Rijeka u medijima, članci o Rijeci,...

Started by D2, 10.05.2023, 22:59

Previous topic - Next topic

Goca Bez Lica, Acori, Pesimista, Deni323 and 5 Guests are viewing this topic.

Trebao se osvrunti i na sudjenje. Napokon imas novinara na najcitanijem portalu a on o sudjenju nula bodova.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
To kad naši žele bit veći katolici od pape. Dobro se zna kako otupit Rijeku. Podijeliš žuti dva i kriterijem pokažeš ko kolo vodi. A mi uvijek odemo na seljački ko papci. Mi ne pričamo o suđenju. Oni mogu sprdat suce i radit pritisak. O gazdi u HNS-u neću. Mogli smo sa tovarima i šaranima osnovat tu jebenu udrugu prvoligaša pa tražit strane suce. A ne da se Olivari i Ničota smiju tovarima kako kmeče samo oni. Nama bi jučer
smrdio strani sudac.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.02.2024, 13:58Trebao se osvrunti i na sudjenje. Napokon imas novinara na najcitanijem portalu a on o sudjenju nula bodova.

Siguran sam da nema apsolutnu slobodu u pisanju svega.

A također sam uvjeren da će izbaciti više od jednog članka.

Po meni skroz pošten osvrt. Ižakov također.
#navodninavijač

Kakav napad na čovjeka. WTF? I da je napisao hrpu smeća, njegovo je pravo. Čovjek je navijač Rijeke i ovako drvljem, kamenjem i psima po njemu... šta vam je?

Meni je bas ružno ovo sto pisete.

Osim toga, čovjek ima 2-3 dana za žvakati ovu temu. Šta je trebao u tri natuknice ispucati svu artiljeriju i faliti sve?

O naslovima ne odlučuje novinar nego urednik.

Bas tužno.

Buvac, sorry u moje ime. Sram me je.

Svi smo mi tu navijači Rijeke pa se itekako zakačimo oko nekih stvari ili se od sada više ne smijemo ne slagati?
PS spominjanje majki no, no u bilo kojem kontekstu, ostalo kao što autor ima pravo na svoj tekst ima i svatko pravo misliti drukčije pa se s time i ne složiti.

Mir, mir, mir nitko nije kriv, ava, ava ava nitko nije krava ili vas moram svih u kut staviti?  8)  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Super , to mi cini cijelu situaciju jos jadnije... u moru podcjenjivanja , omalovazavnja preko medija ,ignoriranja , pa nakon sta nas lik doslovno izmasakrira od 70 minute , ubije kriterijem ti sebi dozvolis ovako direktno optužio klub i napisati takav clanak a tvoj urednik  jos zasladi sa naslovom...ja bi mu preplatu uzeo i akreditaciju jos jucer...oprosti mozemo mi srati po Daniejelu V. ali on nije nikada ovako direktno kritizirao ekipu ili ako želiš reci relano rijecki ,jer smile Rijecani smo idioti kada nas svi prcaju jos i sami sebi govorimo zasluzili smo jer eto prepali smo se Dinama , trebali smo ih satrat ...

Quote from: Basso on 26.02.2024, 13:22
Quote from: Ro-Ro on 26.02.2024, 13:10:svakacast:  :svakacast:
Pas mater da pas mater ovakvog navijaca kako je rekao voljenoga kluba 😂

Taj navijač je na zapadu svaku utakmicu i sa voljenim klubom veseli i tuguje...jedina mu zamjerka može biti da piše za imbex daj malo promisli što pišeš prije nego spominješ mater...

Moram priznat da se dosta agresivno počelo reagirati (i mlado i staro) na međusobne upise forumaša, i one ljudima koji su obično rijetka pozitiva u moru šikaniranja.

Nećemo se svi slagati oko svega nit je netko bezgrešan, ali izvolite pronaći pristojniji način za izražavanje neslaganja. Tu ćemo itekako držati razumnu razinu komunikacije.

Znam da je to sve posljedica jučerašnje utakmice, ali je strašno nepotrebno, i povrh svega ružno.
#navodninavijač

R
Ja od nasih novinara očekujem ovakve clanke
https://nepresusan.com/respekt/
Ima ih dovoljno koji nas jebu u zdrav mozak...to sto je netko neciji prijatelj mi ne znaci nista ... žalosno kada dobimo priliku ili se pohvalimo kao doticni onda to ispadne ovako...I da ima 3 tjedna da se pohvalio na social media kako ce pisati o Rijeci , ovo mu je drugi clanak , u moru clanaka o Hajuduku i Dinama nije izbacio nista do danas ...ne hvala ..jedan Sranjic mi je dovoljan
Ako sam pretjerao isprika ali za mene moze slobodno prestati pisati

Quote from: TIR on 26.02.2024, 15:34Moram priznat da se dosta agresivno počelo reagirati (i mlado i staro) na međusobne upise forumaša, i one ljudima koji su obično rijetka pozitiva u moru šikaniranja.

Nećemo se svi slagati oko svega nit je netko bezgrešan, ali izvolite pronaći pristojniji način za izražavanje neslaganja. Tu ćemo itekako držati razumnu razinu komunikacije.
Počnimo tako da komentiramo temu, a ne jedni druge. Nekima ovdje je 90% sadržaja ad hominem.
#degenerik

Po meni je Buvacev članak korektno napisan. Čovjek je pisao o Rijeci i našem nastupu i nije falio ništa bitno, dapače, mnoge je stvari vrlo dobro detektirao, ako izoliramo samo igru i zanemarimo utjecaj suca.

