RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Inače Frigi na instagramu u društvu agenta Puljića i Marka Brkljače
#navodninavijač

Je li to onaj mulac čiji je otac izlevatio Hajduk i izborio njegov prelazak u Dinamo?

A joj... baš uzorno društvo.

btw... d2 - u potpunosti si u pravu da nije sve tako crno bijelo sa Sharbinijima (naprotiv). Ali, u načelu, najviše nas boli kada naš igrač, da tako kažem sugrađanin, pređe u suparnika. Muse i Gavranovići su samo plaćenici. 

Z
na podcastu UpU jako dobro o Friganu, ja sam se iskreno začudio i iznenadio.

Quote from: Zelko Maler on 17.05.2023, 10:02na podcastu UpU jako dobro o Friganu, ja sam se iskreno začudio i iznenadio.

Jel moze ukratko sta su rekli  :) ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.05.2023, 10:17
Quote from: Zelko Maler on 17.05.2023, 10:02na podcastu UpU jako dobro o Friganu, ja sam se iskreno začudio i iznenadio.

da nema potrebe još ići nigdje, nek odigra još jednu sezonu u Rijeci i da se proda za duplo više nego se sad spominju cifre.

A
Bradaric je ispao govno veliko kad je odlazio iz Rijeke. Meni su te njegove fore koje sada spominje da u Hnl može igrat samo za Hajduk smiješne jer je iz Hajduka došao u Rijeku gdje je izgradio karijeru i prodao se van. Tako da ne želim igraca u Rijeci koji će otic u Hajduk ili Dinamo pa se prodat van a kasnije srat da u Hnl može igrat samo za Rijeku.
Quote from: armada on 16.05.2023, 22:59Jedva čekam dan kada će Rijeka imati igrača "bradarić like" i još poneki, koji će otvoreno, jasno i glasno reći kako je u HNL-u Rijeka jedini klub za kojeg želi igrati i koji od tog stava neće odstupiti...što se mene tiče, odlaskom bilo gdje u HNL-u, meni su prilično su jednako dokazani Gavranovići, Drmići, Štefulji, Fućci, Nevistići i slični kao i eventualno budući Frigani i Hodže...oni koji su mi drugačiji, to su oni "kontrakurente", Franko i Krama recimo...na FF forumu sam jako često puta dobio negativne komentare kada bi Kramu sa bilo kime usporedio u istoj rečenici, što vjerodostojno pokazuje koliko Kramu cijenimo, a nije bez veze...pitam se, mogu li mirne duše zaključiti da će eventualnim odlaskom u dinameta naš idol i pravi Fiuman Frigan zapravo postati neki od novih Fućaka, Štefulja, Nevistića??? Nebitno, ono što je bitno jest to da ću ja pamtiti Kramu kao purgera kojeg smo mi afirmirali i koji je to Rijeci vratio i dan danas vraća, a naš domaći dečko to nije bio sposoban učiniti i odabrao je "kontrakontrakurente"...sve što ću reći, Frigan vrijeme je, ili reci sada ili šuti zauvijek

B
To je nasa navijacka zelja, ali i objektivno djeluje najbolje za njega...ovo mu prva prava prvoligaska sezona, potencijal mu je velik ali on jos nije tako dobar igrac za ic bilo kamo vise od nas...realizacija mu je losa (vise dobrih sansi zapuca nego pogodi-broj golova mu visok jer je takav sustav igre da sve ide preko njega)...kazem potencijal ogroman ali i takvom njemu su trenutno sanse cak i u dinamu manje od 50 posto da ce uspjeti nametnuti se odmah u prvih 11...za negdje vani jos i manje. I sad nek izgubi sezonu dve u dinamu kao povremeni starter, naci ce se u situaciji da sa 22-23 god opet ispocetka mora traziti negdje minutazu (eto mu Marin, pa onaj Bulat je bio senzacija u sibeniku i sad ga nema nigdje)...
Drmic je izgledao nezaustavljiv ovdje i svaka mu je ulazila, u mordoru nije cak ni prva zamjena kad ne igra petkovic...
Znamo da razni uhljebi i menadzercici zele svoj dio kolaca odmah, valjda se mozemo oduprijeti...nadam se i da Jakir ne forsira te neke polovnjake iz dinama/bh lige za trampu.
Neznam svasta sam ovdje nadrobio sta mi u dusi..zao mi jer ovo po meni moze biti povijesna prilika da pokazemo zube, prilika u kojoj mozemo samo dobiti- zadrzati atmosferu publike, zadrzati potencijala i odigrati kvalifikacije KL bar s njim i ako treba prodas ga poslije za puno vece iznose..jer doslovce nista  ne dobivamo prodajom-financije ne zatvaramo sa jebena 3 milijuna

