Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: aahzinho on 14.06.2025, 22:53
Quote from: ispod stijena on 14.06.2025, 17:39Ma ja iskreno ne znam sto su se Istrijani toliko digli na noge.
Čuj, to je kao da ti neki mamlaz koketira sa ženskom i ona padne.
Pa nije tu do mamlaza, nego do ženske.

Znaci jedino na koga oni mogu biti ljuti je Garcia.

Isto kao što smo i mi biranim riječima hvalili dinamo kad je Šupak zbrisao tamo nakon kupanja?
S tim da je ovdje jedina ozbiljnija razlika u tome da je pinamo bar platio onu šugavu odštetu za njega, a nije probao provući karticu na 36 rata.

Slažem se da najviše trebaju biti ljuti na Garciju jer ih je perfidno otpilio. Ali tu ni tovari ne pomažu sa ciganjenjem oko love. samo dodaju ulja na vatru.

Ne Pamtim bas da smo mi kao navijači Rijeke srali po Dinamu. O odnosu i potezu Dinama plakao je Misko pa završio na južnoj tribini Maksimira iz protesta.
Navijači au isključivo srali po Jakirevicu.

A ovi placu kao "zabili nož u ledja".
Pazi... zabili im nož u ledja.

Ok. Sad oni pišu " navodno veći klub".
Pa veći je , to je jasno ko dan. Ovi su ih dobili utkwmicu na Poljudu, jednu i sad su Boga za bradu uhvatili!?
Mi se bar na kraju sezone na tablici nadjemo ispred tih "velikih klubova", ovi budu 6ti i drže se ko jablani.
Mislim... Ajmo realno staviti stvari u prave okvire.
Opet  će im tri kvarti zapadne tribine biti u prgavoj familiji...

Opet im je tri kvarti zapadne tribine u prgavoj familiji...
[/quote]

..ispravio sam ti post..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: ispod stijena on 15.06.2025, 00:15Ne Pamtim bas da smo mi kao navijači Rijeke srali po Dinamu. O odnosu i potezu Dinama plakao je Misko pa završio na južnoj tribini Maksimira iz protesta.
Navijači au isključivo srali po Jakirevicu.

Za takvu igru i pregovore je potrebno dvoje. Šupak sam po sebi nije dovoljan. Imaš te starije postove na forumu, pa prelistaj i podsjeti se.

Quote from: ispod stijena on 15.06.2025, 00:15A ovi placu kao "zabili nož u ledja".
Pazi... zabili im nož u ledja.

Kako se i Miško tad nadurio jer su ga dinamo i Jakir zajebali, tako se i Istra sad ljuti.
Istra kenjka da su im zabili nož u leđa, a Miško je plakao po novinama i odbio sjesti u ložu s njima. To po tebi nije bilo plakanje?

Quote from: ispod stijena on 15.06.2025, 00:15Ok. Sad oni pišu " navodno veći klub".
Pa veći je , to je jasno ko dan. Ovi su ih dobili utkwmicu na Poljudu, jednu i sad su Boga za bradu uhvatili!?
Mi se bar na kraju sezone na tablici nadjemo ispred tih "velikih klubova", ovi budu 6ti i drže se ko jablani.
Mislim... Ajmo realno staviti stvari u prave okvire.
Opet  će im tri kvarti zapadne tribine biti u prgavoj familiji...

Trenutno ne biraju riječi, jer su očito razočarani odnosom "bratskog i prijateljskog" kluba prema njima. Kroz klupske i gradske strukture su njegovali dobre odnose i sad su šokirani što su ih tovari i Garcia preveslali. Koliko je to stvarni stav, a koliko su samo uvrijeđene frajle, to ćemo viditi kroz ostatak sezone.
Ako im na slijedećoj međusobnoj utakmici otvore samo južnu tribini kao i nama, onda su odnosi definitivno napukli.

Realni okviri u nogometu i navijačkoj perspektivi su zajebana stvar. Pula nije imala navijačko "čišćenje" grada kao Rijeka svojevremeno i tek su se počeli infrastrukturno dizati. Španjolci ih mogu stabilizirati dovoljno da budu nekakav top 5 klub u budućim sezonama. Koliko god ih ti "volio".

Onda ni mi nemamo previše prava sprdati tovare, samo na račun rezultata zadnjih 10tak godina.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Cadiz je ponudio po 2m za svakoga**

Rade kako treba, ali se ponašaju da su neki faktor bez pokrića.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Ja ne kužim što su se tu o i hajdukovci uzjogunili i čude se Puležanima?! Naravno da nikome nije drago da ti trener koji radi dobro ode prije ća i još k tome kad se sazna da je to dogovorio prije samostalno bez dogovora s klubom. Što su mislili da će ga ovi u špaliru pod zastavama i uz roženice otpratit. Klub nije napravio ništa spektakularno, ali se po novinama sada malo kikićare pred navijačima jer ove godine malo boljom igrom i plasmanom su stvorili interes o sebi. Jesu li poletili ili su u fazi rasta uskoro će se pokazati.
Opet što su se pak Puležani na tovare uzjogunili u čudu da ovi hoće što manje platiti i na počeke, rate, ništa....?!? Svatko tko kupuje uvijek pokušava sve i nije mu za zamjeriti niti se čuditi ako proba to učiniti što povoljnije. Opet se pak čude ko pura dreku da to Hajduk radi. Svi svakome to rade kad nađu neki interes.

