Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Pa sta Pjaca nije u Sarajevo? Inace za njega sta dalje od nas

I
Jbg. nisam znao da Pjaca već ima kuću na Kvarneru...zato sam i pitao ovdje. Očito da ovih dana ima puno lažnih informacija...

M
Englezi: Mainoo je nezadovoljan, želi iz Uniteda
Kobbie Mainoo, 20-godišnji veznjak Manchester Uniteda, ostao je na klupi u prve dvije premierligaške utakmice kluba u ovoj sezoni. The Guardian piše da je nezadovoljan statusom i da želi napustiti klub. Ugovorno je vezan do ljeta 2027. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 50 milijuna eura.

Kad smo vec odlucili finisirat jako, decko je nezadovoljan.

Quote from: Petro on 27.08.2025, 15:31
Quote from: bob marley on 27.08.2025, 11:27Naši klinci kroz našu školu... Hm, mislim da nije sve u struci, iako naša je na niskoj razini. Možda je i do "talentiranosti" igrača riječkog prstena. Mislim, ako je netko natprosječan, iskoči, takvih je malo za nabrojati. Osim ovih zadnjih par prijelaznih rokova gdje se uspjelo zaraditi na igračima poteklim iz OŠ. Da se od njih živi, klub bi tanko srao. Tovari svako toliko izbace ponekog reprezentativca, Osječani isto, ne vjerujem da je kod njih struka iznad naše. Stvarno nisam pametan po tom pitanju.
Mislim da mi malo sebe previse podcjenjujemo...ja isto u poboljsanju rada OS vidim najveci prostor za napredak....taj dio oko talenta je vrlo precijenjen, a podcijenjuje se vaznost rada i pravilnog treninga....
Uostalom, vjerujem da je jedna od prevaga koje su bile prilikom procjene kupnje bila i cinjenica da je hrvatski nogomet u zadnjih 27 godina osvojio 3 medalje na svjetskim prvenstvima....govorimo o zemlji od 4 milijuna stanovnika i najpopularnijem sportu na svijetu....dakle talenta ima, bitan je pravilan rad sa njima na modernim temeljima sa trenerima i staffom oko njih koji znaju sto rade i koji su adekvatno placeni za ono sto rade....

Zato jer godinama najbolji od najboljih u omladinskom pogonu već u kadetima bi prelazili: u Dinamo, Hajduk, pa čak i Osijek. Juventus itd. za siću. Tako da, nebi ni stigli završiti u prvoj ekipi Rijeke.
Ri Or Die

K
Quote from: Marabunt Campetto on 27.08.2025, 18:08
Quote from: Petro on 27.08.2025, 15:31
Quote from: bob marley on 27.08.2025, 11:27Naši klinci kroz našu školu... Hm, mislim da nije sve u struci, iako naša je na niskoj razini. Možda je i do "talentiranosti" igrača riječkog prstena. Mislim, ako je netko natprosječan, iskoči, takvih je malo za nabrojati. Osim ovih zadnjih par prijelaznih rokova gdje se uspjelo zaraditi na igračima poteklim iz OŠ. Da se od njih živi, klub bi tanko srao. Tovari svako toliko izbace ponekog reprezentativca, Osječani isto, ne vjerujem da je kod njih struka iznad naše. Stvarno nisam pametan po tom pitanju.
Mislim da mi malo sebe previse podcjenjujemo...ja isto u poboljsanju rada OS vidim najveci prostor za napredak....taj dio oko talenta je vrlo precijenjen, a podcijenjuje se vaznost rada i pravilnog treninga....
Uostalom, vjerujem da je jedna od prevaga koje su bile prilikom procjene kupnje bila i cinjenica da je hrvatski nogomet u zadnjih 27 godina osvojio 3 medalje na svjetskim prvenstvima....govorimo o zemlji od 4 milijuna stanovnika i najpopularnijem sportu na svijetu....dakle talenta ima, bitan je pravilan rad sa njima na modernim temeljima sa trenerima i staffom oko njih koji znaju sto rade i koji su adekvatno placeni za ono sto rade....

Zato jer godinama najbolji od najboljih u omladinskom pogonu već u kadetima bi prelazili: u Dinamo, Hajduk, pa čak i Osijek. Juventus itd. za siću. Tako da, nebi ni stigli završiti u prvoj ekipi Rijeke.

Jel' neki od njih štogod odigrao u tim klubovima?

Quote from: ispod stijena on 27.08.2025, 17:44Da je blizu Krimeje , radi treninga
Bliža mu je Žuknica  :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Očito upadnu u sivilo, da su ostali u Rijeci? Tko zna? "Zadnji" za kojeg se zna je Ivano Srdoč u Juventus...
Ri Or Die

A ni Borac iz Bakra nije daleko.

Čisto kao igrač bi nam dobro došao, ali nakon svega što je bilo - ne hvala. Nadam se da crni vitez to zna.

Quote from: Kostrena on 27.08.2025, 17:16Kako ćeš imat kada ti treneri imaju 800e plaću?

Sjećam se, po priči još u vrijeme Mamića. Trener kadeta Dinama je imao mjesečno 20.000 eura plaću. Veću od trećine trenera seniorskog nogometa 1.HNL...
Ri Or Die

K
Vidim da je na TS narastao probability of signing na 78% šta se mladog Engleza tiče  :neretljak:

Quote from: moreplovac on 27.08.2025, 18:03Englezi: Mainoo je nezadovoljan, želi iz Uniteda
Kobbie Mainoo, 20-godišnji veznjak Manchester Uniteda, ostao je na klupi u prve dvije premierligaške utakmice kluba u ovoj sezoni. The Guardian piše da je nezadovoljan statusom i da želi napustiti klub. Ugovorno je vezan do ljeta 2027. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 50 milijuna eura.

Kad smo vec odlucili finisirat jako, decko je nezadovoljan.

Kod nas će biti zadovoljan!
Drmnut ćemo EL ili KL 🏆 već u prvom mandatu...
Ri Or Die

Quote from: Kifamenn on 27.08.2025, 18:21Vidim da je na TS narastao probability of signing na 78% šta se mladog Engleza tiče  :neretljak:

Ma ništa od gledanja toga, Džeko je bio na 95 posto za Hajduk

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 27.08.2025, 18:28
Quote from: Kifamenn on 27.08.2025, 18:21Vidim da je na TS narastao probability of signing na 78% šta se mladog Engleza tiče  :neretljak:

I Adu kod nas je bio na 95%, a u ponedjeljak je bio na 98%...i potpisao.
Ri Or Die

K

Dobro pusti Hajduka :D
A i netko je gore postao da je Manchester pristao na posudbu od godine dana i da se samo čeka igrača  :)  ;)

K
Quote from: Marabunt Campetto on 27.08.2025, 18:30

I Adu kod nas je bio na 95%, a u ponedjeljak je bio na 98%...i potpisao.

znaci cekamo pomalo da dode do 98?? :nisamja:  :neretljak: