RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

O

Pa cijelu prošlu sezonu nije igrao bio ozlijeđen, opet dovodimo igrače na bazi Palikuća. Opet nam se ne piše dobro. Radije da smo uzeli nekog juniora uzeli, a imamo ih.

A
Tone tinte su već potrošene na temu Frigana u dinametu, pa nije niti čudno da su ga obukli u plavi dres... :( bolno za gledat jer na njega gledam kao na jednog od nas, dečka sa tribina koji zdušno navija za Rijeku.

Istini za volju, mene on još uvijek nije impresionirao kao igrač "milijunskih razmjera", ali ima ono nešto...nešto što bi moglo ostati na ovogodišnjoj prskalici, ali i prskalici koja ima potencijal za eksploziju...ako u dinametu eksplodira, a mi ga damo za siću, znam da ću biti strašno ljut...mnogo više ljut nego da eksplodira izvan RH...glupo je uopće komparirati što bi ja na njegovom mjestu učinio, ali svejedno ću reći da ja taj potez ne bi učinio...prvi je razlog privrženost Rijeci, a drugi jest taj da mordor uništava mnoge solidne ili čak potencijalno jako dobre karijere zbog prevelikog broja dobro plaćenih igrača i samim time ne dobivanja prilike u takvoj okolini. Ja mislim, da bi baš za dobrobit HNL-a, HR repke i općenito HR nogometa bilo dobro da on ne završi u raljama mordora i tamo nestane kao Nevistići, Jurići, Štefulji, Kulenovići, Bulati, Tolići i slični...baš suprotno razmišljanje od onih nekih "novinarčeka" iz huh, nemam pojma više iz kojeg medija

Quote from: armada on 26.05.2023, 23:04baš suprotno razmišljanje od onih nekih "novinarčeka" iz huh, nemam pojma više iz kojeg medija

Svakog. Doslovno svakog.

Osim foruma Rijeke, jedino iole službenije mjesto gdje sam naletio na neki drukčiji stav je bio Ljubić u jednoj epizodi podcasta UpU. Svi ostali ga pod svaku cijenu guraju u Dinamo, od onih kojima je to prirodan transfer do Šola kojima je prodaja u inozemstvo udarac na hrvatski nogomet, ili kako je već sročio.

Ali to je tako kada u medijima praktički i ne postojiš. Nadam se da ćemo mi kao portal to barem malo poboljšati u narednim godinama.
#navodninavijač

Frigan je dobio pretpoziv za reprezentaciju, a recimo Baturina nije. Mislim da je to dovoljno svim skepticima koji jos ne vide u njemu pravu kvalitetu. Decko ce ako sve bude kako treba glede mozebitnih ozljeda ubrzo bit standardni reprezentativac, to je jasno iz aviona.

S
Poziv Friganu za repku je jasan signal sta ce biti ako potpise za Dinamo. tipicne maximirske igre

Quote from: Stormfall 87 on 27.05.2023, 10:01Poziv Friganu za repku je jasan signal sta ce biti ako potpise za Dinamo. tipicne maximirske igre

Ili, mogli bi reći, pretpoziv za repku je jasan signal da se do repke može doći i bez Dinama.

Ono čaša, voda, nešto oko njene ispunjenosti i oka promatrača.

R
Ako ode van neće dobit poziv dok Levaja i Petka ne umru. A i gospodin iz Osasune je oživio. Čolak je zabijao ko na traci pa ništa. Puno je tu lobija i igara između državnih klubova.

Lova od koje boli glava... Super!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Nudim uslugu pakiranja i nošenja kofera ako je ponuda takva.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Z
to je ono o čemu ja stalno razmišljam. Znači ako je istina da ide za tu lovu, i da za tu lovu ode Labrović, a to je baš ono skroz kozervativna procjena, jer je Laborivić  3-4, ali neka bude cifra ko kod Selahija i još Ampem za mil eura, i mil eura od tv prava. Zar to nije dosta novaca da se Frigan i Hodža ne diraju?

S
Koliko vidim u Dinamu se nastavlja rasprodaja najboljih I najskupljih igraca. Simic ce razjebati tamo sve u godinu dana. I blesavi Frigan bi tamo otisao

Z
30.05.2023, 11:11 #283 Last Edit: 30.05.2023, 11:13 by Zelko Maler
Oćekujem da se DRS u idućih 2 tjedna zatvori u neku tamnu sobu s 2 laptopa i 4 monitora i traži igrače. Paramteri traženja igrača podešeni da odma isključuju igrače Dinama, to se podesilo radi MIška. Jučer sam opet po 100. put pogledao film moneyball.  8)

Vidim još uvijek imamo teret Vrančića, Đuričina, Bušnje, Pavlovića... još to treba rješavati

B
Sa Simicem-potomkom sa Noine Arke biti ce sve slabiji i slabiji gnjk...nema vise kupovine igraca samo da se oslabi konkurencija...da je glava i dalje u dinamu jos bi razumio da su prejaki i previse
 nude Friganu...sada neka mizerija, i igrace koje nam nude ne nude zbog dobrih odnosa nego oni vise jednostavno nemogu placati tolike cifre za igrace koji ne igraju...sada je trenutak za odjebat sve odnose sa njima...tako se nadam da mozemo biti pametniji, uzeti cak i koji trofej u narednim sezonama...
Nazalost cak i uz nesposobnost tovara biti ce oni uskoro glavni kandidati za titulu, previse ih se gura, a kao sta sam rekao dinamo nece toliko dominirati..nadam se da mozemo i mi ponovno se vratiti u borbu