Garcia je ispao pakšu, ne zato što je otišao nego zbog načina. Tu bi samo točku stavio.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: specter on 15.06.2025, 09:49Cadiz je ponudio po 2m za svakoga**
Rade kako treba, ali se ponašaju da su neki faktor bez pokrića.
Tko je Cadiz, kome je za koga ponudio 2m i što je 2m? Rebusi.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Cadiz je nogometni klub. Tamo je igrao naš Alex Fernandez. Ponudili su Istri 2 mil eura  za Lawala i Valinčića.

https://www.index.hr/sport/clanak/bobanova-cistka-stavlja-kovacevica-u-jedinstveno-tesku-poziciju/2680950.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Vidjet ćemo na što će Dinamo na kraju izgledati, ali meni se čini da ih čeka teško prizemljenje. Ne vjerujem da će biti dominantni u HNLu. Niti imaju više toliko kvalitete, ali ono što bode očin nemaju više tih veterana koji kad graknu na svoje igrače, a i suce - ovi poslušaju. Da ne govorimo da bi Petković i Pjaca jednim potezom zlani rješiti utakmicu. Pogotovo one "veće". Sjetimo se partija Petkovića protiv nas, ali i njihovih partija u Europi.
Ono gdje očekujem brutalno prizemljenje je Euro liga. Mislim da se neće dobro provesti. Kovačević nema vremena posložiti momčad, novi igrači tek pomalo kapaju, a oni skupi strani igrači poput Kange su već prošle godine bili strano tijelo u momčadi. Sumnjam da će ih tako lako nanovo integrirati u momčad, pogotovo nakon načina na koji su bili tretirani i od senatora u svlačionici ali i od HNL javnosti (Jeličić npr).
Za prvenstvo i kup imaju vremena posložiti se, dovesti još igrača, postati momčad i možda dići neku kantu, ali u Europi - ne.
Što bi moglo dovesti do salve kritika, a i samim time pucanja sustava.

Meni je to naravno drago, ali ovako, gledaju sa strane, čini mi se da je Boban preoštre rezove odradio. Vrijeme će pokazati, ali smatram da je Dinamo izgubio i na kvaliteti, ali i na toj aureoli moći koju je imao i koju smo prošle godine dobro prodrmali.

A
kaže Germanijak da i Ademi odlazi...suci su na aparatima...eto nakon ristoskog, odlazi i drugi njihov pomoćnik  :nisamja:
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-ademi-prelomio-rastaje-se-od-dinama/146880

K
Quote from: Vado Magnar on 15.06.2025, 11:22https://www.index.hr/sport/clanak/bobanova-cistka-stavlja-kovacevica-u-jedinstveno-tesku-poziciju/2680950.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Vidjet ćemo na što će Dinamo na kraju izgledati, ali meni se čini da ih čeka teško prizemljenje. Ne vjerujem da će biti dominantni u HNLu. Niti imaju više toliko kvalitete, ali ono što bode očin nemaju više tih veterana koji kad graknu na svoje igrače, a i suce - ovi poslušaju. Da ne govorimo da bi Petković i Pjaca jednim potezom zlani rješiti utakmicu. Pogotovo one "veće". Sjetimo se partija Petkovića protiv nas, ali i njihovih partija u Europi.
Ono gdje očekujem brutalno prizemljenje je Euro liga. Mislim da se neće dobro provesti. Kovačević nema vremena posložiti momčad, novi igrači tek pomalo kapaju, a oni skupi strani igrači poput Kange su već prošle godine bili strano tijelo u momčadi. Sumnjam da će ih tako lako nanovo integrirati u momčad, pogotovo nakon načina na koji su bili tretirani i od senatora u svlačionici ali i od HNL javnosti (Jeličić npr).
Za prvenstvo i kup imaju vremena posložiti se, dovesti još igrača, postati momčad i možda dići neku kantu, ali u Europi - ne.
Što bi moglo dovesti do salve kritika, a i samim time pucanja sustava.

Meni je to naravno drago, ali ovako, gledaju sa strane, čini mi se da je Boban preoštre rezove odradio. Vrijeme će pokazati, ali smatram da je Dinamo izgubio i na kvaliteti, ali i na toj aureoli moći koju je imao i koju smo prošle godine dobro prodrmali.

