SHNL 13. kolo, Rijeka - Osijek, nedjelja 10.11.2024., 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.11.2024, 09:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Ro-Ro on 11.11.2024, 07:33Prvo poluvrijeme zali boze dok se za drugo moze pohvaliti ekipa ali sve je to meni vise stihijaki nego planski tj vise kao plod isforsiranih gresaka igraca Osijeka nasim presingom ,  najbolji primjer kada su  Fruk i Djuro ubacili ostro uz liniju..zive duse u 16 metara ili kontra 3-2 i sut Selahija sa 30 u golmana ....
Gol.Osijeka .. posralo ih ali sta je tu je , realno 1-1 najrealniji rezultat

Neko je napisao...da samo imas malo ambicije sa jacim stozerom osvajas ovu ligu, toliko kikseva Dinama I standardan Hadjuk a ti si i dalje iza njih
Misko ocigledano nema.iste ambicije kao.i navijaci ... o Djali ne zelim vise ...tko u njemu vidi trenera svaka mu cast

Poslušaj, molim te, Đaletovu izjavu nakon utamice i nauči kako se to kaže:

"Prvo poluvrijeme nismo bili pravi".

Quote from: robil on 10.11.2024, 19:49Kako Rukavina može bit ispred Naisa?
Đale je rekao da nije 4 tjedna normalno trenirao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
11.11.2024, 09:15 #197 Last Edit: 11.11.2024, 09:24 by Zelko Maler
tatin projekt Rukavina je za klupu, a Nais nek dobije kontinutitet bar do zime.

Petrovič, Ilinković i Rukavina moraju na klupu svi 3.

Gojak i Nais su televizor u boji Gojak za prva dva i Nais za tatinog sina.

ako već neće koristiti Dogana nek bude Fruk špica, Janko iza njega, Nais lijevo, Pašalić desno i dva vezna Gojak i Selahi,

Z
Mišković bi trebao prestati forsirati da "Cici" mora igrati. To mu je protiv interesa kluba.
Ne bi se čudio da isto uvjetuje i za Rukavinu, a suportni uvjet da je za Lindona.

R
Nažalost u ZG očekujem opet sinčića. Ne mogu vjerovat da jučer nisi dao Doganu zadnjih 15 minuta. Pokazao si mu nek ide ča. Imamo punu svlačionu dobrih napadača pa ko ga jebe. Sad će 20 minuta dobre igre ispast odlična CIJELA utakmica.

Ja sam misljenja da za Petrovica Kek lobira jer mu treba za repku...

D
Bilo je to još jedna utakmica "kontroliranog nogometa " našeg Đaleta. Trenersku karijeru mu je odredio onaj strašni poraz u Ljubljani i to mu je stalno u glavi.

B
Svi se cudimo kako uz losu igru i loseg trenera smo i dalje u egalu sa din haj. Jednostavno- imamo dobar kadar. Imali smo rasprave dal je bolji od hajduka ili ne- po meni je no nebitno svi smo donekle slazemo da je samo dinamo osjetno bolji, no ne i kad igraju na dve fronte.
Samo zasto ne koristimo sta imamo na neki bolji nacin-jbga. Za Djuru svi vidimo da ima neki vrag u njemu, neki vic u igri i snaga. Sad ako proigra otici ce bez ugovora na ljeto.

I
Smijalo se ĐAloviću kada je govorio da nedostaje Nais, da se ne bi Đalović smijao za dva tjedna  ;)

Šiljite olovke, oštrite nalivpera ILI/ILI je sljedeća utakmica, moći će se ili pljuvati ili opraštati Đaloviću

I
Quote from: Bobic on 11.11.2024, 10:30Svi se cudimo kako uz losu igru i loseg trenera smo i dalje u egalu sa din haj. Jednostavno- imamo dobar kadar. Imali smo rasprave dal je bolji od hajduka ili ne- po meni je no nebitno svi smo donekle slazemo da je samo dinamo osjetno bolji, no ne i kad igraju na dve fronte.
Samo zasto ne koristimo sta imamo na neki bolji nacin-jbga. Za Djuru svi vidimo da ima neki vrag u njemu, neki vic u igri i snaga. Sad ako proigra otici ce bez ugovora na ljeto.

Dinamo je osjetno bolji  :sta:

Tog istog Djuru se pljuvalo na onoj kup utakmici, isprike nije se pljuvalo nego mu se smijalo što je stupanj jače.

Sad je novi Alexis Sanchez. Pomalo ...da ne bude da opet da je uzeo kopačke za klizanje u šumi.

Jedini razlog što smo tu gdje jesmo je obrana, koja je definitivno najbolja u ligi odnosno cijela ekipa se najorganiziranije brani.

To sad više nije slučajno. Osijek je na Maksimiru radio budale od plavetnih zvijezdi, Jakupović svugdje dobije svojih 5 min, tu se nije vidio.

Istra je mučila i hajduk i dinamo tim svojim pomalo gerilskim nogometom. Varaždin se i nama nametnuo, ali bome i ajduku i dinamu, ni Belupo (sa kojim se svi spradaju, a relano jako lijepo izlazi) je radio probleme ovima gore.

Sve u svemu taj dio igre je razlog zašto smo tu gdje jesmo,

Z
odluka da Burčul jučer debitira je jako glupa.

Ne bih to tako formulirao, vec bih rekao da je odluka da se stavi zadnjih xy minuta treci stoper (za skok, ili sta vec) UVIJEK glupa i kontraproduktivna, jer stavljas nekog koji upada u vec organiziran sustav i pozicije, gazi po prstima i upada u prostor obrani koja se krece na isti nacin 85+ minuta i samo stvoris kurslus sam sebi.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 11.11.2024, 10:53Ne bih to tako formulirao, vec bih rekao da je odluka da se stavi zadnjih xy minuta treci stoper (za skok, ili sta vec) UVIJEK glupa i kontraproduktivna, jer stavljas nekog koji upada u vec organiziran sustav i pozicije, gazi po prstima i upada u prostor obrani koja se krece na isti nacin 85+ minuta i samo stvoris kurslus sam sebi.

Upravo to. Ista priča je bila prošle jeseni s Radeljićem, kad god bi ulazio kao 3. stoper.
Razbuca geometriju ekipe, ne zna se tko gdje stoji i napraviš više štete nego koristi s tim. Jednom kad je počeo igrati kao 2. stoper, pokazalo se koliko je kvalitetan igrač. A na temelju prvih 5-6 partija, pol foruma mu je pakiralo kofere i kupovalo jednosmjernu kartu.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Boy1da on 11.11.2024, 10:53Ne bih to tako formulirao, vec bih rekao da je odluka da se stavi zadnjih xy minuta treci stoper (za skok, ili sta vec) UVIJEK glupa i kontraproduktivna, jer stavljas nekog koji upada u vec organiziran sustav i pozicije, gazi po prstima i upada u prostor obrani koja se krece na isti nacin 85+ minuta i samo stvoris kurslus sam sebi.
To je naučio od Sope. Di baš ono loše.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 11.11.2024, 11:26
To je naučio od Sope. Di baš ono loše.  ;)
A možda bi i Đale kupovao kao Sopa autiće igračima na pumpi samo trebaju pobijediti nekoga da zasluže nagradu. Jesu opustošili koju pumpu nakon Istre?