SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ndockyt je tu negdi s Juncajem
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Gledat cemo antinogomet ako ga ne maknu. Mi prvaci, dinamo totalno nova momcad. Izgledamo kao misevi. Sramota.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Trenerom poraz zasada osim ako nesto ne promjeni drastično
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: bob marley on 16.08.2025, 21:44Postavili se kao gazde, ozbiljnije su shvatili ovaj meč, rade faule, mi ne, penal je čist, glup,ali ga je lupio po nozi. Predaleko stojimo od igrača, svi su im slobodni za dodati jer naši stoje 3 metra od igrača, nije dobro. Gol možemo zabiti iz kornera jedino

prosli put su ovdje potuceni, izgubili su naslov, normalno da grizu da ga ponovono vrate u Zagreb.zasto nasi ne grizu da ga obrane?

Muka.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M
Ndokit od gode napravio maldinija

D
Steta sta barem ne pokusavamo napast po cijenu treceg gola, totalna alibi igra, nitko ne zeli pogrijesiti, a onda svi grijese...

Lasickas unutra vec znana stvar, a ostalo ne znam iskreno, mislim da je vise do pristupa nego igraca koji igraju...

B
Mi imamo samo jednu postavku igre, i protiv Shelbourna i protiv Luddogoreca i protiv dinama i Chelsiea: umrtvi maksimalno igru, zatvori odiza sve, nema sad tu tranzicije il kontraski nogomet-samo umrtvi sve i : nadaj se slucajnom golu da damo za 1-0.

Svako primanje pogotka i iskakanje iz ovih okvira da igra nije umrtvljena na 0-0, zavrsava utakmica za nas, dal dobijemo gol u 5oj, 15 il 90oj minutu, to je gotovo.

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.08.2025, 21:49Gledat cemo antinogomet ako ga ne maknu. Mi prvaci, dinamo totalno nova momcad. Izgledamo kao misevi. Sramota.

aki su usli Ameri mislim da je Đale bivsi.

J
Ajde Đale otidi dok si nam jos visoko u očima...

Z
Đaletu je Olimpija unistila psihu, a mozda  i karijeru. On nije nakon te utakmice nikad vise nekoga napao.

B
Quote from: vMario87 on 16.08.2025, 21:49Ndockyt je tu negdi s Juncajem
Jos gore. Juncajev stari je bar nama placao da mali igra. Rukavinu i Ndokita mi moramo placat.

Meni je prošla sezona bila SVEEEE, tako da ću im ovu oprostiti neosvajanje ničega, ali im neću oprostiti da gostujuća ekipa ima više prekršaja od naših. Ako te ne ide, bar im nemoj dozvoliti da prođu pored tebe ko pored groblja jebemu mater. Ok, očito su bolji,ali pokaži veću želju

Ma bolji jesu ali jbt iz jedne šanse gol i redikul penal (ove godine ih ima...).

D
Quote from: bob marley on 16.08.2025, 21:56Meni je prošla sezona bila SVEEEE, tako da ću im ovu oprostiti neosvajanje ničega, ali im neću oprostiti da gostujuća ekipa ima više prekršaja od naših. Ako te ne ide, bar im nemoj dozvoliti da prođu pored tebe ko pored groblja jebemu mater. Ok, očito su bolji,ali pokaži veću želju

Tocno to
Krv u zubima
Pa izgubi ako je protivnik bolji
Ovo za sad nije gubimo nego ponizeni na svom terenu
Umjesto da si gazda