RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Novinar kojeg prenose je predmet sprdnje među Rangersima. Odnosno obično objavi hrpu "glasina" pa s vremenom pobriše one koje se ispostave netočnima.
#navodninavijač

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.05.2023, 11:17Dakle svi bi bili krivi osim Frigana?

Jasno da ne, uostalom svi bi mi pljuvali po njemu, vjerojatno bi se mijenjale i rijeci pjesme izdajice svoga grada....
Samo racionalnije mi je objasnit takvu njegovu odluku od odluke kluba da ga proda na prvu smjesnu ponudu Dinamu.

Quote from: Projeto Shalom on 24.05.2023, 11:19*druga ekstraklasa

Prva je bio Smolčić H. (prodan za silne milijune).

A koliko je jednostavno dovesti dobrog investitora u HR nogomet pokazuju brojni primjeri od OOUR uličara, do Mr. Glovera, narcosa u Šibeniku, prvoligaša iz Orijenta, ovisnika o posudbama iz Varaždina, korak do propadanja Gorice, a neće ni Orban dugo...

Smolcic je meni drag, ali nikako nije ekstraklasa vec solidan timski igrac.

Jasno da je tesko naci investitora, ali... Ti ovdje ne prodajes samo nogometni klub sa svojim kampom i stadionom, nego imas i 50 godina koncesiju na Kantridi... Ne kazem da Miskovic ne trazi aktivno, ali...

Jebiga, toliko mi je mrska ta ideja da Frigan zavrsi u Dinamu i ne mogu se pomirit s njom i svima cu j... mater ako se to dogodi

Opa! Išao bi u 2. ligu, ali ako ne rasprodaju baš sve vratiti će se ekspresno.

Zanimljivo kako imamo sličan put sa tim klubom. Oni prvi put prvaci 2016., mi 2017. Mi ove sezone umalo ispali iz lige sa fenomenalnim igračima (na papiru), a oni će ispasti sa fenomenalnim igračima. Nisu možda imali sreće sa pravim trenerom, ali 90% razloga je brutalna konkurencija svih 20 klubova.

Ako se u 2. engleskoj ligi dokaže Frigan onda je tu potencijal da mu karijera bude na tragu Šukerove ili Mandžukićeve ili čak i bolja.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Duet sa Vardyem, imao bi šta naučiti

Ako već mora ići, Championship bi mu bio taman liga po mjeri za daljnji razvoj, da malo stasa i ojača.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Samo ne u Dinamo, ni direktno ni zaobilaznim putem  :) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Engleski nogomet bi mu mogao odgovarati: voli duele, zuji i stalno gnajvi obranu, relativno jer brz (relativno), igra taj radnički nogomet.
Pitanje je samo je li dovoljno kvalitetan za Championship. Ali ako je Vrančić imao prostora u Championshipu, trebao bi ga imati i Frigan.
Još k tome ako ode u lisice s Filbert Streeta - onda mi je to druga najbolja opcija. Prva mi je, naravno, da odigra još sezonu za nas.

Z
Austrijanci pišu da dolazi Dejan Petrović .

Who the fuck is now Dejan Petrović :neretljak: ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
veznjak iz Rapida, 25 god, po svemu što vidim zamjena za Selahija. Prošlu sezonu ozlujeđen vidim....

Što sse tiče Frigana, Leicester je top opcija i za njega ( nadam se) i za nas. Ako je Leicester onda može i 5 mil funti, ne eura i  nosi.

Bila je prica da ako ga uzmu bi ga ostavili tu jos jednu sezonu, al brijem da to pada u vodu kad su izletili iz Prema.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

"Nisam agresivan, ali zato ne znam dati loptu u prostor". Meni to tako djeluje  ;D Sad ozbiljno, nikad čuo za dotičnog i ako stvarno dolazi, nadam se da će biti bolji od ovog što je dosad pokazao i da se zaista oporavio od ozljede ligamenata.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj