RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Meh Tomo Ničota, privatno nalivpero dinama.  Šola, Olivari niš im  ne vjerujem.

R
Ti smradovi svaki put ponavljaju istu foru.

15.05.2023, 08:30 #122 Last Edit: 15.05.2023, 08:30 by D2
Hmmm, a koliko puta u zadnje vrijeme na kraju nisu bili u pravu? Barem 3-4 igrača u zadnjih par godina je otišlo u dinamo nakon što se po novinama raspredalo o njihovom dogovoru i tada su se po forumima pisale trakavice nevjerice i čuđenja u mogućnost takvih ishoda.
Oko Frigana i Maksimira postoji povijest koju su svi sudionici i javno potvrdili. Zašto se misli da se s njima više ne pregovara?
Naši su ionako, svi i svima na prodaju pa ne vidim baš neku potrebu za prevelikim čuđenjem u nemogućnost takvog scenarija. Uostalom i mi i dinamo imamo dosta igrača (ne postoji u Rijeci samo Frigan) koji su zanimljivi jednima i drugima.
Na kraju krajeva, pitanje je samo hoćemo li se zbog te trgovine odreći borbe za titulu prvaka (ove floskule o borbi za mjesta u Europi i čim boljem plasmanu neka se puste za djecu vrtićarskog uzrasta) ili ćemo u trgovinskom sporazumu uzeti i ovce i novce?
Ne znam samo zašto se još uvijek u medijima hajduk nigdje ne spominje, zar mi nemamo ništa dobrog što bi njih zanimalo. Ako već neće oni nama u pohode možda da se mi zagledamo malo preko njihove ograde, navodno da bi se moglo pronaći nešto svježeg voća i povrća.
.
.
.
OK, OK, priznajem i sam da su mi zadnje dvije rečenice jako loš pokušaj trolanja, ali ljudi uzmite u obzir da je ponedjeljak rano ujutro. 8)  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nitko ne komentira Friganovu nervozu jučer. Ja ga onakvog još nisam vidio.

Mislim da je sve to povezano. Ja mislim da je on već igrač Dinama i da zapravo uopće nije sretan time.

Ne znam je li itko ovdje ikad bio na razgovoru za brutalno dobro plaćen posao na koji ti se baš ne ide (predaleko od doma, ljudi ti se ne sviđaju, sam posao se čini previše stresan), pa podsvjesno moliš boga da uzmu nekog drugog... A onda zazvoni telefon.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

15.05.2023, 09:34 #124 Last Edit: 15.05.2023, 09:35 by 🔵 D10S ⚪️
Mah, da se njemu ne ide u dinamo ne bi isao. Ono kao potpises za njih pa kao nisi sretan s time. Nema nista sto bi mene natjeralo da potpisem za njih. Pa ni veca zarada za Rijeku.

I nemojmo usporedjivati nas obicne smrtnike i nogometase. On osim dinama na stolu sigurno ima jos dobrih ponuda. Pa neka izvoli odabrat nesto drugo.  A mi zivimo od place koja se ne moze usporedjivat s njihovom.

Ode li gore za mene je on jos jedno dzubre u nizu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma joj samo čekam da netko od njih koji su u klubu od 10. godine života potpišu za Dinamo pa ih budem morao žalit što ih je zločesti barba Damir natjerao da odu :svakacast:

Vrijeme će pokazati, selilo se generalno sve malo bitnije u Dinamo direktno pa ipak nisu svi otišli na kraju. Iako treba priznati, od ovih posljednjih (Drmić, Štefulj, Nevistić) bilo je gdje ima dima ima i vatre.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 15.05.2023, 09:51Ma joj samo čekam da netko od njih koji su u klubu od 10. godine života potpišu za Dinamo pa ih budem morao žalit što ih je zločesti barba Damir natjerao da odu :svakacast:

Vrijeme će pokazati, selilo se generalno sve malo bitnije u Dinamo direktno pa ipak nisu svi otišli na kraju. Iako treba priznati, od ovih posljednjih (Drmić, Štefulj, Nevistić) bilo je gdje ima dima ima i vatre.
Realno, koga god se selilo, taj je i otišao, pogotovo u zadnje vrijeme.

B
Upravo tako, rijetko su fulali oko dinameta.. dinamo sigurno pregovara s nama. I sam Frigan medavno rekao: 'ne zamaram se dinamom, o svemu brine menadzer.' Koji kurac?! Pa jesi tolko retardiran da nekom drugom potpuno das ovlasti da brine o tebi. Znam da si ti menageri zmije ali ako ti se negdje neide neides jednostavno...ako ode bit ce jos jedno govno ili glupan.
No jos poraznije u svemu- nadali smo se nekim rekordima a sad pricamo o 3 milijuna eura..
Znam da moramo prodat sve sta vrijedi jer tako operiramo ali mislio sam da mozemo docekat ljeto i kvalifikacije bar i izbjec trgovanje sa mordorom..
Uglavnom neki negativan vikend iza nas

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.05.2023, 09:34Mah, da se njemu ne ide u dinamo ne bi isao. Ono kao potpises za njih pa kao nisi sretan s time. Nema nista sto bi mene natjeralo da potpisem za njih. Pa ni veca zarada za Rijeku.

I nemojmo usporedjivati nas obicne smrtnike i nogometase. On osim dinama na stolu sigurno ima jos dobrih ponuda. Pa neka izvoli odabrat nesto drugo.  A mi zivimo od place koja se ne moze usporedjivat s njihovom.

Ode li gore za mene je on jos jedno dzubre u nizu.
Rekao je jednu stvar nedavno...

"Nisam spreman za inozemstvo"

Meni to zvuči kao dečko kojemu se ne da od doma. Tu mu je vjerojatno cura, ekipa... Nije spreman za izlazak iz comfort zone.

Mislim, valjda se svi ovdje slažemo da je "nisam spreman za inozemstvo" nespojivo s profesionalnim nogometom. Spreman? Šta ti to znači? Ideš i bok. Ako radiš karijeru, jel. Pa nisi dijete od 16 godina, u tvojoj dobi neki igrači već imaju kopačke sa svojim brendiranim potpisom.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
jedne stvari sam se sad sjetio. Je li stvarno Miško toliko glup da je usput dok Rijeka kako je Rijeka išla u Vž  on išao do Zg?? Znači doslovno ti Dinamo dolazi za manje od tjedan dana doma u Rijeku, na Rujevicu. Oni ako žele igrača dolaze k tebi, a nejdeš ti k njima, tu odma gubiš....nadam se da nije istina da je bio u Zg.

R
Ja i dalje ne vjerujem u nekakva sastanke jučer. Tempiraju uvijek ovakve članke prije međusobnih utakmica. I kao što gore piše; ako oni traže našeg igrača trebaju doć u Rijeku a ne da se ti nudiš ko zadnja sirota. Onda bude takva i cijena. Pogotovo što se opet laprda o uzimanju nekih njihovih levata. Znači keš kita...

A
Sve u svemu istina ili ne, ako i ide u Dinamo( ja bi osobno van da ode ako mora ići) daj samo pare. Ovi igrači koji su nas sva trojica već prije odbijali a sad ovdje po kazni i tako i igraju nek odjebu

S
Mislim da je to gotovo. Ponovo dobivamo preplacene igrace koji niti nezele igrati kod nas. Nastavlja Misko gdje je stao nazalost. Frigana nemam namjeru braniti, da se postavio da zeli samo van tako bi i bilo. Ovako cim ode zaboli me za njega, po meni totalno losa odluka u karijeri. Biscan ga vidi kao desno krilo sta on nije,niti to moze kvalitetetno odigrati pogotovo defenzivno. U spici protiv bunkera takodjer nije bas ucinkovit. Definitivno Braga bi bila pravi klub za njega. Ima prostora I igra se brzo. Odavno sam prerastao navijati za igraca, za mene postoji samo dres koji nosi.

Necu uopce komentirat Frigana prije nego se to realizira i ako se realizira. Ono šta želim iz pozicije nekog ko klubu želi dobro je to da se izbace Janković i Marin iz nekih kombinacija. Ako će se već radit neka razmjena igrača onda bi uzeo u obzir samo neke poput Bulata i Špikića/Drmića koji su instant pojačanje u borbi za naslov. Ako je Jakir stvarno oduševljen ovim trenutnim dvojcem njih se može lako dovest i izvan ovih kombinacija s Friganom jer je tu jasno da ih GNK jako precjenjuje npr. umjesto 5 milijuna eura + postotak oni žele dat 2 milijuna i Jankovica i Marina?! Pa koliko po njima oni vrijede? Obojica u paketu su uvrh glave 1.5m i to ako smo darežljivi.

Bilo bi lijepo da čekamo neku stranu ponudu i probamo oborit rekord Kramarića nakon ponekog europskog nastupa. Siguran sam da se iduća sezona može izgurat uz prodaju Selahija/Ampema/Galešića i pogotovo Vukčevića koji nam nisu igrači od tolike važnosti ko Frigan a koji ti ukupno mogu donijet tih nekoliko milijuna za "badžet".
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ako jos uvijek sumnjate u nove dogovore/pregovore

Lijepo Frigana njegov agent gura u dinamo. Odvratno mi je uopće citat tako nešto. Sezona još nije gotova, nama Europa visi a ovaj svršava zajedno s Friganom na Dinamo. Jadni smo da jadniji ne možemo biti. Pa ako već svi akteri svršavaju na dinamo onda da ga bar prodaju za ne manje od 7-8m. Ali ne, Upravi i treneru su privlačni ovi invalidi koji su u cijeloj polusezoni pokazali jedno veliko ništa. Jednom u 100g naša škola nogometa izbaci extra talenta a umjesto hrpu milijuna mi ćemo se zadovoljiti s raznim marinima i jankovicima?

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/on-je-novi-mandzukic-bit-ce-prva-spica-vatrenih-dinamo-spreman-je-preostaje-jos-samo-jedna-stvar-15335934
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