RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.05.2023, 17:05Ako jos uvijek sumnjate u nove dogovore/pregovore

Lijepo Frigana njegov agent gura u dinamo. Odvratno mi je uopće citat tako nešto. Sezona još nije gotova, nama Europa visi a ovaj svršava zajedno s Friganom na Dinamo. Jadni smo da jadniji ne možemo biti. Pa ako već svi akteri svršavaju na dinamo onda da ga bar prodaju za ne manje od 7-8m. Ali ne, Upravi i treneru su privlačni ovi invalidi koji su u cijeloj polusezoni pokazali jedno veliko ništa. Jednom u 100g naša škola nogometa izbaci extra talenta a umjesto hrpu milijuna mi ćemo se zadovoljiti s raznim marinima i jankovicima?

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/on-je-novi-mandzukic-bit-ce-prva-spica-vatrenih-dinamo-spreman-je-preostaje-jos-samo-jedna-stvar-15335934

Ovaj tekst je već ranije bio objavljen pred par mjeseci, u njemu nema ništa novo što već jednom nisu napisali. Baš miriše na naručenu objavu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Miškovićevo hodočašće u Mordor se desilo, tema je bio Frigan. Dinamo je stavio novu ponudu na stol, Dado traži više. Brojke su pomalo poražavajuće, barem za moj pojam, ali jebi ga, mi smo Dinamov razvojni klub, pomirite se s time.

Alternativno, Miško out.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
15.05.2023, 19:01 #137 Last Edit: 15.05.2023, 19:02 by Zelko Maler
u svoj ovoj priči meni nije peoblem to da Frigan ili bilo ko drugi ide u dinamo, odi ako hoćeš, problem su kompenzacije s igračima koji ili ne žele kod nas ili su loši ili oboje. Da Frigan ode u Dinamo za 6-7 mil eura keša ja ni riječi ne bi rekao., s tim si pokriješ minus, a ostane ti fin novac za budućnost, a i za dovesti nekog auslandera koji se nije snašao ala Čolak, Drmić itd.ali da ode za 2 mil + Čuže, Marin i Janković koji su prosječni BiH igrači je veliki problem. Jbt Čiže je Vuk vol 2 ,u Istri je bio. Mi se moramo rješavati raznih Goda, Bohojevića i ini Istra i Belupo rang igrača a ne dovoditiih još.Druga stvar je da mi nemamo svoje mlade igrače pa dovlačiš iz Dinama, a nismo ih imali prije, ali sad je drugačije.

Z
kužim da su Miško i glava imali te prijateljske kombinacije daj meni ovo ja  ti dam ovo itd. Mišku na čast, no to je gotovo. Ako sad ovog blentavog Šimića ne možeš oguliti i odrati mu kožu za Frigana onda ne znam. Ako hoćeš plati.

S ovim dinamovica ćemo opet imati problem, ako ne proigraju mi smo popušili, ako npr Janković proigra forsirat će u dinamo sve dok ga ne pustimo, a Miško će ga pustiti...ma riga mi se kako ljudi u klubu ne mogu bar malo unaprijed razmišljati..

Ja mislim da se moraju poznavati pravila igre.

Tko je Tomislav Puljić i tko je uostalom Matija Frigan da mi danas izletavaju ne "nikad se ne zna gdje će Frigan, polako, pričekajmo ljeto" itd članci, nego

Dinamo za Matiju ne bi bio preveliki korak. On je spreman, baš je spreman i to je taman ta razina koja bi bila idealna, ali ja bih taj dio prepustio klubovima koji već godinama surađuju. Ako postoji interes Dinama, a u svakom smislu postoji, neka se klubovi dogovore.

Eeeeeeej ma di to ima. Da on otvoreno gura najvećeg talenta omladinske škole od Sharbinija naovamo u Dinamo riječima "spreman je za Dinamo, to je idealna razina za njega". I to sljedeći tjedan skoro četvrt stoljeća otkako nam je taj isti klub dokazano ukrao prvenstvo, dok se ovaj nije ni rodio.

Polažem nadu u Miškovića koji je spuštao rampu našima kad se Dinamo raspitivao, pa pretpostavljam da će i sada. Je, tip je definicija "bolje vrabac u ruci", al nije bedak i sve šta ode u Dinamo u pravilu propadne, i mi izvučemo bolji deal. Ove konstrukcije Marin, Janković, Ćuže, jer budimo realni nitko jači ne želi doći (ne žele ni ovi jer su umišljene zvijezdice)... Pa to više nisu ni mladi igrači nego 22+ svi, Ćuže 24. Jebiga ako stvarno nema bolje opcije za Rijeku nego prodat talenta o kojem svi imaju samo riječi hvale u Dinamo za 3 milijuna eura i dva-tri vječna talenta a la slina Pavek zauzvrat, onda smo u gadnim problemima i vrtimo se na okretajima na kojima ne pripadamo.

