Kantrida, Rujevica, Komenovo igralište, Azurna obala, Šmrika...

Started by Vado Magnar, 22.04.2023, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
naši standardi za čistoću su malo stroži nego EU standardi

ali od 3. maja do preluk/voloska pa  i onaj dio opatije do ike je u špici sezone debelo u crvenom. to je valjda svima jasno
centar grada nema smisla ni testirat
pećine pored bove za brod od 200m  :svakacast:

najbliže "zeleno" za kupanje je ispod mosta i tamo dole mošč draga

Quote from: korner on 11.03.2026, 00:05naši standardi za čistoću su malo stroži nego EU standardi
ali od 3. maja do preluk/voloska pa  i onaj dio opatije do ike je u špici sezone debelo u crvenom. to je valjda svima jasno
centar grada nema smisla ni testirat
pećine pored bove za brod od 200m  :svakacast:
najbliže "zeleno" za kupanje je ispod mosta i tamo dole mošč draga
Ma meni je to sve malo čudno.
U 4. godine po ovim slikama nisu imali jedan "crveni" uzorak na toj plaži.
Ne sjećam se obavijesti recimo na radiju da plaže nisu za kupanje. Ne tvrdim da nije bilo, ali po ovom kako si napisao to bi trebalo upozoravati na dnevnoj bazi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
mozda sam se malo krivo izrazio sa debelo crvenim jer to je automatski upozorenje i zabrana jasno. ali budu ti tu i tamo obavijesti i o zabrani.
poanta je da je često granično. i to na 30m od obale

probaj sam uzet uzorak na plaži recimo 1. 8.
sterilna boca, pol metra dubine.
odnesi na analizu pa vidi dal je riječka copacabana crvena ili rubno narančasta

B
Zna li netko ako se šta promjenilo u vezi papirologije za novu Kantridu?

Je, sad je malo starija nego je bila.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Hmm želio bih povući paralelu s nama..
Zanimljivo je kako "najluđi, najzagriženiji," ma u svemu "naj navijači" bez problema sad već plasiraju i javno ideju o preseljenju s Poljuda dok se mi i dalje ložimo na njihovo posprdno skandiranje "Kantrida!".
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 16.03.2026, 14:10Hmm želio bih povući paralelu s nama..
Zanimljivo je kako "najluđi, najzagriženiji," ma u svemu "naj navijači" bez problema sad već plasiraju i javno ideju o preseljenju s Poljuda dok se mi i dalje ložimo na njihovo posprdno skandiranje "Kantrida!".

Miško je davno rekao da smo mi navodni navijači  ;D
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: Brzina92 on 16.03.2026, 13:33Zna li netko ako se šta promjenilo u vezi papirologije za novu Kantridu?

Sve ide po planu samo se ceka[umetni nesto novo]

2,5 godine se izgubilo na papire.  :svakacast:
To ima samo kod nas.
Da je ovo Split digli bi se svi, od NH, Torcide i papiri bi bili gotovi u mjesec dana.
A sta radi Armada? Osim sto ocito tjera ljude sa stadiona?  :bo:

Miško pronađe investitore za hotel i stadion, investitori poklone stadion gradu, grad ni država ne moraju dat ni centi, ljudi u gradu ne mogu sredit papire za to sve...Lijepo!

Gdje je @Buranorth ?
Nemamo nikakve informacije iz grada/zupanije, svi kad dodju na neku poziciju propadnu u zemlju.
Prosla je skoro godina dana od lokalnih izbora. Bio je jedan sastanak neke "radne" skupine sa Miskovicem za novu Kantridu i otad muk. Nista.

Quote from: D2 on 16.03.2026, 14:10Hmm želio bih povući paralelu s nama..

Oni po tom pitanju nisu relevantni već 50 godina, otkad su se preselili s prdare (plinare) na školjku (poljud). Ako se bilo tko loži na njihove tvrdnje, trebao bi razmisliti o vlastitom mentalnom zdravlju.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Snjesko on 15.03.2026, 22:17Ali krenuli su radit pravi protisak, sto jest jest. Kamp, stadion, drugi stadion, sve.

Kod nas nitko da pita gdje su opet zapeli ti jebeni papiri???

šteta što nemamo nikoga iz Grada tu na forumu da nam tutne bar mrvicu informacija oko Kantride. Transparentnost na razini.  :bo:
Ovako ni ne znamo na koga raditi pritisak. Grad? Županiju? Ministarstvo? Nema se pojma di je zapelo.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Svaki dan jedan clanak ... pametno .

Dobili su stadion 1979. zbog Mediteranskih igara koje je Rijeka 'trebala' dobiti, ali je politika igre gurnula prema Splitu. Skoro 50 godina nisu ništa ulagali, a sada će im opet 'politika' izgraditi novi stadion a mi opet "čekamo".

https://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-objavio-slike-oronulog-poljuda-sad-je-trenutak-za-novi-stadion/2772158.aspx?index_tid=957652&index_ref=naslovnica_sport_prva_d

alkoholom protiv droge