Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

N
Kaže moj slovenski insajder kako je Ekipa vrlo bliska Celju i često piše pro-Celje tekstove, tako da bih ovo pripisao upravo tome - pokušaju destabilizacije. Nisu vlasnici Celja mačići, dobro znaju što rade u Sloveniji već godinama...

Jučer navečer nisam mogao zaspati koliko me tekst uzrujao.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

5
Sanchez vs Rierička, body cam tokom utakmice.

https://youtu.be/ZkNctdYwX-w?si=zwsimjI1TTsrPVZY

Z

A
Victor Sanchez je trener Rijeke manje od 4 mjeseca...U to kratko vrijeme upisao se u povijest Rijeke sa :

- Epskim demoliranjem Hajduka odnosno sa našom najvećom pobjedom u povijesti jadranskih derbija. Samim time nanio je najveći poraz Hajduku od kad postoji HNL...

-Prezimio u Europi...I to samo sa dva primljena gola...Da nije kod Noaha bilo onog Zlomislićevog izleta u prazno i crvenog kartona Jankovića odmah na početku mi nebi imali poraz u skupini...

Mislim da je i najveće kritičare ušutkao do sada...Pa da nikad ništa ne napravi ostat će u povijesnim knjigama Rijeke po ova dva mega rezultata...A siguran sam da njegovim pothvatima tu nije kraj i da će nam donijet još puno puno veselja...

Ali znalci su ga tjerali i ismijavali

Vi ste ekipa  :neretljak:, koji ste tražili da ode.

Z
nećemo sad prozivati kolege, bili su u krivu, ali bilo je iz aviona vidljivo da mu treba dati vrijeme. Ove gluposti oko Reala i govorenje u 3. licu su posebna vrsta gluposti. Prvi trener koji zna napraviti power point prezentaciju i odma drvlje i kamenje po njemu.
Treba mu dati ovlasi i oko omladinske škole, tu smo loši.

I
Sanchez je trener otkad pratim Rijeku oko kojeg je podignuta najveća nekakva "fiktivna prašina" ili je to jednostavno samo utjecaj foruma.

Ne pamtim , ponavljam, otkad je HNLa da je zapravo bilo koji trener imao takvu podršku navijačkog puka (tu smatram i Armadu kojoj je Đalović bio Uno di Noi), zatim novinara venzanih usko uz klub te vodstvno kluba da toliko stoji i podupire svog trenera.

I opet , stalno postoji situacija da se pri najvećem Euro uspjehu kluba netko sjeti ĐAlovića i što bi on naparavio. Ili opet sad netko nakon što je Sanchez 4 mjeseca na klupi opet se traži pitanje : " a di ste sada?" .

Ne kužim te bonitete i uzvišenja na način da se drugog pokopa.

PA Sanchez je valjda i doveden jer se nije bilo zadovoljno sa prethodnikom.

I konstantna teza, trebalo mu je vrijeme...Pa naravno da mu je trebalo. Koji trener ne bi volio takav status , podršku i vrijeme? Htio bi svaki.

Na kraju krajeva Victor Sanchez 22.12.2025. nije isti kao Victor Sanchez onog dana kada je držao prezentaciju.

Ako su se igrači morali prilagoditi njemu i on se prilagodio njima, prilagodio je i svoju filozofiju rezultatu i shvatio neke stvari i važnost i "težinu" dvostruke krune.

Na kraju krajeva zadnji niz utkmica gdje je rezultat krenuo prema gore odradio je sa užom šampinoskom obranom.

I da...nije ovo 100% Victor Sanchez Rijeka. ona to može vjerovatno tek biti nakon prvih priprema, a još više na početku sljedeće sezone.

I naravno kada dovede dva-tri ciljana pojačanja.

Z
Đale je htio dobro za klub, ono što se njemu dogodilo je na sramotu kluba.
Na potpisu ugovora se svi dogovore za pojačanja i onda počne prijelazni rok, Đale počne pizdekat jer ovi debili dovode Ndockyte i Sijariće i za nagradu dobije otkaz.
Citiram Miškoviaća kod Miletićke : "Đalović je unosio preveliku nervozu"
normalno da je unosio nervozu kad mu niste ni jedno pojačanje doveli osim Vignata kad više nije bio tu.
Ovi debili u klubu su stvarno mislili da je ovo super roster, da prošla sezona nije bila jedna velika iznimka i da će se i ove boriti za vrh bez krila, defanzivnog veznog, tad ni Vignata nije bilo. Đale je jedini to vidio.

S
Quote from: Zelko Maler on 23.12.2025, 07:38Đale je htio dobro za klub, ono što se njemu dogodilo je na sramotu kluba.
Na potpisu ugovora se svi dogovore za pojačanja i onda počne prijelazni rok, Đale počne pizdekat jer ovi debili dovode Ndockyte i Sijariće i za nagradu dobije otkaz.
normalno da je unosio nervozu kad mu niste ni jedno pojačanje doveli osim Vignata kad više nije bio tu.
Ovi debili u klubu su stvarno mislili da je ovo super roster, da prošla sezona nije bila jedna velika iznimka i da će se i ove boriti za vrh bez krila, defanzivnog veznog, tad ni Vignata nije bilo. Đale je jedini to vidio.

Mislim da nije trenutak za ovako drastičnu primjedbu...

Z
Quote from: SandroB on 23.12.2025, 08:49
Quote from: Zelko Maler on 23.12.2025, 07:38Đale je htio dobro za klub, ono što se njemu dogodilo je na sramotu kluba.

Mislim da nije trenutak za ovako drastičnu primjedbu...

znam, uvijek me prebaci kad pišem o tome, isprike.
Ispada da sam ja i još nekolicina kolega bili protiv Đaleta, što nije istina. Samo pišem, ako je bilo razilaženja samo je trebalo rastati prije početka sezone.
Ne možeš obećati čovjeku pojačavanje rostera, a onda napraviti to što si napravio. Onda nemoj ništa obećavati i reci da to ne možeš ispuniti.

Stvari se mijenjaju. Sto vrijedi danas ne mora vrijediti sutra.

Ali ne da mi se vise od Djaletu. Imam noćne more
Od Djaleta iz ove sezone! Kao da je živčani tinejdžer bio.