SHNL 13. kolo, Rijeka - Osijek, nedjelja 10.11.2024., 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.11.2024, 09:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 10.11.2024, 21:45
Quote from: toñito on 10.11.2024, 20:37?? - DEVETAK ovo šta taj dečko radi, to postaje viralni debakl. Nevjerovatno je da taj dečko živi od nogometa, inače Goda i Čabraja su potpuno zdravi.

Devetak je danas odigro svoju najbolju utakmicu u Rijeci.. Danas je bilo bar 3-4 igrača koji su odigrali lošije (ili puno lošije) od njega.

Jedino mu pamtim ono ispadanje pred kraj utakmice, inače stvarno ne znam šta je bilo toliko loše.
Bilo je nekoliko situacija...

Mene je okinulo ono dodavanje Rukavini 4 metra u zaleđu...

Dečko nije bistar baš.

Nije ni Rukavina.
#degenerik

Quote from: Fornax on 10.11.2024, 21:49
Quote from: toñito on 10.11.2024, 20:37?? - DEVETAK ovo šta taj dečko radi, to postaje viralni debakl. Nevjerovatno je da taj dečko živi od nogometa, inače Goda i Čabraja su potpuno zdravi.

Devetak je danas odigro svoju najbolju utakmicu u Rijeci.. Danas je bilo bar 3-4 igrača koji su odigrali lošije (ili puno lošije) od njega.

Jedino mu pamtim ono ispadanje pred kraj utakmice, inače stvarno ne znam šta je bilo toliko loše.
Bilo je nekoliko situacija...

Mene je okinulo ono dodavanje Rukavini 4 metra u zaleđu...

Dečko nije bistar baš.

Nije ni Rukavina.

Ma dobro ali danas je čak i pokazao nešto u napadačkom smislu.. čak je imo i onu dobru dugu loptu za Petroviča

Rukavina ga nije nimalo ispoštovo, Pašalić je u obrambenoj igri 500 puta bolji od Rukavine. Trebo bi Rukavina malo na hlađenje.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 10.11.2024, 21:52Trebo bi Rukavina malo na hlađenje.
Da nije nepo baby, već bi bio u Orijentu.
#degenerik

F
I nakon ove utakmice "na znamo više"  :bo: Govorili smo da ćemo nakon Istre, a posebno nakon Osijeka "znati nešto više"

Drugo poluvrijeme dobro, razigrali su se Djouahra (jedna od njegovih najboljih utakmica otkad je tu), Gojak i Fruk i to je odmah ličilo na nešto. Trebali smo neku od onih šansi pospremiti i sad bi pjevali drugu pjesmu. Prvo poluvrijeme standardno već negledljivo. Dragi Radomire, nadam se da si danas konačno shvatio da imaš najboljeg zadnjeg veznog u ligi u ekipi i ne, to nije Petrovič.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

S
Me par da ćete svi kantat Lin-don...

B
Quote from: Kostrena on 10.11.2024, 21:11Đalović laže, i nije prvi put
Molim gdina oca da kaže zašto Dogan nije mogao?

Nakon utakmice je Valentini rekao da nije stavio Dogana od prve minute jer ga onda ne bi imao tko zamjeniti poslje.

:sta:  :bo:  :svakacast:

mozda sam ja krivo shvatio

K
Ne znam, bio sam na brdu pa nisam gledao, ali dobro je to analizirao  ;D

T
Ne mogu se složit sa tobom, jer u globalu taj dečko je debakl i to povijesni. Brojke kazu slijedeće, podaci vjerovatno sa Opte.

Izgubljeni posjedi: 18 ?!?!?! Ponavljam, ovo je obrambeni igrač. Uvjerljivo najviše u ekipi, a predvodi i HNL !
Dodavanja: 28 od 43, 65% , užas Smolčić i Galešić koji puno više riskiraju su na cca 80% !
ključno dodavanje: 0
ubačaji: 2 (0 točnih)
duge lopte: 11 (5 točnih)

Kriminalne brojke, užas za obrambenog. Ovo je hodajući horor.
A dojam nesigurnosti i količina napada Osijeka koji su ga targetirali kao najslabiju kariku je isto značajan.

A
Prošli vikend, nakon pobjede nad Istrom, rekoh: "Prije današnje pobjede, imali smo jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica...a nakon današnje pobjede, opet imamo samo jednu pobjedu u zadnjih pet tekmi...".
Večeras mogu samo konstatirati da i dalje imamo samo jednu jedinu hebenu pobjedu u zadnjih pet tekmi...treći vikend za redom, a da je gotovo ista rečenica činjenica, bljak  :jbg:

Quote from: Boy3006 on 10.11.2024, 22:42

Nakon utakmice je Valentini rekao da nije stavio Dogana od prve minute jer ga onda ne bi imao tko zamjeniti poslje.

:sta:  :bo:  :svakacast:

mozda sam ja krivo shvatio
Za klupsku TV je nakon utakmice rekao da Dogan nema snage za 90 minuta. Pa ga onda ne stavi ni minute. Daleko od toga da mislim da je Dogan neka kvaliteta, samo primjer kako je izgubljen u svojim izjavama jer poslije, kad se ohladi, to se prepravlja u nešto drugo.

R
Što radi na klupi ako ne može trenerčino?

R
Prvo poluvrijeme zali boze dok se za drugo moze pohvaliti ekipa ali sve je to meni vise stihijaki nego planski tj vise kao plod isforsiranih gresaka igraca Osijeka nasim presingom ,  najbolji primjer kada su  Fruk i Djuro ubacili ostro uz liniju..zive duse u 16 metara ili kontra 3-2 i sut Selahija sa 30 u golmana ....
Gol.Osijeka .. posralo ih ali sta je tu je , realno 1-1 najrealniji rezultat

Neko je napisao...da samo imas malo ambicije sa jacim stozerom osvajas ovu ligu, toliko kikseva Dinama I standardan Hadjuk a ti si i dalje iza njih
Misko ocigledano nema.iste ambicije kao.i navijaci ... o Djali ne zelim vise ...tko u njemu vidi trenera svaka mu cast

R
Još kad vidim u NL kako Selahi i Devetak imaju istu ocjenu? (6)

Jel ja stvarno niš ne kontam?