Ali zato sudjenje treba proanalizirati odvojeno i istaknuti loše, tendenciozno sudjenje Bela. Da, volio bih da napravi pritisak na HNS pišući o tendencioznosti Bela i debilnim odlukama, navlačenju i slično... Treba. Nadam se da hoće, da i mi imamo glas u najčitanijem elektronskom mediju u RH i da suci znaju da će dobiti kuhačom po prstima ako budu kuhali. A znamo da kuhaju, samo kad nema buke, pa to je najelegantnija kuhinja. Bez pritiska si. Imas 1-2-10000 nezadovoljnih navijača Rijeke, ali ako isti nemaju glas, tko ih hebe.

Zato, Aleks, budi nas glas i neka znaju da se ne mogu izdrkavati po Ri bez da se to čuje i da ih se pita.

Quote from: Zaf on 26.02.2024, 16:38Po meni je Buvacev članak korektno napisan. Čovjek je pisao o Rijeci i našem nastupu i nije falio ništa bitno, dapače, mnoge je stvari vrlo dobro detektirao, ako izoliramo samo igru i zanemarimo utjecaj suca.

Ali zato sudjenje treba proanalizirati odvojeno i istaknuti loše, tendenciozno sudjenje Bela. Da, volio bih da napravi pritisak na HNS pišući o tendencioznosti Bela i debilnim odlukama, navlačenju i slično... Treba. Nadam se da hoće, da i mi imamo glas u najčitanijem elektronskom mediju u RH i da suci znaju da će dobiti kuhačom po prstima ako budu kuhali. A znamo da kuhaju, samo kad nema buke, pa to je najelegantnija kuhinja. Bez pritiska si. Imas 1-2-10000 nezadovoljnih navijača Rijeke, ali ako isti nemaju glas, tko ih hebe.

Zato, Aleks, budi nas glas i neka znaju da se ne mogu izdrkavati po Ri bez da se to čuje i da ih se pita.

A ne možemo tek tako izolirati i zanemariti utjecaj suca i onda komentirati igru, jer je potpuno promijenio kontekst. Odnos snaga na terenu i kriterij suđenja u prvih 20-30 minuta nisu jednaki u odnosu na ostatak utakmice. Mi nismo imali, europsku utakmicu 3 dana prije pa da smo bili fizički iscrpljeni i zbog toga pali u nastavku utakmice.
Nametanjem jednostranog kriterija je otupio najjači forte ove ekipe (presing na zadnju liniju), a nepridržavanjem istog dodatno otupio ofenzivni potencijal. Možemo razgovarati da je onda rezultat toga povučenija i manje smislena igra u 2. poluvremenu, ali ignorirati jedan od bitnijih uzroka toga je nekorektno, neispravno i potencijalno maliciozno. Kao novinar kreira nepotpunu informaciju i krivi kontekst.

Netko je gore spomenuo da smo dobili 2 članka isti dan, jedan koncentriran na suđenje, a drugi na igru. Zašto ovaj drugi nije ni beknuo na suđenje? Ako će napraviti seriju članaka tijekom tjedna i dotaknuti se i suđenja, posut ću se pepelom i ispričati javno na forumu.

Ako neće i ako ovaj jedan članak bude sve što će izbaciti u vezi ove utakmice neka se jako dobro zamisli o svojoj "novinarskoj" karijeri. Jer trenutno samo slijedi postojeći narativ i služi kao smokvin list ostatku redakcije da nastavi sa svojim izdrkotinama. Ako nema potpunu slobodu pisati kako želi, ima se priliku zahvaliti šefu i pisati negdje drugdje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Meni osobno clanak nije ni los ni dobar, to sto ne govori o sudjenju, to mi je cak i OK, ali...
Da sam ja na tom mjestu, ja bi dao otkaz prije nego mi objave clanak sa onakvim naslovom.

Apsolutno se s tobom slazem da je Bel aktivno promijenio stanje i tijek utakmice i zadavio nas svojim malicioznim sudjenjem. Uostalom, sam sam na taj način pričao ispod juga u Zgu nakon tekme i jebao mu sve po spisku. Supcina.

Ali isto tako dajem Buvacu za pravo da sa hladnom glavom uputi kritiku da nismo bili dovoljno ambiciozni i mi smo im dali da se vrate.

Bel, pederu jedan

Quote from: Snjesko on 26.02.2024, 17:12Meni osobno clanak nije ni los ni dobar, to sto ne govori o sudjenju, to mi je cak i OK, ali...
Da sam ja na tom mjestu, ja bi dao otkaz prije nego mi objave clanak sa onakvim naslovom.
Obično urednici određuju naslove. I to na način da je svima muka. I nama i autoru. Ali, ono što je dobro je što Buvač ima čelični želidac pa može progutati i takve gluposti od strane svog urednika. I nama je to dobro je ostane jedan solidan autor na Indexu. Da na najpraćenijem portalu u Hrvatskoj piše o Rijeci i to na sasvim pristojan način. Zamislimo što bi bilo kada bi samo neki Silov pisao o nama. Ili još gore Alač.
Dobro je da je Buvač tamo, dobro je da piše, a i za sada piše više manje dobro. 

Nije da stajem u ičiju stranu, ali mnogi bi ratovi bili ugašeni prvi dan kad bi se odustajalo nakon prvog neslaganja.
#navodninavijač