Ove sezone oni su tigar od papira, na osnovu klupskog imena dobit će poštovanje i svi će se protiv njih povući u dupli blok ali nema ništa od njih

Možda me Kovačević opovrgne pa bude vrhunski trener, ali sve mi smrdi na njihovu ispodprosječnu sezonu

Trebamo gledati na sebe jer mislim da je ovo dobra prilika za back-to-back titule; ne potenciram, ne copram, samo gledam što rade konkurenti

M
DINAMO DOVODI 'VATRENOG?'
Talijanski portal Bologna sport news javio je zanimljivu vijest, Dinamo je zainteresiran za dovođenje Martina Erlića! Podsjetimo, ''vatreni'' je član Bologne gdje je na izlaznim vratima.

Želi ga dovesti Parma, a Erlić je dugo želja navijača Hajduka, za kojeg bi volio igrati. Međutim, prema pisanju talijanskog portala, favorit za njegovo dovođenje je - Dinamo!

- Čini se da je klub najbliži Erlićevom potpisu Dinamo Zagreb, klub koji ga je odgojio kao nogometaša i koji bi mu danas jamčio mjesto u početnoj postavi. Zapravo, između 2010. i 2012. igrao je u omladinskoj ekipi Dinama, prije nego što se preselio u Rijeku i konačno eksplodirao u Italiji - pišu Talijani.

Ovo na neki nacin ima veze s Radeljicem ,mozda odustanu ili su odustali od njega.

Z
15.06.2025, 13:48 #56 Last Edit: 15.06.2025, 13:54 by Zelko Maler
Odlicno radi dinamo, odlicno, i tjeranje Ademija i dolazak Erlica ( potencijalno). Bit ce dinamo odlican ove sezone.
Ako ih Istrijani odjebu za Valincica, dolazi Srdjan Kuzmic iz danskog Viborga.

Da zelim dinamu dobro, identicne poteze bih i ja radio. Svaka cast Bobanu na mudima. Vidi sr kako gore portali i mreze zbog tjeranja ovih svih mamicevih igraca.

Po meni Radeljić je bolji igrač od Erlića. Iz Dinamove perspektive bilo bi im bolje dovesti Radeljića nego li Erlića jer je: a) bolji igrač, b) uigran s Galešićem, c) oslabljuješ Rijeku (užasno bitan faktor), d) zadržavaš status onoga koji kupuje kremu HNLa.

Moguće je da Boban dobro radi, pogotovo gledajući dugoročno. No, pitanje je hoće li takva politika donijeti kratkoročne rezultate - moj prvi post je na to uperen. I zato se i pitam hoće li u kratkom vremenu postići rezultat? Mislim i nadam se da ne. Ako neće onda je to prilika za nas i Hajduk (koliko god bio raštiman).

V
Uf, Erlić je ozbiljan igrač, ali draže mi je to nego da kupuju u našem dvorištu.

K
Quote from: Zelko Maler on 15.06.2025, 13:48Odlicno radi dinamo, odlicno, i tjeranje Ademija i dolazak Erlica ( potencijalno). Bit ce dinamo odlican ove sezone.
Ako ih Istrijani odjebu za Valincica, dolazi Srdjan Kuzmic iz danskog Viborga.

Da zelim dinamu dobro, identicne poteze bih i ja radio. Svaka cast Bobanu na mudima. Vidi sr kako gore portali i mreze zbog tjeranja ovih svih mamicevih igraca.

Baš tako.
Ja ne kužim ekipu koja prognozira raspad dinama. Riješili su se autoriteta u svlačioni i na terenu, a opet su ostavili Mišića koji će to obavljat i za Petkovića i za Ristovskog,Ademija...
Ekipa koja ima Nevistića,Galešića,Mišića, Stojkovića, Kačavendu, RPG + igrači koje će dovest ili su doveli su nama i hajduku mokri san. Osim Gode ;D
Nemaju više ovih što se vuku po terenu i mašu rukama, igrat će brže,motoričnije,a fizikalija im neće nedstajati.

Njihov potop u Europi? Oni su u Europi već potopljeni samim neulaskom u LP.  A već su ušli i u EL grupe. I Europski rezultat im nije prioritet poput HNL-a jer nije u igri za njih ogromna lova kao u LP.
Za razliku od nas i tovara.
I cijelo ljeto će preko tjedna hladit jaja i pripremat se za HNL vikend dok ćemo mi i tovari po ovim vrućinama putovat Europom i igrat utakmice preko tjedna.
A nema više odgađanja utakmica. I onda putuješ 3 dana u tjednu, odigraš utakmicu, pa ideš na HNL gostovanje, isto odigraš utamicu, pa opet u Europu...
I sve to na +30 C. Skoro nemaš ni vremena za povezat 2 treninga
Pa će biti , "tko ih jebe, mladi su, dobro plaćeni, zar je problem igrat svaka 3 dana, neka idu zavarivat u škver ako im je teško..."
Dinamo u 1. četvrtini prvenstva ima 1 utakmicu tjedno dok ćemo se mi jebavat po žegi preko tjedna.
Očekujem takav "raspad" dinama u HNL-u da će do 1.10. imat osjetnu bodovnu prednost ispred nas i tovara.
.