RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Ako dođe Rog mislim da smo zacementirali mjesto koje vodi u europu na TM tablici koja je zadnjih dana ocito najbitnija. 8)

Quote from: Fiumano on 01.02.2024, 12:31Kaže Sopic za NL da Fucak dolazi na ljeto, kad se oporavi

I ako Mišković odobri...Koliko sam čuo u izjavi.
Ri Or Die

F
Quote from: Fiumano on 01.02.2024, 12:31Kaže Sopic za NL da Fucak dolazi na ljeto, kad se oporavi
Ima neki link na taj intervju?

F
Pobegulja nam krade Roga...navodno

Z
jaran je ukrao  i Tibora pa mu nije trebao  niti mu treba.

Z
01.02.2024, 13:52 #4505 Last Edit: 01.02.2024, 13:53 by ZZZZ7777
Pa svi oni žele Roga... I Dinamo i Hajduk...

Z
01.02.2024, 13:54 #4506 Last Edit: 01.02.2024, 13:56 by Zelko Maler
Quote from: Finac on 01.02.2024, 13:43Pobegulja nam krade Roga...navodno
a otkud to?

ne treba se oko toga stresirati, ako Rog ne prepoznaje da je Rijeka najzdravija sredina trenutno u Hrv onda nam takav igtač ni ne treba. Mirko Marić je sve lijepo objasnio.

druga najzdravija sredina je Osijek.

Igrači koji biraju između nas i ta dva kluba koja ste spomenuli nisi karakterno igrači za nas. Vrlo jednostavno. Rijeka je lijepa priča, ali lijepa priča karaktera, a ne novaca i pijanih bogataša.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Ilinković popodne  ili sutra ujutro putuje u Mostar. Ne znam je li posudba ili transfer u pitanju, da moram pogađati rekao bih ovo drugo.

Z

Quote from: Finac on 01.02.2024, 13:43Pobegulja nam krade Roga...navodno
Oni treneru koji je na rubu otkaza još uvijek puštaju da se igra sportskog direktora?

LOL, i ja se svačemu čudim.
#degenerik

Prvo su Talijani napisali da se vraća u HNL, onda je Tportal objavio "krug bliskih ljudi" kažu da će ostat u Italiji? Pobegulja bi možda i mogao kao na početku sezone Tibora, ali sada ih redovito guzi i gayduk. Što je do nedavno bilo nezamislivo. Pa i Rijeka (Pjaca) jer ovi u upravi Dinama su toliko nesposobni. Vlatka Peras nebi bila ni čistačica kod Miškovića.
Ri Or Die

Z
Ima konkurenata koji možda pucaju na istog igrača, ali više ima ovih što žele pokvariti posao i da drugom crkne krava...ne bih se zamarao s tim... što bude biće...

Moram se tu složit sa Z7 i jasno potpis na D2. Ne mislim reći da je Rijeka bolji izbor od Dinama za nekog tko s Rijekom veze nema, ali za igrače kojima je cilj u narednim godinama doći do standardne minutaže u jakom klubu, dobrodošli. Siguran sam da se Tibor križa svako jutro koji je kurac dolazio u ZG, više je igrao u Nizozemskoj...

P.S. što će bit ako na novoj Kantridi tribine budu nazvane po legendama kluba pa ću se na forumu morati složiti sa "Kopačkom Petra Radakovića" :bo:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 01.02.2024, 15:03Moram se tu složit sa Z7 i jasno potpis na D2. Ne mislim reći da je Rijeka bolji izbor od Dinama za nekog tko s Rijekom veze nema, ali za igrače kojima je cilj u narednim godinama doći do standardne minutaže u jakom klubu, dobrodošli. Siguran sam da se Tibor križa svako jutro koji je kurac dolazio u ZG, više je igrao u Nizozemskoj...

P.S. što će bit ako na novoj Kantridi tribine budu nazvane po legendama kluba pa ću se na forumu morati složiti sa "Kopačkom Petra Radakovića" :bo:
Miško je rekao da kad napravi novu Kantridu da će onda napraviti i sam sebi spomenik dole.