A malo i taj primorski mentalitet treba počet mijenjati, ova ravnodušnost i mirno promatranje svega mi već opako ide nakurac.

@D2 nije isti. Sličan, ali sa svježim informacijama ovaj put - npr da MLS više nije opcija tj da ne želi tamo.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 15.05.2023, 20:38A malo i taj primorski mentalitet treba počet mijenjati, ova ravnodušnost i mirno promatranje svega mi već opako ide nakurac.
Good luck s time.

Govorimo o navijačkom korpusu koji je, npr., umjesto da digne glas protiv povijesnih falsifikata, iste još i podržao kupujući onaj ogavni iridentistčki dres.

"Ne zanima me politika, meni je lijep".  :svakacast:

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

16.05.2023, 06:58 #141 Last Edit: 16.05.2023, 06:59 by Monarh
Meni je problem, osnovni, taj što klub (Miško) nemože bez Dinama ni u kakvom pogledu.
Otišao Frigan gore ili ne, mi smo opet na zimu uzeli 4 igrača Dinama da spasimo očajni start sezone.
Usporedimo načas Biuka i Frigana, tu su po godinama, Frigan puno bolja sezona od Biukove pri prodaji. Ovi dole su bacali cifre 30,20 milijuna. Da Miško izađe i kaže "Za Frigana tražimo 20 milijuna" onda je jasno da ide iz HNL.

Čak nas je i jebeni Osijek prejebao, tj. rekao ne Dinamu u slučaju Belje i prodao ga van u neki Augsburg. Jednostavno ne prihvaćam da ne postoji klub u Europi, poput tog Augsburga koji nebi dao 3 milijuna za Frigana i postotak od sljedeće prodaje.

Dugo na tovarska podbadanja o odnosu nas sa Dinamom bacam kiseli osmijeh i jebem im mater Orjunašku ali Miško sve čini da im da zapravo. Čak da je ovo totalna izmišljotina o Dinamu, onda jebote sazovi konferenciju, kaži da od toga ništa, bla ovo, bla ono i ok.

Ovako, majke mi, neznam što misliti ako dobijemo Dinamo sljedeću utakmicu.

"Nema predaje"  ;D
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Ako dinamo doista nudi 3m plus bonusi plus invalide...jel moguce da u europi nema kluba koji ce ponuditi 5m?

Dakle ipak nema nista od ozbiljnije love bez europskog izloga ili pokoje barem prijateljske utakmice s repkom.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Moram priznati da mi se kava zgadila nakon što sam pročitao što je ovaj Puljić nadrobio. Sramtno je ovo tretiranje Rijeke kao da smo Inter iz Zaprešića. Ali, na kraju dana, to ovisi i o nama samima. Kako ide ona stara primorska? "što se više pregiblješ to ti se više rit vidi". Hodaj usprvano pa ti ga neće uvaliti. Jednostavno!

Uglavnom, sramotno.

Biuk je napadač koji ne zna zabit gol i o njemu se pisalo da ne ide nikamo ispod 20m.
Mi imamo "novog Mandžukića" i drugog strijelca lige (mislim da je 1. ako se ne računaju penali) i trebali bi se kao zadovoljit sa 3 milijuna i nekim sitnim bonusima. Imamo jebeno mišljenje o sebi.. čak i Osijek više cijeni svoje igrače od nas. Lokomotiva bez ikakvih imperativa i igranja u Europi prodaje igrače skuplje nego mi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Jeste primjetili da je postao novi Mandžukić u zadnja dva-tri tjedna kad se malo više aktualizirao transfer, dotad je bio samo Frigan? Mediji tako funkcioniraju kod nas i bit će tako dok god naš klub prate NL, RR i par drugih koji uglavnom prenose vijesti što im je i zadaća, dok s druge strane imaš redakcije 24sata, SN, Večernji/jutarnji, Germanijak, Telesport, i još hrpu "manjih" u kojima rade uglavnom ex-Dinamo ili ex-Hajduk dopisnici.
#navodninavijač

Ako se Friganu jos ne ide u inozemstvo, onda nek odigra jos jednu sezonu za Rijeku, vrlo jednostavno

16.05.2023, 13:05 #148 Last Edit: 16.05.2023, 13:07 by D2
Quote from: Snjesko on 16.05.2023, 12:12Ako se Friganu jos ne ide u inozemstvo, onda nek odigra jos jednu sezonu za Rijeku, vrlo jednostavno
+1
Simple as that!

Treba udovoljit menadžeru  ::)  malo većim postotkom od prodaje, ako ode direktno van i ne sumnjam kako bi iznenada retorika bila drukčija. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Snjesko on 16.05.2023, 12:12Ako se Friganu jos ne ide u inozemstvo, onda nek odigra jos jednu sezonu za Rijeku, vrlo jednostavno
I ja isto mislim