Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Z
ako postoje neke glupe klauzule ( kakve su prije kod nekih drugih trenera postojale), maknuti to s potpisom novog ugovora.

Tesko će Victor ostati kod nas... daj bože da se varam  :bo:

Quote from: dadoht on 20.03.2026, 08:56Tesko će Victor ostati kod nas... daj bože da se varam  :bo:
Ako ne ostane samo ne opet nekoga iz hnl-a.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.03.2026, 09:01Ako ne ostane samo ne opet nekoga iz hnl-a.

Čabraja je slobodan.  :bo:
 :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Sanchez je najbolji STRUČNJAK kojeg smo ikad imali.
Žao mi je ljudi koji su ga toliko negativno dočekali da im još ego ne dopušta da priznaju to.

Ove debile iz Hns i ostalih prčijskih akademija, ne mogu više gledati a ni slušati

"Kiks na Gibraltaru i u Armeniji nije slučajan. Sanchez je s Olimpijom gubio od Borca iz Banja Luke"

"Španjolski Cosmi"

Sanchez bi sa Sopićevom ekipom bio u Top 3 favorita za osvajanje Konferencijske lige.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Žešći preokret. U početku jebiga nije bilo lako trpjeti slabe rezultate i rotacije ne znajući širu sliku pogotovo znajući da ima neuspješnu trenersku karijeru izuzev Olimpije. Sad nakon sedam, osam mjeseci, po pitanju taktike i smisla za nogomet mu parirati može samo Kek. S rezultatima će malo pričekati dok ne bude mogao u istu rečenicu s njim i Đalovićem.

Ali ako bude imao volje odraditi pošten mandat ovdje, mislim da će prevladati obojicu.
#navodninavijač

Z
20.03.2026, 14:09 #457 Last Edit: 20.03.2026, 14:10 by Zelko Maler
Quote from: TIR on 20.03.2026, 13:54Žešći preokret. U početku jebiga nije bilo lako trpjeti slabe rezultate i rotacije ne znajući širu sliku pogotovo znajući da ima neuspješnu trenersku karijeru izuzev Olimpije. Sad nakon sedam, osam mjeseci, po pitanju taktike i smisla za nogomet mu parirati može samo Kek. S rezultatima će malo pričekati dok ne bude mogao u istu rečenicu s njim i Đalovićem.

Ali ako bude imao volje odraditi pošten mandat ovdje, mislim da će prevladati obojicu.

znalo se prijatelju, sve se znalo. Nećemo se sad izvlačiti. Znali su oni koji su htjeli sagledati hladne glave. Ima tu par kolega da ih sad ne hvalim. Dosta mržnje je bilo prema njemu u početku iz nekakvih osobnih frustracija prema otkazu bivšem treneru. Šta će sad taj stranac tu.
Vadila su se svakave gluposti, ono treće lice pa prezentacija itd.
Sanchez je tip lika koji dođe u državnu firmu ( HNL) gdje su svi treneri ( uhljebi po državnim firmama) koncentrirani u neke klastere i drže se skupa, ne znaju upaliti excel i onda dođe neki tip koji je radio po prvatnim firmama ( Sanchez) i on zna napredan excel.
Nije bezveze Mario "ne znam ni jednu riječ engleskog " Kovačević nervozan. Sve ima svoje razloge

Ja sam govorio da ima nešto više u njemu i vidi se to na prvu, ali neću bježat od činjenice da je bio jedno poluvrijeme u Ždralovima udaljen od otkaza. Nekad sve napraviš kako treba pa opet ne uspiješ. Tako je i on mogao završiti, nema to veze sa simpatijama Đaletu niti nekom mržnjom. Bilo je previše trenutaka u kojem je on dobrano visio, jer je falio rezultat.
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 20.03.2026, 14:15Ja sam govorio da ima nešto više u njemu i vidi se to na prvu, ali neću bježat od činjenice da je bio jedno poluvrijeme u Ždralovima udaljen od otkaza. Nekad sve napraviš kako treba pa opet ne uspiješ. Tako je i on mogao završiti, nema to veze sa simpatijama Đaletu niti nekom mržnjom. Bilo je previše trenutaka u kojem je on dobrano visio, jer je falio rezultat.

