SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tko te pita 🤮
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Nema ovo smisla...igrač koji je trebao izletiti sa terena već u trećoj minuti zabio dva gola uz nepostojeći penal...stvarno nema smisla  :jbg:

B
Ako nesto nismo nikad onda je to okrenuli rezultat. Pisi kuci propalo

O
Situacija zrela za novog trenera. Centar smo jedva 3 puta prešli 3 dodavanja nismo spojili napucavanja lopte, sve isto.

Quote from: Orpat on 16.08.2025, 21:32Situacija zrela za novog trenera.
Bila je zrela i prije
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: sthlm1987 on 16.08.2025, 21:30Fruk nevidljiv.

A tko je vidljiv?  ;D ajmo bit pošteni i realni, mi protiv ovakve igre, sa našom trenutnom igrom, i nemamo baš velike šanse.

Curi na obe strane.
Penal nepostojeći, prije kontrafaul.
Novosklepani Dinamo s Godom, se postavio prema nama na Ruji, kao PSG.
Mi se postavili kao mali klubić. Valjda smo umorni.
rio

S
Koliko me boli ovo gledati valjda ce presidente shvatiti koliko nam je tanak kadar I struka dok nije gotov prijelazni rok. Ovo kao da je stigao Djaletov Chelsea a nas se ne pita nista

A
Žao mi samo što Majstor onom selji nije ruku slomio onako slučajno...potpuno bi mu opravdao crveni za to, pa makar izgubili, ionako oćemo, al nam taj seljo više ne bi glumio šerifa u našem dvorištu nikada više  :bo:

O
Quote from: ministry on 16.08.2025, 21:37Curi na obe strane.

Umorni? A trener ne zna tko je umoran tko ne, Lasickas,Gojak, Menalo ,Yankov, Kreilach ,Bogojević
, tvrdim da te igrači nisu umorni i mogu igrat, sve ovisi o treneru 6 igrača koje je slobodno mogao danas staviti , a imaš utakmicu s Paokom u Srijedu, ne znam.

Postavili se kao gazde, ozbiljnije su shvatili ovaj meč, rade faule, mi ne, penal je čist, glup,ali ga je lupio po nozi. Predaleko stojimo od igrača, svi su im slobodni za dodati jer naši stoje 3 metra od igrača, nije dobro. Gol možemo zabiti iz kornera jedino

B
A jbga... teska sezona je pred nama. Nazalost otrijeznenje je doslo prebrzo i prebolno, kao da smo jucer slavili na korzu. U zadnjih 7 utakmica skupili smo jedno i pol solidno poluvrijeme.

Jbte dinamo sa bekom koji je prosle sezone bio zamjena devetaku

Quote from: Orpat on 16.08.2025, 21:43
Quote from: ministry on 16.08.2025, 21:37Curi na obe strane.

Umorni? A trener ne zna tko je umoran tko ne, Lasickas,Gojak, Menalo ,Yankov, Kreilach ,Bogojević
, tvrdim da te igrači nisu umorni i mogu igrat, sve ovisi o treneru 6 igrača koje je slobodno mogao danas staviti , a imaš utakmicu s Paokom u Srijedu, ne znam.

Ma kakav Paok, s njima imamo jednake šanse ko i s ovima. Mi se trenutno možemo nositi sa Slavenima, Šelburnima i takvima
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ne postoji razlika između Johna Smitha i Ndokurca
SPORTSKI ODLAZI!

Z
Petrovič je Đaletu nenadoknadiv. On se pr postavljanju utakmice izgubio bez njega