RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da otvorimo uz malo smijeha: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/zdravko-mamic-likuje-nema-vise-antolica-cacic-je-bivsi-a-sad-ima-jos-samo-jednu-zelju-15323169

QuoteFriganov dolazak propao je iz još bizarnijih razloga. Nakon što je nešto naučio na slučaju Beljo, Čačić je sjeo u automobil i odvezao se ravno do obiteljskog doma Damira Miškovića. Rijekin "boss" najprije je tražio pet milijuna eura, da bi na kraju pristao na 2,5 milijuna, uz jamstvo da će Dinamo na ljeto "prepustiti" Rijeci Niku Jankovića, Antonija Marina i Denija Jurića, svoje igrače koji su u Rijeci na posudbi.

Sve se to odvijalo predzadnju večer prijelaznog roka. Sutradan ujutro posao je trebao biti zgotovljen, ali Vlatka Peras žurila je na komemoraciju Ćiri Blaževiću, a Mišković je nešto kasnije imao neodgodiv let za Dubai. I dogovoreni dolazak Frigana je propao.

Tako bitan deal, sve već svi dogovorili, Miško opet pristao na jamstvo da trojac ide nama. Iako ni riječi o njihovim plaćama te kako su u Dinamu svi na 200ak tisuća eura godišnje i iznad, a kod nas je to neki maksimum za ključne igrače, kamoli ovu trojku. Ali ajde, manje bitan detalj.

Znači sve dogovoreno, svih devet strana (Miško+Jakir, Frigan i menadžer, Janković+Marin+Jurić, Peras+Čačić) je u par sati riješilo sve detalje, otišlo spavati sa osmijehom na licu.

Ali eto u naredna 24 sata nije bilo sat vremena slobodno da se potpišu četiri ugovora. :bo: Jer je Miško išao na let koji traje 6 sati.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 06.04.2023, 12:45Znači sve dogovoreno, svih devet strana (Miško+Jakir, Frigan i menadžer, Janković+Marin+Jurić, Peras+Čačić) je u par sati riješilo sve detalje, otišlo spavati sa osmijehom na licu.

Ali eto u naredna 24 sata nije bilo sat vremena slobodno da se potpišu četiri ugovora. :bo: Jer je Miško išao na let koji traje 6 sati.

Iako je priča u rangu "I onda je svizac zamotao čokoladu", na svu sreću posao je propao.  ;D
ab ovo

06.04.2023, 12:59 #2 Last Edit: 06.04.2023, 13:00 by Fornax
Ma bullshit...

Nema teorije da je Deni Jurić bio u ikakvim kombinacijama, a Janković je u onom intervjuu za Germanijak nedavno rekao nešto što mi nije najbolje sjelo:

QuoteHoće li se maksimirski lavići, Marin i Janković, jednom vratiti u maksimirsku šumu?

"Možda, jednom kad postanu lavovi, haha. Šalim se malo."

Smrdi na Menala 2.0. Možda na kraju i prihvati ostati, ali očito se nada da u šumi računaju na njega.

Vi ne pušite tu priču? :sta: Kako možete biti tako sumnjičavi u dobre namjere Šole da nama laicima opiše što se događalo. Tako detaljno pisao o svemu, kao da je njegov duh istovremeno bio i na Ćirinom sprovodu, i u Čačkevom autu, i kod Miška u jacuzziju. Falilo mi je samo negdje usred reportaže zvuk onog "Iz minute u minutu na mjestu događaja s nama je Andrija Jarak".
#navodninavijač

M
Taj šupak od šole stalno ima takve tekstove.
Sad je Frigan in i hot stuff a prije mjesec dana je imao članak u kojem sere kako nema mladih nada u Hr nogometu samo u hajduku i din.
Ma u biti nije vrijedan spomena

https://nepresusan.com/uranila-sezona-kiselih-krastavaca-azeri-tvrde-da-je-rijeka-zagrizla-za-reprezentativnog-golmana-gruzije/

Reklo bi se how yes no, ali neka ostane zabilježeno tekstom.

Ako potpiše, reći ćemo da smo imali ekskluzivu. Ako propadne, ton teksta jasno ukazuje da nismo nikad ni vjerovali. :nisamja:
#navodninavijač

Koliko te plaćaju da mu dižeš cijenu?

