RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Đuri treba dati priliku od prve upravo zbog te odštete, nauštrb Marina. ovako toplo-hladno malo uđe pa malo ne ništa. Znanje ima, fizički je na razini, tehnički i iznad razine. Daj mu 3-4 utakmice od početka i petu će igrat jako dobro siguran sam.

Z
Čitam malo Bosance, kažu navijači Zrinjskog da mali Ilinković dominira u sredini, svaku utakmicu dobro igra za Zrinjski, kotačić u borbi za naslov, 20 utakmica ove sezone, 2 gola, 2 asista. BIH u-21 također.
vraćanje na ljeto je realno.
Zamjena za Hodžu/Selahija?

Mislim da on više nije naš igrač pa možda neće biti tako jednostavan povratak.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Ta cifra je vjerojatno napuhana. Ne vjerujem da je više od 500K. Svejedno, radi se o cifri koja bi morala GARANTIRATI turbo-pojačanje.
Najte kaj zameriti.

M
Quote from: Fornax on 09.04.2023, 14:53Ta cifra je vjerojatno napuhana. Ne vjerujem da je više od 500K. Svejedno, radi se o cifri koja bi morala GARANTIRATI turbo-pojačanje.
Misliš za Đuru. I meni to izgleda veliko, ali treba imat na umu pranje love, možda nekakve kompenzacije, ko će ga znat, mi znamo iz medija ili ako nekome nešto kaže neko od aktera.

Quote from: moreplovac on 09.04.2023, 16:25
Quote from: Fornax on 09.04.2023, 14:53Ta cifra je vjerojatno napuhana. Ne vjerujem da je više od 500K. Svejedno, radi se o cifri koja bi morala GARANTIRATI turbo-pojačanje.
Misliš za Đuru.
Da, jbte sad tek vidim da nisam quotao.  ;D  :-[
Najte kaj zameriti.

Z
Quote from: Projeto Shalom on 09.04.2023, 13:41Mislim da on više nije naš igrač pa možda neće biti tako jednostavan povratak.

u pravu si, nije više naš tako da se neće vraćati, utopio ga palilula porolo ljeto Zrinjskom za upitnik novaca po transfergovnu. I to je sjebo.

O
Quote from: Zelko Maler on 09.04.2023, 17:44
Quote from: Projeto Shalom on 09.04.2023, 13:41Mislim da on više nije naš igrač pa možda neće biti tako jednostavan povratak.

u pravu si, nije više naš tako da se neće vraćati, utopio ga palilula porolo ljeto Zrinjskom za upitnik novaca po transfergovnu. I to je sjebo.

Ugovor mu istječe na ljeto tako da opet postoji mogućnost povratka, ako bude interesa.

Germanijak doznaje: Frigan je Dinamov prvi pick, a i njegov je izbor Maksimir. Modri žele što prije konačan dogovor s Rijekom!

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-frigan-je-dinamov-prvi-pick-a-i-njegov-je-izbor-maksimir-modri-zele-sto-prije-konacan-dogovor-s-rijekom/112223

Nicota je idijot ali moguce je da ga Biscan zeli. Najradje bi ga prodao negdje vani a ovi  neka odjebu sa ponudama pare+igraci. Samo lova koja izuva iz cipela + postotak iduceg transfera.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️

prije svega pozdrav svima ...  8)

sto se tice mercata koji nam slijedi najvise povjerenja imam i dalje u srecka jer je odkad je misko dosao obavljao taj posao sasvim solidno ... za drs-a ne znam sta mislit,valjda nece napravit sranje kao palikuca a na spomen antoninia kao ikakvog covjeka koji kao ima glas u nasoj sportskoj politici mi se povraca...
ne znam cime je zasluzio ikakvu poziciju a kamoli ovakvu ...
nadam se da ce ipak srecko,damir i jakir imat glavnu rijec u dovodjenju igraca...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.04.2023, 12:46Germanijak doznaje: Frigan je Dinamov prvi pick, a i njegov je izbor Maksimir. Modri žele što prije konačan dogovor s Rijekom!

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-frigan-je-dinamov-prvi-pick-a-i-njegov-je-izbor-maksimir-modri-zele-sto-prije-konacan-dogovor-s-rijekom/112223

Nicota je idijot ali moguce je da ga Biscan zeli. Najradje bi ga prodao negdje vani a ovi  neka odjebu sa ponudama pare+igraci. Samo lova koja izuva iz cipela + postotak iduceg transfera.

clickbait.
Naravno da bi ga Dinamo htio. Vjerojatno bi Frigan izabrao i nešto bolje, ali Dinamo s perspektive igrača nije loša destinacija.
Nama je jasno da zbog održivosti "badžeta" igrači moraju ići kada dođe dobra ponuda. Nadam se da nećemo trgovati s Dinamom, ali se nikako ne bih se kladio u to.
A tko zna? Možda su one priče o izraelskom kapitalu istinite pa će se momčad nadograđivati na postojeću i pokušat ćemo napasti titulu dogodine. Možda budemo u mogućnosti reći: "Ne daj Miško! Digni rampu!"

Quote from: Vado Magnar on 12.04.2023, 15:33Možda budemo u mogućnosti reći: "Ne daj Miško! Digni rampu!"
Mislio si valjda 'Spusti rampu' ?!
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ne. Naravno da ne.  :neretljak:

Z
Po meni idealan scenarij na ljeto što se tiče prodaja bi bio ( ne računam otpatke Krešića, Godu, Bogojevića itd):

Selahi ( zasićenje je vidljivo, dapače nekad i doza nekakvog nezadovoljstva , rastanak se bliži):  2m eura
Ampem ( stagnacija već dugo, to je maksimala što on može pružati i ništa novo ne može ponuditi, tako da preprodaja jer mi smo takav klub): 1m eura
Nedo ( suprotno od ova dva, top forma, zapravo peak forme, reprezentativac, mlad, Miško neće odoliti): 3m eura

Ostanak Frigana i Hodže do zime.

To bi me zadovoljilo, ali nažalost nije realno. Da se uzme tih 6m eura na ovim igračima, mislim da je to čisto dovoljno novaca i za mirnu plovidbu ovog broda i za dovođenje zamjena. Naravno tu je još sića love od europe ( ako bude), tv prava itd itd.

Quote from: Zelko Maler on 12.04.2023, 20:38Po meni idealan scenarij na ljeto što se tiče prodaja bi bio ( ne računam otpatke Krešića, Godu, Bogojevića itd):

Selahi ( zasićenje je vidljivo, dapače nekad i doza nekakvog nezadovoljstva , rastanak se bliži):  2m eura
Ampem ( stagnacija već dugo, to je maksimala što on može pružati i ništa novo ne može ponuditi, tako da preprodaja jer mi smo takav klub): 1m eura
Nedo ( suprotno od ova dva, top forma, zapravo peak forme, reprezentativac, mlad, Miško neće odoliti): 3m eura

Ostanak Frigana i Hodže do zime.

To bi me zadovoljilo, ali nažalost nije realno. Da se uzme tih 6m eura na ovim igračima, mislim da je to čisto dovoljno novaca i za mirnu plovidbu ovog broda i za dovođenje zamjena. Naravno tu je još sića love od europe ( ako bude), tv prava itd itd.

Isto razmisljam po pitanju izlaznih transfera ali kad bi se to sve tako odigralo i kad bi dobili cifru koju navodis Frigana bi zadrzao do kraja iduce sezone pogotovo ako bi kojim slucajem bili u borbi za prvaka.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️