RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jel igrao šta taj Marić zadnjih godinu dana?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
nisam pratio Marića od kad je otišao iz Os, ali lik je imao dobre brojke gdje god je bio.

Nama treba iskusna špica, potencijala imamo u vidu Ivanovića. Treba nam neko poput Drmića i Čolaka svojevremeno, možda Hrgota?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
20.07.2023, 11:15 #1383 Last Edit: 20.07.2023, 11:17 by Zelko Maler
mislim po meni bi sad trebala ta špica, lijevo krilo, sad se pojavio problem desno kad je otišao Ampem i desni bočni ili je Jakir odustao od toga.

btw odšteta za Ampema se očito neće znati ko i za Murketa.

A
Rugali ste mi se neki kad sam pred 9 dana napisao da ide u Westerlo za 6 mil. Matanovic zadnjih dana zabija u prijateljskim utakmicama a Maric nema nastup u prošloj sezoni da odgovorim Uzaludnom

Z
Vidim opet tražimo igrače koji su nekada negdje igrali... nismo li prošli to iskustvo ?

Z
Eintracht je produžio ugovor Matanoviću...nisu oni mutavi

Bitno da nije zavrsio u dinamo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Arci1984 on 20.07.2023, 11:17Rugali ste mi se neki kad sam pred 9 dana napisao da ide u Westerlo za 6 mil. Matanovic zadnjih dana zabija u prijateljskim utakmicama a Maric nema nastup u prošloj sezoni da odgovorim Uzaludnom

Hvala! I meni se činilo tako 👍
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

E
Quote from: Zelko Maler on 20.07.2023, 11:07nama treba gol igrač,  fizički jakog igrača ala Kulenovića može Obregon glumiti.
Na obregona ne mogu više računati jer iz sezonu u sezonu uvijek ista priča s njim, sad će al neće. Kule bi bio dobar izbor al bi Šimić vjerojatno zajebavao oko odštete zbog kompletne situacije oko Frigana..

Z
20.07.2023, 11:39 #1390 Last Edit: 20.07.2023, 11:42 by Zelko Maler
Quote from: elnino4 on 20.07.2023, 11:28
Quote from: Zelko Maler on 20.07.2023, 11:07nama treba gol igrač,  fizički jakog igrača ala Kulenovića može Obregon glumiti.
Na obregona ne mogu više računati jer iz sezonu u sezonu uvijek ista priča s njim, sad će al neće. Kule bi bio dobar izbor al bi Šimić vjerojatno zajebavao oko odštete zbog kompletne situacije oko Frigana..

pa točno to, za 3. napadača je dobar , Ivanovića treba gurati čim više,ali s doziranjem, a prvu špicu dovesti

Kulen ide via Italija vjerojatno.

A Mirko Marić uredno igra na pripremnim utakmicama Monze...
#navodninavijač

Oj, Stjepane Mati, nemoj tugovati..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
a jbg, traži dalje onda. Iako koliko on može računati da će biti uopće u rosteru kad počne Serie A , a kamoli  igrati.

E
Šta je sa Hoxhom iz Belupa? Jedno vrijeme ga se spominjalo, dobro bi došao. Podsjeća na Bezjaka sa svojom prgavošću