo slavili isto to

Čemu panika, među 4 ćemo biti, izboriti Europu, koja je nagrada, proći u pretkolu neke Maltežane , a onda se časno oprostiti od Europe, one, koja je nagrada, od nekih neugodnih Ciprana.

Naravno, pretplate isto moraju ići gore.

#rijekakojusanjamo

Z
Quote from: Kostrena on 05.10.2024, 20:43Danas se čudimo a protiv Dinama i Hajduka smo slavili isto to

hajduk je odigrao na Ruji ovo što mi danas u Koprivnici. Bez i jedne prave šanse.

U Zagrebu Loksu neće pobijediti.

Je li to dovoljno patronu za rastanak ne znam. Ali ako misli dovesti Krznara onda nek Đale ostane tu ja dileme nemam. Ako se ne misili dovesti nekakvo osvježenje i novo ime, a ne ova HNL potropćšna roba onda sam za Đaleta kliko god ludo zvučalo. Eto toliko sam protiv tih HNL otpadaka od trenera koji neće milimetar napredka donijeti osim nešto na svježinu prvih 2-3 utakmice.

K
Quote from: Zelko Maler on 05.10.2024, 20:48
Quote from: Kostrena on 05.10.2024, 20:43Danas se čudimo a protiv Dinama i Hajduka smo slavili isto to

hajduk je odigrao na Ruji ovo što mi danas u Koprivnici. Bez i jedne prave šanse.

Je li to dovoljno patronu za rastanak ne znam. Ali ako misli dovesti Krznara onda nek Đale ostane tu ja dileme nemam. Ako se ne misili dovesti nekakvo osvježenje i novo ime, a ne ova HNL potropćšna roba onda sam za Đaleta kliko god ludo zvučalo. Eto toliko sam protiv tih HNL otpadaka od trenera koji neće milimetar napredka donijeti osim nešto na svježinu prvih 2-3 utakmice.
Slažem se, kakav Krznar, nama treba stranac koji zna šta radi

Quote from: Kostrena on 05.10.2024, 20:53
Quote from: Zelko Maler on 05.10.2024, 20:48

Slažem se, kakav Krznar, nama treba stranac koji zna šta radi
Tehnički, Đale je stranac. Ali da, nezna što radi.  ;D

Ovo bi bilo dobro vođena utakmica da je riječ o europskoj protiv kakvog Kopenhagena, umrtviš igru pa naprijed šta bude
ali s druge strane je mrtvi Slaven Belupo! sramota!
Europa je jedino mjerilo!

Inače nisam tip kojem je bitno da je utakmica Rijeke zanimljiva, pristao bih i da igramo Mourinhovski svaku na 1:0 i pobjedimo, ALI... ovo danas je lako moguće najgora utakmica koju sam ikad gledao.. a ni prošla s hadjukom nije bila puno bolja.

Jako zabrinjavajuće da smo od daleko najatraktivnije ekipe lige došli do toga da smo najdosadniji u ligi. Ne primamo golove, ali ih zabijamo samo i isključivo individualnim akcijama.. znači trenerski potpis je jedna velika NULA.

Đaloviću, odlazi ako ti je stalo do ugleda i ako želiš ostat upamćen po dobrom..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Šef zadovoljan imali smo dosta prilika i situacija, ako je ovo dosta, šta je onda malo.
Smolčić jedan trening, pa nisam ga ja stavio6da igra nakon jednog treninga, Petrović razbio arkadu pa je opet zato bio nevidljiv

L