Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Ja se čudim kakav tretman ima Rijeka u  medijima. Dok je sudac šupčić provjeravao penal za Rijeku Ribarić je bio na liniji. Kad se neka kokoš od voditeljice raspizdila da neće ona čekat s "Glistom" zbog tamo nekog nogometa i pusti dalje pjesmu.  :P  :P  :P

Čekamo depešu s Rujevice, Dnovinarski osvrt na suđenje i komentar Tome Delije u nekoj od emisija.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Quote from: aahzinho on 20.04.2026, 11:30Čekamo depešu s Rujevice, Dnovinarski osvrt na suđenje i komentar Tome Delije u nekoj od emisija.  :bo:

suđenje je ne tema, tema je Sanchez je podcijenio ligu.

L
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2026, 11:32
Quote from: aahzinho on 20.04.2026, 11:30Čekamo depešu s Rujevice, Dnovinarski osvrt na suđenje i komentar Tome Delije u nekoj od emisija.  :bo:

Zašto bi DV pisao o sudjenju, kada se većina forumskog puka slađe da je sudjenje bilo u redu, jedino nas par je spominjalo da smo oštećeni pa su nas ovdje sprdali da o čemu mu pričamo

Z
pročitao članak, ne vidim nešto dobrih vijesti. Ja sam očekivao nešto tipa, Vignato je magično ozdravio ili Fruk je spreman ipak.
Sve što piše se znalo.

Inače zamislite postavu za Vž, zadnja linija Lasickas-Kitin-Majstor- Devetak , vezni red Petrovič-Barco-Ndckyt, krila Legbo i Morčialdze i Jurić špica  :neretljak:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Naravno neće biti takva postava jer ipak imamo hvala Bogu Gojaka i Adjeija, Pavić vjerojatno u sredinu i Petrovič na stopera ali i na papiru  kad ju napišeš se naježiš. Postava ranga Orijent spavaš li mirno.

Dobra stvar je da Šafarić mora napasti, pojest će ga domaći ako ne napade ovakvu Rijeku doma. Tu vidim nešto šanse za nas. On nije  tip trenera koji voli napadati. Njemu je lakše ići u goste Osijeku i tamo dobiti nego doma igrati protiv ovake Rijeke koju MORA napasti.

Samo da ne popušimo gol prvih 10-15min.

Z
Quote from: LenRi on 20.04.2026, 12:45
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2026, 11:32

Zašto bi DV pisao o sudjenju, kada se većina forumskog puka slađe da je sudjenje bilo u redu, jedino nas par je spominjalo da smo oštećeni pa su nas ovdje sprdali da o čemu mu pričamo

ne razumijem baš o čemu pišeš, oprosti, ja pišem o Tomi Deliji  :bo:

I
Vjerujem da će Barco u zadnju liniju sa Majstorovićem. To igra u reprezentaciji.

Ne bih dao ruku u vatru da je Mladenovski bolji od Majstorovića, a Punčec od Barca.

Devetak se vraća, nije R. Carlos, ali je pouzdan igrač u defanzivnom smislu. Lasickas je takav - kakav je, karkter ga je doveo do kapetana svoje države i trener aktualni već radi dvije godine sa njime i zna sve njegove prednosti i mane.

Pavić je igrao ligu prvaka, u zadnjoj je isto solidno izgledao. Ndockyt je bio najbolji igrač priprema na mjetu zadnjeg veznog, uz Fruka, najbolji u Strasbourgu. Imamo katicu za sve Gojaka, DAA i recimo Jurića koji je isprovocirao neke vrlo važne recentne golove.

Ajmo malo kalmati , a ne srati. Kakva razina Orijenta. Ima tu dovoljno artiljerije da se odigra nešto.

Z
dosta standardnog izvratnja.
Naravno da Mladenovski nije bolji od Majstora. Tko je to i napisao? Mladenovski ni ne igra sutra.
Barco i Punčec su kruške i jabuke.
Opisani su igrači u savršenim uvjetima ili u rijetkim utakmicama u kojima su bili dobri. Pavić je igrao utakmcu lige prvaka jer nije nitko drugi mogao. Nije bio dobar tad.
Da ne ispadne da nešto serem, mislim da ima nešto u njemu, treba mu dati prilike i mislim da će biti dobar igrač.
Nitko nije napisao da su Gojak, Adu itd razina Orijenta, nego da kad složiš ekipu od rezervi je to ispod razine Rijeke.

naravno da možemo u srijedu pobijediti.

D
I sa svim našim izostancima, neće taj Varazdin pojuriti u napad. Znaju da im je bolje sjediti u 16 i ici na kontre.. Toliko o njihovoj kvaliteti..

21.04.2026, 12:28 #5413 Last Edit: 21.04.2026, 13:13 by Snjesko
Odlicna presica Sancheza danas, vrhunska.  :svakacast:

Kad nece nitko, onda mora Sanchez branit klub i govorit o kriteriju suđenja. Potpisujem svaku rijec.

Steta da nemamo nekoga u HNSu.
Ali lako to, nemamo ni u podcastima, pa cak ni onima o nasem klubu, da o tome progovori, to jos vise boli.

Ali nebitno, cini mi se da je ekipa bas bas nabrijana na sutrasnju utakmicu.

Quote from: Snjesko on 21.04.2026, 12:28Steta da nemamo nekoga u HNSu.
Ali lako to, nemamo ni u podcastima, pa cak ni onima o nasem klubu, da o tome progovori, to jos vise boli.

Imaš limitiranu količinu vremena u danu. Ljudi s prolaskom godina ogluše na određene teme kad primjete da se stvari generalno ne mijenjaju ili presporo mijenjaju na bolje, i prihvate status quo.

Pogotovo kada službeni klub u pravilu ne reagira osim u prilično ekstremnim situacijama.
#navodninavijač