meni se ni pjazalo kad su ga dovukli krajen leta, ja bin bil dal (a bil san u krivu) djaletu do kraja godine.... as kad se dopeje trener pokle leta onda rezultat bar do proleca ni celi njegov. zato san zagovaral kad ga se vec dovodi, ok, ali onda bar do kraja 2026, da odradi leto i pripreme a ne da ga se pokle 4-5 partida razapne va kriz a on ni kriv ni duzan ca su se mercato i pripreme delale pod djaleton.

I vittoriu kapa do poda - mislin da je rezultat vec tu - a to je igra, kako se postavila ekipa  to ne pamtin vec od davno. hajduk, celje, omonia...to su bile partide kade si znal od 10. minute da se samo nas nes pita a ne ko te pita. a to je trener - usadit mentalitet, pripremit ekipu i imet plan B kad ti se ca desi (primer husic vs hajduk). taman da nis ne osvoji vittorio je usadil neke profesionalne korene ke se nadan cemo ubuduce znat iskoristit i pod drugin budicin trenerima. ali za sad, vittorio do 2045. ako more:)

Realno, neke stvari su se vidjele vec nakon 20 dana.

Rezultat u jednoj utakmici je u siroj slici nebitan za ocjenu necijeg rada, i ja doista sumnjam da je bio 45 minuta od otkaza, jer to bi onda bio neozbiljno vođen klub, a mi to nismo.

Netko je cak na forumu povlacio paralelu sa Cosmijem, ali dobro, tih ovih dana nema na forumu  :bo:

S
Na prvu sa rekao da je Sanchez po znanju I kvaliteti daleko iznad Hnl-a, nazalost u kaljuzi lige u kojoj igramo ako ostane bar jos godinu bilo bi super. Ali iskreno sumljam

Quote from: TIR on 20.03.2026, 13:54Žešći preokret. U početku jebiga nije bilo lako trpjeti slabe rezultate i rotacije ne znajući širu sliku pogotovo znajući da ima neuspješnu trenersku karijeru izuzev Olimpije. Sad nakon sedam, osam mjeseci, po pitanju taktike i smisla za nogomet mu parirati može samo Kek. S rezultatima će malo pričekati dok ne bude mogao u istu rečenicu s njim i Đalovićem.

uffff...nisam siguran da će to uspjeti, koliko god mi se sviđao njegov trenerski rukopis i mislio da je najbolji trener kojeg smo imali još od Keka. Za ponoviti Keka neće imati ni vremena ni budžeta. Love sigurno neće imati za složiti onakve momčadi kakve je Kek imao. A što se tiče vremena, bojim se da će nam ga netko oteti prije nego uspije složiti momčad za ozbiljniji napad na titulu. Onakva Kekova titula se neće dogoditi jer je predominantna.
A s druge strane Đaleta će teško nadmašiti, jer ne vidim šanse da se u slijedećih par sezona režimlije opet toliko samounište da se možemo provući kraj njih i završiti prvi. Takav "crni labud" se dogodi jedanput i apsolutno mi je drago da smo ga uspjeli iskoristiti.

Nitko sretniji od mene ako me VSDA demantira i odvede nas do trećeg bujola.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Pokazao je da zna više od prosječnih a vjerojatno i boljih trenera u HNLu, to nije uopće upitno. Mene zanima sad kad je gotova europska priča i kad idemo u ritam 7 dana, hoćemo li gaziti HNL do kraja. Nakon toga tek mogu reći da je najbolji kojeg smo imali. Velike su Matjaževe cipele.. pomalo

Quote from: Stormfall 87 on 20.03.2026, 17:43Na prvu sa rekao da je Sanchez po znanju I kvaliteti daleko iznad Hnl-a, nazalost u kaljuzi lige u kojoj igramo ako ostane bar jos godinu bilo bi super. Ali iskreno sumljam
Ostat će ako mu je izazov osvojiti HNL s Rijekom  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