Ako nešto znamo, znamo dovesti mladog golmana, napraviti ga vrhunskim i prodati tako da sam skeptičan, ali ne znam tko kuca sljedeći nakon Labrovića ( i za golmana 24. godine i je mlado u biti...

Treba samo pronjuškati da li je Gojko Mrčela nedavno bio na odmoru u Bakuu i dobiti ćemo odgovor.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto Shalom on 06.04.2023, 21:09Ako nešto znamo, znamo dovesti mladog golmana, napraviti ga vrhunskim i prodati tako da sam skeptičan, ali ne znam tko kuca sljedeći nakon Labrovića

Zlomislic, vjerojatno Aleksa Todorovic...mozda cak i Zadro.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
07.04.2023, 17:33 #8 Last Edit: 07.04.2023, 17:34 by Zelko Maler
Dovest će se golman na ljeto sigurno. Svaki klub u HNL-u  ima dobrog golmana, doslovno svaki,  da ostanemo na ovima gore bili bi možda i najgori u ligi na golmanskoj poziciji, a da ne govorim da su to gore svi redom palilulini ( nastavljamo s terminologijom sa starog foruma)  puleni pa imam dozu skepske, razumljivo, iako su Aleksa i Zadro dobri, navodno, ali za Zlomu znam da nije za ništa više od 3. opcije.

Nego, kopka me mali Gajzler ima li kakvih novosti oko ugovora ili odlazi? I

A sta je s Nwolokorom? On sa 27g tesko da ce docekat priliku da stane na gol.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️

Z
08.04.2023, 23:17 #10 Last Edit: 08.04.2023, 23:20 by Zelko Maler
Vidjet ćemo sve na ljeto. DRS mora to odraditi kako treba, neće mu biti lagano jer su zadnja dva prijalazna roka zasrana maksimalno. Imam povjerenja, ne toliko u njega samoga koliko u njihovu zajedničku suradnju pa i Jakirovo sudjelovanje u ulazno-izlaznim transferima i skautingu.

Moram oriznati da ne brinem previše. Antonini je pokazao da zna nanjušiti igrača (Viega), Jakirević ima jasnu viziju i zna što mu treba, a k tome zna s mladima. Kroz podcaste se moglo čuti da su već sada podcrtali dosta imena. A tu je i Srećko koji uvijek nešto može iskamčoti. Tako da vjerujem da idemo u pravom smjeru.
RS, ako zna što radi, može biti samo dodatak ovom sustavu.
Naravno Mance i njegovo šaputanhe su neponovljivi. Ali vjerujem i nadam se da idemo u pravom smjeru. A dovedeni igrači i rezultati ovog proljeća to i dokazuju.

Z
Quote from: TIR on 06.04.2023, 19:09https://nepresusan.com/uranila-sezona-kiselih-krastavaca-azeri-tvrde-da-je-rijeka-zagrizla-za-reprezentativnog-golmana-gruzije/

Reklo bi se how yes no, ali neka ostane zabilježeno tekstom.

Ako potpiše, reći ćemo da smo imali ekskluzivu. Ako propadne, ton teksta jasno ukazuje da nismo nikad ni vjerovali. :nisamja:

Luka mi ima potencijala.

Quote from: Vado Magnar on 09.04.2023, 11:27Moram oriznati da ne brinem previše. Antonini je pokazao da zna nanjušiti igrača (Viega), Jakirević ima jasnu viziju i zna što mu treba, a k tome zna s mladima. Kroz podcaste se moglo čuti da su već sada podcrtali dosta imena. A tu je i Srećko koji uvijek nešto može iskamčoti. Tako da vjerujem da idemo u pravom smjeru.
RS, ako zna što radi, može biti samo dodatak ovom sustavu.
Naravno Mance i njegovo šaputanhe su neponovljivi. Ali vjerujem i nadam se da idemo u pravom smjeru. A dovedeni igrači i rezultati ovog proljeća to i dokazuju.

"Antonini je pokazao da zna..." Jebena rečenica, ali ima pokriće. Njegov je i Đuahra navodno.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Ðuahra mi je fail zbog novaca koji su se iskrcali za njegovo dovođenje. Tih navodnih 750k se moraju odmah osjetiti na terenu. Što ne znači da je on loš ihrač. Dapače, možda i bude sjajan. Ali 750k u našim prilikama mora značiti instantno podizanje kvalitete prve jedanaestorke.
Ðuahra nije fail scountinga, nego sportskog direkyora koji ga je doveo za te novce.