HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
18.09.2023, 19:52 #1170 Last Edit: 18.09.2023, 19:55 by armada
EDIT: post prebrisan zbog mog prebrzog prsta, prsta jednog nolifera osim naše Rijeke :D

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: armada on 18.09.2023, 19:52Što to točno kradeš  :bo:  ne vidim nikakav attachment

evo.. nije mi ulovilo link prvi put...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: ri5gile on 18.09.2023, 17:19Jezuš Marija pa koliko taj narod može biti nepismen  :(
ne moraju svi biti književnici ali brate, daj...
Brate, ja kolegama sa sveučilišnim diplomama ispravljam pravopis i gramatiku u dopisima. O čemu mi pričamo?

Još kad krene AI integracija u browserima i tekst-procesorima koja će ti korigirat sintaksu i sugerirat formulaciju rečenica...

Totalna idiokracija je na obzoru. Ovo sada je loše, ali je utopija u odnosu na ono što tek slijedi.
#degenerik

Istina ili neistina, potpuno je nebitno, bitno je da se koprcaju u vlastitim govnima - klub, igrači, mediji, navijači, forumaši. Njima malo treba da se naruši atmosfera u i oko kluba 8) .

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Sve mi se čini da ne treba da si mi puno "razbijamo glavu" oko južnjaka. Sve je to znanost zvana fizika već opisala. Kako reče u ovom videu: "Neki nestabilni izotopi, naročito oni težih elemenata, nalaze put u stabilniju konfiguraciju tako što emituju alfa česticu...alfa čestica je veoma teška...". Nadam se da su ovi južnjaci dovoljno prgavi da prkose i zakonima fizike, te da će svoju stabilniju konfiguraciju potražiti na teži način od ove najprirodnije :D

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2023, 20:12Istina ili neistina, potpuno je nebitno, bitno je da se koprcaju u vlastitim govnima - klub, igrači, mediji, navijači, forumaši. Njima malo treba da se naruši atmosfera u i oko kluba 8) .
Ako je podvala plasirana s ciljem da ih se destabilizira, svaka čast, kvalitetno je izvedena.
#degenerik

Neki se komarci pitaju pa kako je Pašalić odabrao nas a ne njih. Neki zaista imaju bujnu maštu  ;D. Baš su seljačine iz provincije.

A jebiga, neka Želva ga je uputila tamo. Kao i Fruka i druge.
Nikad ne znaš kako rezoniraju njihovi menadžeri,možda je njima Rijeka samo odskočna daska do Dinama i reprezentacije. Rijeka para nema, to je činjenica. A na koji način oni pokrivaju budžet bojim se da je to jako jako povezano sa dinamom.
Ili da napišem ovako: Dinamo ima transfere, stalne naslove i s time povezane skupine europskih natjecanja. Hajduk ima navijačku bazu, fanatike koji troše pare na bilo što s logom tog poluraspalog kluba(majice s glavom Miše, s glavom Livaje...). Mi smo nekoliko sezona imali Madžara koji je zatvarao budžet i s time smo bili konkurentni. A Rijeka nema ništa od toga. Volpi ih je prevario, Miško tih para za te ugovore nema. Znači samo jedan je odgovor kako oni mogu privući Fruka, Pašalića, Pjacu...
Glavata Želva iz Međugorja ih pomaže jer tu vidi svoj interes. A tko misli da nije tako samo neka pogleda transfere između tih klubova. Pjaca veze s Juveom nema, njima je bilo stalo da ga se bilo kako riješe isto kao i Fiorentina Fruka, Borussia Pašalića....
Bojim se da dok je god ovaj idiot u Međugorju upleten u HNL nema tu sreće.
Mi trebamo nekoga za SD-a koji će biti jaka ličnost i koji će bar kod jednog takvog igrača razbiti dinamo-rijeka osovinu.
Meni je drago što nismo kao Rijeka povezani s Mamićem.
Pa makar takve izvrsne igrače nikada ne dobili. Bolje mi je gledati Bukvića na krilu nego Pašalića ako nam tog Pašalića dovede Mamić kao uslugu.
Uvijek će vani biti neki Babec ili Mirko Marić na koje se treba ciljati.
Ali dakako dok je Kule tu gdje je ništa od toga..

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2023, 20:28Neki se komarci pitaju pa kako je Pašalić odabrao nas a ne njih.
Da, ni meni nije jasno zašto bi itko odabrao klub u kojem se afirmirao jedan Andrej Kramarić pored kluba čiji igrači mole predsjednika da ih pusti u Hajduk... Stvarno...
#degenerik

Nisam dugo gledao Stadion, moram malo škicnut i nadam se da će voditelj biti Šapit  :D

Quote from: ri5gile on 18.09.2023, 17:19Jezuš Marija pa koliko taj narod može biti nepismen  :(
ne moraju svi biti književnici ali brate, daj...

inače ovo baš vidiš da piše neko dijete s bujnom maštom

a ja sam u svojoj mašti, oduvijek, od kada je anonimnih komentara na internetu, sanjario da nekoga s takvim tipom komentara, nekom čudnom magijom teleportiram ispred sebe i zamolim da mi speluje napisano  :nisamja:

ps
ne zbog pismenosti nego zbog izmišljotina
A može li sricati ili slovkati?  8)

PS NHF Morao sam  ;)  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2023, 20:28Neki se komarci pitaju pa kako je Pašalić odabrao nas a ne njih. Neki zaista imaju bujnu maštu  ;D. Baš su seljačine iz provincije.

A jebiga, neka Želva ......

;D  ;D  ;D  Vidim da si se i ti malo hranio patnjama mladih šarana. Bilo baš gušt čitati prije i poslije  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

18.09.2023, 21:00 #1182 Last Edit: 18.09.2023, 22:11 by Fornax
Quote from: D2 on 18.09.2023, 20:55A može li sricati ili slovkati?  8)
"Speluje" je ustaljeni anglizam kojeg apsolutno preferiram ispred ovih endehazijskih novotvorenica.  8)

#degenerik

Quote from: Fornax on 18.09.2023, 21:00
Quote from: D2 on 18.09.2023, 20:55A može li sricati ili slovkati?  8)
"Speluje" je ustaljeni Anglizam kojeg apsolutno preferiram ispred ovih endehazijskih novotvorenica.  8)
Pusti priče Snježana  8)

Quote from: D2 on 18.09.2023, 21:00
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2023, 20:28Neki se komarci pitaju pa kako je Pašalić odabrao nas a ne njih. Neki zaista imaju bujnu maštu  ;D. Baš su seljačine iz provincije.

A jebiga, neka Želva ......

;D  ;D  ;D  Vidim da si se i ti malo hranio patnjama mladih šarana. Bilo baš gušt čitati prije i poslije  ;D  ;D  ;D

A morao sam malo  :D. Ali tovare nisam, puno previše postova pa mi se nije dalo čitati  :).

Ps

Nema Šapita, odmah mi splasnuo interes.