Sve 5, ali Frigan bi odmah upao u prvih 11 Dinama.

Z
sad bi, a na jesen ne bi/neće sigurno.

S
Frigan bira gdje zeli na kraju price, ako mu je tolika zelja Dinamo neka ode, ostalo su price za malu djecu. Pa nie rob da ga se nista ne pita. Tako ako predje kod njih za mene je krivac samo on. U 100% goroj situaciji financiski bio je Damir Kreilach pa niti kao igrac sa slobodnim papirima nije htjeo niti u hajduk niti u Dinamo. Zato ako frigan ode tamo za mene je smece zadnje

Ja bih rekao da nam treba novi Kreilach. Puno se govori o Friganu, ali mene brine i možebitan odlazak Hodže u Dinamo, a nekako mi se čini da je on vatreniji po pitanju neodlaska u Dinamo od Frigana i da bi on mogao biti taj koji će reći, poput Tita Staljinu, povijesno NE!

Ali, da nastavim u tom jugonostalgičnom tonu, nadam se da s njima započinje pokret nesvrtanih, odnosno povijest naše nesvrtanosti.

Quote from: Vado Magnar on 17.05.2023, 14:08Ja bih rekao da nam treba novi Kreilach. Puno se govori o Friganu, ali mene brine i možebitan odlazak Hodže u Dinamo, a nekako mi se čini da je on vatreniji po pitanju neodlaska u Dinamo od Frigana i da bi on mogao biti taj koji će reći, poput Tita Staljinu, povijesno NE!

Ali, da nastavim u tom jugonostalgičnom tonu, nadam se da s njima započinje pokret nesvrtanih, odnosno povijest naše nesvrtanosti.

Citao sam prije 2 dana na snetu post od ispod stijene koji je napisao da zna iz prve ruke da je na polusezoni meta bio Hodza iako je Frigan bio u medijima. Ali da je Hodzina obitelj zagrizena za Rijeku.

A sjetimo se i Hodzine izjave u dresu Hd-a nakon pobjede protiv Rijeke: "Nije mi drago što smo pobijedili moju Rijeku, ne želim i ne mogu to kriti. Kao ni moj jedini san: da Rijeka osvoji naslov...".

Koliko ste puta culi jednog Rijecanina da tako nesto izjavi? 

Za 15g kad zavrsi karijeru i ako nije prosao kroz din/haj pa i bezlicni ovu nj.izjavu treba uokvirit i stavit na zid.

Ako zavrsi u jednom od tih klubova bio bi duplo vece smece od Frigana.

M
Quote from: Zelko Maler on 17.05.2023, 11:04
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.05.2023, 10:17

da nema potrebe još ići nigdje, nek odigra još jednu sezonu u Rijeci i da se proda za duplo više nego se sad spominju cifre.
Dobro zbore

Quote from: Arci1984 on 17.05.2023, 11:24Bradaric je ispao govno veliko kad je odlazio iz Rijeke. Meni su te njegove fore koje sada spominje da u Hnl može igrat samo za Hajduk smiješne jer je iz Hajduka došao u Rijeku gdje je izgradio karijeru i prodao se van. Tako da ne želim igraca u Rijeci koji će otic u Hajduk ili Dinamo pa se prodat van a kasnije srat da u Hnl može igrat samo za Rijeku.
Quote from: armada on 16.05.2023, 22:59Jedva čekam dan kada će Rijeka imati igrača "bradarić like" i još poneki, koji će otvoreno, jasno i glasno reći kako je u HNL-u Rijeka jedini klub za kojeg želi igrati i koji od tog stava neće odstupiti...što se mene tiče, odlaskom bilo gdje u HNL-u, meni su prilično su jednako dokazani Gavranovići, Drmići, Štefulji, Fućci, Nevistići i slični kao i eventualno budući Frigani i Hodže...oni koji su mi drugačiji, to su oni "kontrakurente", Franko i Krama recimo...na FF forumu sam jako često puta dobio negativne komentare kada bi Kramu sa bilo kime usporedio u istoj rečenici, što vjerodostojno pokazuje koliko Kramu cijenimo, a nije bez veze...pitam se, mogu li mirne duše zaključiti da će eventualnim odlaskom u dinameta naš idol i pravi Fiuman Frigan zapravo postati neki od novih Fućaka, Štefulja, Nevistića??? Nebitno, ono što je bitno jest to da ću ja pamtiti Kramu kao purgera kojeg smo mi afirmirali i koji je to Rijeci vratio i dan danas vraća, a naš domaći dečko to nije bio sposoban učiniti i odabrao je "kontrakontrakurente"...sve što ću reći, Frigan vrijeme je, ili reci sada ili šuti zauvijek

Baš interesantan kut gledanja, nisam 100% za ali na neki način podržavam.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.05.2023, 15:24
Quote from: Vado Magnar on 17.05.2023, 14:08Ja bih rekao da nam treba novi Kreilach. Puno se govori o Friganu, ali mene brine i možebitan odlazak Hodže u Dinamo, a nekako mi se čini da je on vatreniji po pitanju neodlaska u Dinamo od Frigana i da bi on mogao biti taj koji će reći, poput Tita Staljinu, povijesno NE!

Citao sam prije 2 dana na snetu post od ispod stijene koji je napisao da zna iz prve ruke da je na polusezoni meta bio Hodza iako je Frigan bio u medijima. Ali da je Hodzina obitelj zagrizena za Rijeku.

A sjetimo se i Hodzine izjave u dresu Hd-a nakon pobjede protiv Rijeke: "Nije mi drago što smo pobijedili moju Rijeku, ne želim i ne mogu to kriti. Kao ni moj jedini san: da Rijeka osvoji naslov...".

Koliko ste puta culi jednog Rijecanina da tako nesto izjavi? 

Za 15g kad zavrsi karijeru i ako nije prosao kroz din/haj pa i bezlicni ovu nj.izjavu treba uokvirit i stavit na zid.

Ako zavrsi u jednom od tih klubova bio bi duplo vece smece od Frigana.
Ovakve izjave za nas navijače ili da budem još precizniji, za mene, duševna hrana. Emotivni proteini.
I sad zamisli kakvo bi potrovanje dobio da ta ista osoba hladno ode u mordor ili na jug.

Kako se cigani ovaj jebeni dinamo, Maribor ima bolje ponude na stolu za Vipotnika ali je bio spreman prihvatiti nesto manju ponudu od dinama a ovi cigani su to htjeli iskoristiti pa ponudili 2.8m + bonusi  ;D .

Kako doznajemo, hrvatski prvak ponudio je 2.8 milijuna eura i dosta bonusa, ali Maribor je tu ponudu odbio. Slovenci su bili spremni pustiti Vipotnika u Dinamo za manji iznos od onoga koji im nude strani klubovi, ali su očekivali puno bolju ponudu od one koju je poslao Dinamo. Maribor je prije dva mjeseca odbio ponudu iz MLS-a tešku 4.2 milijuna eura, a na stolu ima ponude iz Portugala i Francuske koje iznose oko 3.8 milijuna eura plus bonusi.

Pitanje je i što će biti s Matijom Friganom, za kojeg Rijeka traži otprilike isto kao Maribor za Vipotnika plus jednog igrača.

Svaki dan pisu drugacije... dva igraca, tri igraca a sad jedan igrac  ;D