SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Meni pobjede protiv ovih znace 1% vise nego pobjede pritiv kamenjara.

Koeficijenti su vrhunac podcjenjivanja, gotovo vrijedanja, osvajaca dvostruke 👑

Pa jos ovo s Petrovicem, ili je crveni ili nije.

Pa Kolaric/Zebec, ugl stanje kao da igramo ligu Afganistana.

Jedino sto imam osjecaj, bez obzira sto je tek 3. kolo, da bi danasnja utakmica mogla pobjedniku dati boost, a porazenog sputati, kao prosle sezone.

Prosle sezone dobili smo sarane, sada ne, ispali od skijasa, sada prosli ribare, pa onda za razliku od prosle sezone, ajmo dobiti lopove, pa neka si pisu koeficijente.

A nakon toga, neka gazda posegne za krilima i spicom za bujol.

Quote from: efx on 16.08.2025, 13:02Budući da je Bembara očito mrtav, Wasted isporučuje što god želi, a ne znam ni za jedan drugi pristojan izvor, ima li netko kakav savjet ili link za današnju tekmu? Slobodno pošaljite putem inboxa/privatne poruke. Hvala.
Pogledaj malo detaljnije sta se nudi na forumu i sve ce biti ok 😉.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Alo euforicari, tek je trece 3. kolo. Nit pobjeda garantira prst na bujolu nit poraz sunovrat, ima dana ima kola,bit ce jos i euforija,analiza,bit ce svega, laganini braco.

Ali da,nebih se zadovoljio nerijesenim,samo pobjeda igra. Kao i protiv svih.

E
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.08.2025, 13:14
Quote from: efx on 16.08.2025, 13:02Budući da je Bembara očito mrtav, Wasted isporučuje što god želi, a ne znam ni za jedan drugi pristojan izvor, ima li netko kakav savjet ili link za današnju tekmu? Slobodno pošaljite putem inboxa/privatne poruke. Hvala.
Pogledaj malo detaljnije sta se nudi na forumu i sve ce biti ok 😉.
Hvala!!

Ne smijem niti napisati mišljenje za današnju utakmicu jer ćete me nalupati (makar ćete mi nalupati minuse)  ;D
Ja sam bez emocija, cijeli tjedan se pripremam za ovo večeras psihički
Ne očekujem ništa dobro
SPORTSKI ODLAZI!

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.08.2025, 14:10Ne smijem niti napisati mišljenje za današnju utakmicu jer ćete me nalupati (makar ćete mi nalupati minuse)  ;D
Ne očekujem ništa dobro

0:5 na poluvremenu   :bo:

L
Ja imam nekako baš dobar osjećaj, mi smo jači nego lani, imamo pobjednički mentalitet, dok su oni velika nepoznanica, činjenica je da su lani bili puno kvalitetniji. Prognoza 2-0

Quote from: MaČaĆeToMane on 16.08.2025, 14:10Ne smijem niti napisati mišljenje za današnju utakmicu jer ćete me nalupati (makar ćete mi nalupati minuse)  ;D
Ne očekujem ništa dobro
I ja mislim da cemo izgubit. Tako sam i u Coppi prognozirao. Neka me decki demantiraju.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Meni je trauma od onih 2:7
Bit će nabrijani ko nikad samo da ne zabiju rano
0:0 half i imamo se čemu nadat
SPORTSKI ODLAZI!

Kovačeviću je ovo prva ozbiljna utakmica u Dinamu. Mogu oni doć s ne znam koliko muda ovdje, ali ona se ne temelje na ničemu.
#navodninavijač

Z

K
Treba neku lovu gurnut na nas, stvarno su pretjerali

K
Puno uplata je na dinamo pa kladare korigiraju koeficijente .

B
Sjećam se nedavno utakmice gdje je na "domaćina" protiv Dinama bio koeficijent 20.00, a na Dinamo 1.20. Onda je Galešić dodao loptu Goričanu.

T